|
hayohana28
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 9/2/2017 | דרום - פלמחים | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:20 | דמוי דג בינוני - zonk 120 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | |
הדו"ח:איזה בוקר כייפי טוב אז כבר יומיים רצוף אני קם ב 4 בבוקר לפני העבודה לנקודה בישביל להוציא פלמידה ישן ,חושב ,מגרד פלמידה מתעורר הבוקר ב 4 וחצי נוסע לנקודה שלי מלא אנשים כמובן כולם מחפשים את הפלמידה טוב אנשים מסביבי מתחילים להנעל ואני עדיין כלום  אין מצב קמתי כול כך מוקדם בלי פלמידה @notalkאין מצבבב זורק ונותן טוויצים חזקים הדג טס מצד לצד ממש יפיפה ואני מגלגל מהר .. לא לאט .. לקראת ההגעה אלי ממש קרוב אני מרגיש בום!! בזז קטן עצירה בזז קטן עצירה חשבתי פלמידה . מביא אלי את הדג מתבהר לו ברקודה בפעם הראשונה יפיפיה ..  ממשיך עבודה אבל ללא תוצאות ... היה כיףף.. מחכה למחר בבוקר 
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
לא ויתרת ותפסת , כל הכבוד 
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
כל הכבוד נחישות נדרשת במירבה כשמדובר בז'רז'ור יופי של דג המשך נעילות 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
מכיר את ההרגשה שכולם ננעלים ואתה מחפש מה לא בסדר איתך  אז ראשית הכל מאה אחוז אתך אתה עובד כמו כולם עם ציוד בערך כמו של כולם פשוט מאוד מה שקרה שהדג פשוט לא היה לידך זה הכל. ואת הדגים יש מי שמכוון מלמעלה ולכן אתה קיבלת צינור  תמשיך להצליח חבר יקר
|
|
|
|
|
|
|
תותח יפה מאוד! גם אם זה לא מה שציפת ברקודה יפה! בהצלחה בהמשך 
|
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
|
יופי של דג!!כל הכבוד! ניתפסה בחושך או באור ראשון/אחרון? כיצד עבדת עם הזונק120?
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כל תפיסה מבורכת , אפילו אם בודדת, לקום מוקדם בבוקר ולאתר עם ידיים מלאות זה ברכה
|
|
|
|
|
|
hayohana28
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכולם יופי של דג!!כל הכבוד! ניתפסה בחושך או באור ראשון/אחרון? כיצד עבדת עם הזונק120?
בדיוק האור הראשון בצבץ .. היה יחסית מואר .. תאמת שאני אוהב לעבוד עם הזונק משיכות כלפי מעלה .. אתה מרגיש את הרטט בקצה החכה מס' גלגלולים ושוב משיכה למעלה .. לפעמים טויצים קטנים ולפעמים גדולים .. תלוי במוד שלי ..
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה לכולם יופי של דג!!כל הכבוד! ניתפסה בחושך או באור ראשון/אחרון? כיצד עבדת עם הזונק120?
בדיוק האור הראשון בצבץ .. היה יחסית מואר .. תאמת שאני אוהב לעבוד עם הזונק משיכות כלפי מעלה .. אתה מרגיש את הרטט בקצה החכה מס' גלגלולים ושוב משיכה למעלה .. לפעמים טויצים קטנים ולפעמים גדולים .. תלוי במוד שלי .. אחלה, תודה. מחר פשוט מנסה את הזונק החדש אז צריך ללמוד קצת  באיזה צבע הזונק, סתם מסקרנות 
|
|
|
|
|
|
hayohana28
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדיוק האור הראשון בצבץ .. היה יחסית מואר .. תאמת שאני אוהב לעבוד עם הזונק משיכות כלפי מעלה .. אתה מרגיש את הרטט בקצה החכה מס' גלגלולים ושוב משיכה למעלה .. לפעמים טויצים קטנים ולפעמים גדולים .. תלוי במוד שלי .. אחלה, תודה. מחר פשוט מנסה את הזונק החדש אז צריך ללמוד קצת  באיזה צבע הזונק, סתם מסקרנות  אני אמרתי לך לקחת את הזונק צבע כסוף בחנות אחי חחחח שלי בצבע ורוד ..
|
|
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק אחלה של תפיסה...
|
|
|
|
|
|
|
בדיוק האור הראשון בצבץ .. היה יחסית מואר .. תאמת שאני אוהב לעבוד עם הזונק משיכות כלפי מעלה .. אתה מרגיש את הרטט בקצה החכה מס' גלגלולים ושוב משיכה למעלה .. לפעמים טויצים קטנים ולפעמים גדולים .. תלוי במוד שלי .. אחלה, תודה. מחר פשוט מנסה את הזונק החדש אז צריך ללמוד קצת  באיזה צבע הזונק, סתם מסקרנות  אני אמרתי לך לקחת את הזונק צבע כסוף בחנות אחי חחחח שלי בצבע ורוד .. חחח לקחתי כסוף עם בטן כתום-ורוד
|
|
|
|
|
|
|
התמדת ...רצית ...השקעת בסוף קיבלת את הפרס  כל הכבוד 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 09, 2017, 16:02:13 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יפה מאוד 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דג ראשון מסוגו זה תמיד כייפ גדול  לא כל כך הפתיעה הברקודה בהתחשב בעונה, פשוט התשוקה לפלמידה יצרה בך ציפיה לפלמידה... סך הכל קיבלת תקיפה עם דג יפה שאפילו דומה לפלמידה יחסית לדגים האחרים... לבריאות ובהצלחה בבאות נ.ב. השם הפרטי הוא חי?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 12, 2017, 15:49:47 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |