| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 28/12/2016 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 07:00 | דמוי דג בינוני - מריה כסוף/גלידה | לברק-חלק | 1 | 1+ |
הדו"ח:
אהלן חברים ! ככה אני קורא הרבה דוחות בפורום חשבתי לשתף משהו מהיציאה האחרונה שלי .. אחרי קבלת טיפים רבים מהחומר שנמתא בפורום וההרצאות שהועלו ניסיתי את מזלי והתוצאות לא איחרו מלבוא ..

מתעורר לי ב4 מתארגן על הציוד כוס קפה עולה על הרכב בחיפוש אחר מקום שאולי ישנה לי את המזל להיום מחוץ לעיר שלי ..
צגיע למזח במרינה מתחיל עבודה עם נברון לבן סורק את המקום ביסודיות עד אור ראשון .. והדגים לא נראים באופק חוץ מכמה שחפים

מחליטמלתפוס יוזמה ולסרוק את החוף .. מגלה ים שעובד יפה מלא קצף רק לעמוד להסתכל ולנשום את האוטיר של הים הספיק לי .. אבל באתי חדור מטרה להוציא דג היום !
מחליף למריה נותן זריקה לפה זריקה לשם .. סורק וזורק לקו האורך של החוף ולא לעומק כמו שתמיד הייתי נעול על לעשות .. ולא מאחר להגיע הלברק החלק הנודע בקפיצה מרהיבה שלא מותירה שום ספק שהוא היה רעב .. מלחמה קצרה נגמרת בלברק שהוא נשים אוויר צח ואני עם חיוך על הפנים..
מבחינתי היום שלי היה מושלם ..
לאחר מכן ממשיך בסריקות נתפסו לוקסים קטנים וכמובן עוד בייבי לברק ששוחררו .
שינוי התפיסה והבנה שצריך לשנות לסרוק ולחדש הביאב אותי למצב שהגדלתי את הסיכויים ואת ההנאה לרמה אחרת ..!
ממליץ בחום לעבור על ההרצאות

תודה רבה לכולם וחוטים מתוחים !

לא יזיק לנו כמה תמונות.. 

)