|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
לגבי התחזית.. גשם לא יהיה הגלים סבבה בדור..נותרה רק בעיית הרוח 9 קשר +
זה משהו בסביבות העשרים קמ"ש ממש לא נעים אולי נדחה בשבוע 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה משהו בסביבות העשרים קמ"ש ממש לא נעים אולי נדחה בשבוע  יהיה סקר והחברה יחליטו
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
זה משהו בסביבות העשרים קמ"ש ממש לא נעים אולי נדחה בשבוע  יהיה סקר והחברה יחליטו 
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
שי בגדדי
|
מנותקגיל:
34
|
|
דרך אגב שמעתי שמזג האוויר לשבוע הבא גשום תשכלו את זה 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הכל כבר על הרכב, אני בכל מקרה יגיע מקסימום כל החוף בשביליייי  איפה הסקר? כבר נהייה מחר! 
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני צוחק אחי  לפי דעתי זה נכון שבוע הבא יהיה יותר גרוע לא לבטל פשוט להתלבש טוב ולא חייב להיות מפגש דייג שיהיה מפגש חברים מה הבעיה אנחנו אתר שאוהב לחבק נכון  אז יהיה חם 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ובכן..חשבתי על העניין יש כאן חברים שדחו תיכנונים וסידורים על מנת להגיע למפגש מחר וגם כרגע חזרתי מהים..למרות שבתחזית הרוח אמורה להשתולל. הרוח הייתה מתונה ונסבלת לדעתי המפגש יתקיים כמתוכנן נתראה מחר 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ובכן..חשבתי על העניין יש כאן חברים שדחו תיכנונים וסידורים על מנת להגיע למפגש מחר וגם כרגע חזרתי מהים..למרות שבתחזית הרוח אמורה להשתולל. הרוח הייתה מתונה ונסבלת לדעתי המפגש יתקיים כמתוכנן נתראה מחר  
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ובכן..חשבתי על העניין יש כאן חברים שדחו תיכנונים וסידורים על מנת להגיע למפגש מחר וגם כרגע חזרתי מהים..למרות שבתחזית הרוח אמורה להשתולל. הרוח הייתה מתונה ונסבלת לדעתי המפגש יתקיים כמתוכנן נתראה מחר  נכון מאוד לא צריך לבטל שיהיה בהצלחה חברים 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
חה. חה. תראו איזה כינוי קיבלתי, אם להשוות לכינויים של האינדיאנים. ולתרגם לאנגלית אז בכלל! שי38(נפלט לי) מומי(גע לי במקל) עדי(לא לשכוח ציוד כבד) מאמון(הנצרתי) יוסף(חומוס בדרך) גאיצ'וק(הרבה פלשים) עזאת(התותח) כראם(הבן של עזאת) רמי פרידמן(3 שולחנות) 3 שולחנות? נו באמת.   שלושים ואחד חברים מכובד מאוד רשימת החברים שמגיעים: 1. חסדייה 2. אביחי 3. שי38 (נפלט לי) 4. רפי 5. Eli1 6. סקוויד 7.צור 8.מומי (גע לי במקל) 9.בנצי 10.עדי(לא לשכוח ציוד כבד) 11.טל 12.פורל הים 13.מאמון ( הנצרתי ) 14.אבי חכם 15.שלמי 16.צח 17.שעיבי 18.רז 19.יוסף(חומוס בדרך) 20.OXYGENE 21.דייג הים(קמי) 22.gaichuk(הרבה פלאשים) 23.אביב 24.עדן 25.עזאת( התותח) 26.כראם( הבן של עזאת) 27.נאור ציפורה 28.רמי פרידמן( 3 שלוחנות) 29.אזר 30. WIND B חיים 31. ZULUNAION חמי
תוסיף לרשימה לפחות עוד 4-5 אנונימים ..יהיה שמח 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |