הדו"ח: " אני לא זוכר ימים אני זוכר רגעים" אחד מהם היה שגיליתי שהרכב שלי שהיה בחניית הבית נפרץ ומתוכו נגנבו כל ציוד הדייג שלי שהוכנסו ערב לפני לרכב, אני אדם שלא מתעסק כל הזמן בלראות את חצי הכוס הריקה כי למדתי שבסוף לא ישאר לי זמן למלות אותה
מוציא מהמחסן 2 מטקות ששמרתי עוד מהתקופה כדייג בחברת החשמל ועוד סט שנשאר בבית ולא היה ברכב בזמן הגניבה ומתחיל להשלים ציוד כמו קרסים, משקולות, סיבלים, עד להתארגנות בצורה רצינית יותר על חכות ורולרים.
כמה ימים אחרי ,השעה 4:30 בבוקר ברציף 20 בנמל ואני תופר את 3 הסבידות שתפסתי עוד באותו הלילה ושבגללם לא נרדמתי במיטה החמה שלי. מנצל את הרוח המזרחית ומתחיל להוציא עם בלון בערך 20-30 מטר הרציף, היתרון הגדול בהוצאת הסבידה החיה עם בלון להבדיל מזריקה של הפיתיון החי הוא בכך שהפיתון נשאר בחיים ולא מת או נפגע מהזריקה, שהיא יותר אגרסיבית .
ב5 וחצי בערך אני מבחין בירידה של המקל ויציאת חוט מהשפולה (קלאש פתוח ), שמפסיקה ברגע שאני מוציא את המקל מהסטנד המאולתר אחרי מספר דקות ללא תגובת המשך או סימן מצד הדג אני מגלגל את החוט בחזרה ומגלה שהסבידה נעלמה , בשעה 6 ועשרים אני מבחין באחת המטקות שהיא נגררת על הרציף אני ממהר אליה וכשאני מגיע למטקה הדג כבר רץ והחוט מתוח אחרי כמה דקות של מלחמה הדג מועלה אל הרציף
הדג בדו"ח הזה הוא לא "הסיפור" אני רוצה להעביר מסר לכל אחד ממכם ולהגיד שרק הגישה שלכם ולא הכישרון שלכם במקרים מסוימים תקבע עד כמה רחוק תגיעו
הדו"ח מוקדש לכל מנהלי הפורום ולכל החברים בו
ברצוני להמליץ על פנס ראש של חברת Fenix פנס 1000 lum led עוצמת ואיכותי שאיתו אני עובד ומשמש לכל מטרה הפנס נקנה בebay ואני משתמש בו בעיקר לדייג
התגעגענו לכתיבה שלך שוקי,כל כך הרבה נשמה בכמה בשורות של מילים,אין עליך איש יקר והמוסר שאתה מעביר שווה זהב לא הכישרון אלא האופי והנחישות מביאים את התוצאות.
חוץ מזה דג יפיוף וטוב לראות שאתה שומר על כושר תודה על ההקדשה של הדוח לפורום
אני אדם שלא מתעסק כל הזמן בלראות את חצי הכוס הריקה כי למדתי שבסוף לא ישאר לי זמן למלות אותה
אהבתי את המשפט הזה שוקי
אכן, סיפור הפריצה וגניבת הציוד מרתיח ומתסכל, הרי עלה על זה שרשור כאן בפורום "על החוף"... כמו שכתבת - צריך להסתכל קדימה ולהמשיך לחפש חיובי, כך עשית ובשעה טובה - פתחת את עונת האינטיאסים כמו שאתה יודע אז... ברכות שוקי על הראשון שלך לעונה
ברוך הבא שוקי אנחנו לא רגילים להפסקות כאלה ארוכות ממך, התגעגענו לדוחות על האנטיאסים. מה קרה השנה לא היה אקשן? או שלא היה לך הרבה פנאי לדיג? בקשר לציוד זה נורא מבאס אבל אני מקווה שתשלים את החוסר במהרה הכי חשוב זה הבריאות
ברוך הבא שוקי אנחנו לא רגילים להפסקות כאלה ארוכות ממך, התגעגענו לדוחות על האנטיאסים. מה קרה השנה לא היה אקשן? או שלא היה לך הרבה פנאי לדיג? בקשר לציוד זה נורא מבאס אבל אני מקווה שתשלים את החוסר במהרה הכי חשוב זה הבריאות
השנה הזאת לא התחילה כמו שבדרך כלל אין ספק שהפגיעה והפציעה כתוצאה מתאונת העבודה שקרתה לי השפיעה על יציאות הדייג אבל אני אופטימי ומקווה להשלים את מה שהסרתי בעזרת התמדה ונחישות ביציאות דייג רבות
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
שוקי, כמו שאמרו גדולים ממני, אין יאוש בעולם כלל, ואתה הוכחת את זה עם תוצאה מרהיבה לנחישות שלך! איבוד כזה של ציוד הוא מכה קשה ללא ספק, אבל זה לא יגבר על ההתמכרות לדייג... כל הכבוד! דרך אגב, חבר פה באילת חטף מכה דומה לפני פחות משבוע, הציוד שלו היה ברכב, מישהו פרץ ורוקן אותו לחלוטין, כולל סט חדש לגמרי בשווי אלפי שקלים, מקל ורולר של ביומאסטר, בין היתר. כואב הלב, וכדאי תמיד לבדוק פעמיים כשציוד משומש בכמויות מוצע למכירה!
עריכה אחרונה: ינואר 08, 2017, 21:24:13 PM על ידי Kobiarava