rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מסוקרן... בתקופה הזו של שיא החורף, כשהמים קרים, האם יש סיכוי לתפוס בכנרת ביניות או מושטים בז'רז'ר? מדבר על יום דיג סביר ולא על תקיפה בודדת של דג שיכור..
|
-------------------------------
|
|
|
|
ilans
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם אני החזקתי בדעה של צור עד לפני 2 עונות כשהתחלתי לחקור את הכנרת בחורף.
אז כן מבחינת מיקומים בקיץ כמעט כל מיקום עובד (להוציא את הקיץ האחרון), ובחורף רוב המיקומים לא עובדים בכלל.
אבל אם יודעים מתי ולאן ללכת אפשר לתפוס בקצב מטורף! לא גירודים של אחד פה ואחד שם,
אני מדבר על למלא סל בשעתיים .
דווקא בשונה מצור גיליתי שימים אפורים, רוחות , ועדיף גם אחרי גשם עובדים יותר טוב. אבל שוב - חייב להיות במיקום
הנכון.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גם אני החזקתי בדעה של צור עד לפני 2 עונות כשהתחלתי לחקור את הכנרת בחורף.
אז כן מבחינת מיקומים בקיץ כמעט כל מיקום עובד (להוציא את הקיץ האחרון), ובחורף רוב המיקומים לא עובדים בכלל.
אבל אם יודעים מתי ולאן ללכת אפשר לתפוס בקצב מטורף! לא גירודים של אחד פה ואחד שם,
אני מדבר על למלא סל בשעתיים .
דווקא בשונה מצור גיליתי שימים אפורים, רוחות , ועדיף גם אחרי גשם עובדים יותר טוב. אבל שוב - חייב להיות במיקום
הנכון.
תודה על העדכון ננסה לבדוק את הענייו בקרוב
|
|
|
|
|
שנה שעברה דווקא היה תפיסות של ביניות בגיג בחורף בעיקר אחרי ימים גשומים בירדן ביניות ארוכות ראש (לבנות) אוכלות בפתיונות
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
S.F
|
|
|
|
חייב לציין שהסרטונים לא שלי אלה של בחור שאני עוקב אחריו ביוטיוב! ממליץ בחום לעקוב הוא מעלה סרטונים עם טיפים מקומות שיטות עבודה מעלה בשתי השפות עברית ורוסית
|
S.F
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חייב לציין שהסרטונים לא שלי אלה של בחור שאני עוקב אחריו ביוטיוב! ממליץ בחום לעקוב הוא מעלה סרטונים עם טיפים מקומות שיטות עבודה מעלה בשתי השפות עברית ורוסית
תודה על הסרטונים אם אתה עוקב אחרי הבחור נשמח עם מדי פעם תשתף אותנו בכמה סרטונים נבחרים בשבילך זה כמה דקות בשביל כולנו זה אחלה חומר למידה והעשרה אם זיהיתי נכון הסרטון השני מצולם בעין גב האבן שהו שם עליה את הרגל מוכרת לי 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2017, 17:57:28 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
תודה על הסרטונים אם אתה עוקב אחרי הבחור נשמח עם מדי פעם תשתף אותנו בכמה סרטונים נבחרים בשבילך זה כמה דקות בשביל כולנו זה אחלה חומר למידה והעשרה אם זיהיתי נכון הסרטון השני מצולם בעין גב האבן שהו שם עליה את הרגל מוכרת לי  יכול להיות בסרטון הזה הוא לא מציין איפה הוא ואני לא מזהה את המקום:)
|
S.F
|
|
|
|
|
S.F
|
|
|
|
|
S.F
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
זה מעניין , כנראה שהטופווטר עושה להם את זה בחורף
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד תודה רבה  איזו סדרה של דמויים אלו ריצ'? ניסיתי לחפש גם ולא מצאתי. מישהו מכיר?
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
S.F
|
|