| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 4/2/2017 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:00 | דמוי דג בינוני - DAIWA SALTIGA | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | 700 גרם לערך לא נשקל |
הדו"ח:
סוף השבוע התברכנו סוף כל סוף בתנאים טובים לדייג.
לאחר שבמשך מספר חודשים מנסה לארגן יציאה עם המאסטר לברקודות הלא הוא יוסי אסולין לצורך קבלת הסמכה, השבת התאפשר המפגש , מגיעים בחמש וחצי לנקודה, הקור עדיין חודר לעצמות אבל פחות מיום שישי, מתייעץ עם יוסי לגבי איזה דמויים כדאי להשתמש ומהמבחר המצומצם יחסית (רק נכנס ומתעניין בתחום הז'רז'ור) נבחר DAIWA SALTIGA ראש אדום גוף לבן, יוסי משרבב משפט בסגנון זה מה שיביא לך את הספתח.
מתמקמים על השובר , קצת הסבר מיוסי על שיטת העבודה וישר ניגשים לעבודה, רבע שעה של זריקות למספר צדדים ואז הנעילה המיוחלת
, מתחיל לקרב את הבחור כאשר הקלאץ מעט פתוח, ור לא מוותר ומידי פעם נותן פרצי ריצה והשפולה מזמרת צליל כל כך נעים של בבזזזזזזזזזזזזזז, לי זו הברקודה הראשונה ואני מרגיש כאילו 3 קילו מושך אותי, יוסי מגיע עם גאנץ' ליתר ביטחון, עוד קצת עבודה ,מקרב אותה ושולף בקושי מעל המים, יוסי עוזר ותופס את החוט ומורידים אותה על הסלעים, משחרר את הדמוי והגברת משתוללת קצת ומצליחה להשתחל עם רוב הגוף מתחת לסלע, שם רגל על הראש שבקושי מבצבץ מבין הסלע, יוסי מסביר לה לפתוח את הפה בנימוס ותופס עם הגריפר וישר לתוך השקית.ממשיכים בעבודה ולאט לאט השמש עולה, עוברים לג'יגים לנסות קצת פלמידות וכד' אבל עד לשעה 9 לא הייתה כל תגובה מצדם.
נשארים עוד טיפה לשיחת חולין וסוגרים את היום ב9 וחצי.
אז פה אני רוצה להודות ליוסי שהסביר והדריך בסבלנות והתוצאה לא אחרה לבוא.

שיחקת אותה בסיפתח מרשים. אחלה דג ואחלה דו"ח. בתיאבון ובהצלחה בהמשך!