פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כוכב הים אשדוד - הקדשה קטנה. |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: כוכב הים אשדוד - הקדשה קטנה. (נקרא 4370 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שמח מאוד לחזור לקרוא דוח שלך. מעניין אותי לדעת אם ראית רתיחות/קפיצות של ביזרי? אני שואל כי אם אני לא רואה קפיצות, אני נוטה להתייאש... תודה
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני עם שני חיילים במקביל בהפרש גיוס של 5 חודשים אחד מהשני קבל טיפ קטן קחו את העניין בפרופורציה והחי חשוב לתמוך לפרגן ולעודד תוכל בבקשה להעלות תמונה של האריזה של הדמוי שאפשר יהיה לראות מה לחפש?
|
|
|
|
|
|
|
ניר , אני מחפש לברקים ...אבל טיל בליסטי שהחמיץ את הדמוי הסגיר את הימצאם של הגומברים . כשאין דג בשטח זזים לבור הבא , הכי חשוב שהיה בור עם תפזורת סלעים , בד"כ זה מספיק ... באותו מקום אני יביא את הלברקים בהמשך ..  צור , אני בעבודה כרגע ...מחר אצלם ואעלה .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 24, 2017, 19:57:34 PM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ניר , אני מחפש לברקים ...אבל טיל בליסטי שהחמיץ את הדמוי הסגיר את הימצאם של הגומברים . כשאין דג בשטח זזים לבור הבא , הכי חשוב שהיה בור עם תפזורת סלעים , בד"כ זה מספיק ... באותו מקום אני יביא את הלברקים בהמשך ..  צור , אני בעבודה כרגע ...מחר אצלם ואעלה . תודה 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תגובה מרוכזת לשאלות : גיא - מהחוף כמובן , בורות ותעלות עמוקים ...מי שלא מכיר שיידע שגם בים כזה טעות ואתה בסכנת חיים  אברהם כהן - ניסיון של כמעט שניי עשורים , רצועה מוכרת כל השנה ..שים לב לתמונת הים , שאלה שלך במקום , אני מתצפת לכיוון הבורות ( שמשתנים תדיר בדרום ) ובוחר רצועת עבודה לאותו יום . צור - שירות קל לבת , זה הבכור שלי ...לא קל לי ולאישתי , מקווים תמיד לטוב . לגביי הפצנקו , ניסיון ראשון שלי איתו ( אני אנטיתיזה למה שמקובל ונפוץ ..) חיקוי או לא , דמוי פנטסטי קל מאוד לעבודה , טכניקה זה עניין של ניסיון - התייחסתי אליו כפופר וכלב , המבין יבין . צבע לבן נצנצים זה מה ראיתי בחנות , 11.5 גרם . סהר - למי שחושב שזה ים קשה , ממש לא ..בעיניי זה ים קלאסי , מיסוך עננים ואפס רוח עוד יותר טוב . שימו לב לכיור , הגומבר פלט בלי סוף ביזרי - " יש דשא יש משחק " . יוסי אסולין - ידידי , שנה נהדרת שלך ואני קורא בהנאה את כל הדוחת שלך , ההשקעה נותנת פרי , אצלי קצת מורגשת שחיקה , עדיין נהנה להיות בים אבל לא מתרוצץ כמו פעם . בס"ד אייל תודה רבה על התשובות 
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
ראשית שירות מהנה לבן שבקרוב יקבל כנפיים  והדג היפיופ מפצה על הזמן שתפוס בדברים לא פחות חשובים ומונע ממך להגיע לים ויש מי שדואג לאנשים הטובים האלה שיחזרו עם גומבר כזה תמשיך להיות עסוק ותמיד רק בהצלחה 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תתחדש על המקל אייל... ואין כייפ יותר גדול מלחנוך יציאה ראשונה עם מקל חדש בדג כבד... לבריאות, בהחלט מגיע לך  לגבי כוכב הים - אין ספק כי ההקדשה היא בזכות...
|
|
|
|
|
|
|
ניר , אני מחפש לברקים ...אבל טיל בליסטי שהחמיץ את הדמוי הסגיר את הימצאם של הגומברים . כשאין דג בשטח זזים לבור הבא , הכי חשוב שהיה בור עם תפזורת סלעים , בד"כ זה מספיק ... באותו מקום אני יביא את הלברקים בהמשך ..  צור , אני בעבודה כרגע ...מחר אצלם ואעלה . תודה  צור , בוקר טוב ...מצ"ב הדמוי כולל אריזה ( כמו שציינתי זאת פעם ראשונה שלי עם הדמוי , מאוד פופולארי בעולם וגם בארץ , בהחלט קל ונוח לתפעול ולא היה חסר הרבה שאדווח על לברק ענק שהחטיא אותו היום )
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מברוק על הציוד גבר  אחלה גומבר שיחקת אותה בגדול 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה הקדשה קטנה של דג גדול אז זה יוצא הקדשה גדולה  אחלה לברק כול הכבוד  אחלה הסברים בתגובות כול הכבוד לך 
|
|
|
|
|
|
|
תתחדש על המקל החדש אייל ואחלה סיפתח מכובד!! דו"ח מתומצת וענייני עם אחלה תוצאה! בהצלחה לבן שישמור על עצמו ובהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
|
תתחדש על המקל החדש אייל ואחלה סיפתח מכובד!! דו"ח מתומצת וענייני עם אחלה תוצאה! בהצלחה לבן שישמור על עצמו ובהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
|
איזה גומברים של השמחותתת 
|
|
|