|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חה. חה. תראו איזה כינוי קיבלתי, אם להשוות לכינויים של האינדיאנים. ולתרגם לאנגלית אז בכלל! שי38(נפלט לי) מומי(גע לי במקל) עדי(לא לשכוח ציוד כבד) מאמון(הנצרתי) יוסף(חומוס בדרך) גאיצ'וק(הרבה פלשים) עזאת(התותח) כראם(הבן של עזאת) רמי פרידמן(3 שולחנות) 3 שולחנות? נו באמת.   שלושים ואחד חברים מכובד מאוד רשימת החברים שמגיעים: 1. חסדייה 2. אביחי 3. שי38 (נפלט לי) 4. רפי 5. Eli1 6. סקוויד 7.צור 8.מומי (גע לי במקל) 9.בנצי 10.עדי(לא לשכוח ציוד כבד) 11.טל 12.פורל הים 13.מאמון ( הנצרתי ) 14.אבי חכם 15.שלמי 16.צח 17.שעיבי 18.רז 19.יוסף(חומוס בדרך) 20.OXYGENE 21.דייג הים(קמי) 22.gaichuk(הרבה פלאשים) 23.אביב 24.עדן 25.עזאת( התותח) 26.כראם( הבן של עזאת) 27.נאור ציפורה 28.רמי פרידמן( 3 שלוחנות) 29.אזר 30. WIND B חיים 31. ZULUNAION חמי
תוסיף לרשימה לפחות עוד 4-5 אנונימים ..יהיה שמח  גם היום נודע על 5 חברים שלא רשומים בפורום שרוצים להגיע חוץ מהחמשיה של מאמון נראה לי שנעבור את ה40 איש
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חה. חה. תראו איזה כינוי קיבלתי, אם להשוות לכינויים של האינדיאנים. ולתרגם לאנגלית אז בכלל! שי38(נפלט לי) מומי(גע לי במקל) עדי(לא לשכוח ציוד כבד) מאמון(הנצרתי) יוסף(חומוס בדרך) גאיצ'וק(הרבה פלשים) עזאת(התותח) כראם(הבן של עזאת) רמי פרידמן(3 שולחנות) 3 שולחנות? נו באמת.   שלושים ואחד חברים מכובד מאוד רשימת החברים שמגיעים: 1. חסדייה 2. אביחי 3. שי38 (נפלט לי) 4. רפי 5. Eli1 6. סקוויד 7.צור 8.מומי (גע לי במקל) 9.בנצי 10.עדי(לא לשכוח ציוד כבד) 11.טל 12.פורל הים 13.מאמון ( הנצרתי ) 14.אבי חכם 15.שלמי 16.צח 17.שעיבי 18.רז 19.יוסף(חומוס בדרך) 20.OXYGENE 21.דייג הים(קמי) 22.gaichuk(הרבה פלאשים) 23.אביב 24.עדן 25.עזאת( התותח) 26.כראם( הבן של עזאת) 27.נאור ציפורה 28.רמי פרידמן( 3 שלוחנות) 29.אזר 30. WIND B חיים 31. ZULUNAION חמי
תוסיף לרשימה לפחות עוד 4-5 אנונימים ..יהיה שמח  עם האנונימיים שלך יהיה לנו מפגש פסגה 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תוסיף לרשימה לפחות עוד 4-5 אנונימים ..יהיה שמח  עם האנונימיים שלך יהיה לנו מפגש פסגה  תביא הרבה פליירים 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש את הלדים שהח'ברה קנו אז אפשר להביא אותם אולי עוד מישהו קנה חוץ מאביחי ומאמון
נכון..אם לא אצליח לארגן גנרטור זה מאד יעזור
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני סוחב איתי כ 3 חברים + אני.
חסדיה - האם יש די שולחנות? האם אני יכול לוותר על השולחן שהבטחתי להביא? כי עם הרוחב של טל והאורך של גיאצוק יהיה די צפוף באוטו....
בהתחלה סברתי שיש מקום לדחות, אולם אחרי שקראתי את שני השרשורים - עם התחזית הרטובה לשבוע הבא והרבה חברים ששינו תכניות אחרות כדי לבוא אני חושב שכדאי לקיים.
כולנו יצאנו כבר לדוג בתנאים קשים יותר ואני יודע שהצוות שלי אם לא ילך למפגש ילך לים לדוג.
חסדיה - אתה המנכ"ל של המפגש ואתה מחליט.
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני סוחב איתי כ 3 חברים + אני.
חסדיה - האם יש די שולחנות? האם אני יכול לוותר על השולחן שהבטחתי להביא? כי עם הרוחב של טל והאורך של גיאצוק יהיה די צפוף באוטו....
בהתחלה סברתי שיש מקום לדחות, אולם אחרי שקראתי את שני השרשורים - עם התחזית הרטובה לשבוע הבא והרבה חברים ששינו תכניות אחרות כדי לבוא אני חושב שכדאי לקיים.
כולנו יצאנו כבר לדוג בתנאים קשים יותר ואני יודע שהצוות שלי אם לא ילך למפגש ילך לים לדוג.
חסדיה - אתה המנכ"ל של המפגש ואתה מחליט.
אני מארגן שולחן..אין בעיה כן שמעתי שצוות חארטה יוצא לדייג אפילו במזג אוויר קיצוני רוחות שלגים וגשמים..או שזה סתם חארטה 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אני אדאג לעוד שולחן ...שיהיה
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אדאג לעוד שולחן ...שיהיה

|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אותי אותי תוסיף אותי אני מגיע עם אלי האלוף!!! דרך אגב לא התארגנו על כסאות עד עכשיו אני ינסה השיג מחר מקסימום אם מישו יוכל להביא עוד כמה איתו מבורך...  נ.ב תוסיף אותי!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אותי אותי תוסיף אותי אני מגיע עם אלי האלוף!!! דרך אגב לא התארגנו על כסאות עד עכשיו אני ינסה השיג מחר מקסימום אם מישו יוכל להביא עוד כמה איתו מבורך...  נ.ב תוסיף אותי!!!!!!!! 1. חסדייה 2. אביחי 3. שי38 (נפלט לי) 4. רפי 5. Eli1 6. סקוויד 7.צור 8.מומי (גע לי במקל) 9.בנצי 10.עדי(לא לשכוח ציוד כבד) 11.טל 12.פורל הים 13.מאמון ( הנצרתי ) 14.אבי חכם 15.שלמי 16.צח 17.שעיבי 18.רז 19.יוסף(חומוס בדרך) 20.OXYGENE 21.דייג הים(קמי) 22.gaichuk(הרבה פלאשים) 23.אביב 24.עדן 25.עזאת( התותח) 26.כראם( הבן של עזאת) 27.נאור ציפורה 28.רמי פרידמן( 3 שלוחנות) 29.אזר 30. WIND B חיים 31. ZULUNAION חמי 32. שי בגדדי (אני מגיע עם אלי האלוף) 33. אנונימי X4 
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
לילה טוב שייקה חלומות פז או דלק או סונול מה שבא לך  להתראות מחר 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 09, 2012, 01:59:56 AM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לילה טוב שייקה חלומות פז או דלק או סונול מה שבא לך
להתראות מחר לך לישון כבר 2:00, בכח אתה מנסה להגיע ל- 3000 הודעות 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בוקר טוב נא להוסיף אותי לרשימה שגיא