|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
|
|
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני ישתדל מאוד לבוא עדיף דגים מבשרים 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני ישתדל מאוד לבוא עדיף דגים מבשרים  נדאג לקנות קצת דגים.לא נראה שזה יהווה בעיה
|
|
|
|
|
|
OXYGENE
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
45
|
|
הופה הופהההההההההההה איזה כייף  יאלההההההההההה אני בא 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הופה הופהההההההההההה איזה כייף  יאלההההההההההה אני בא  welcome 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תדאג לדגים
לא אוכל בשר על האש
חסדייה, בעת הקנייה יש מצב לקנות כמה דגים- לטובת מי שלא אוכל בשר אלא רק דגים על האש, וגם כמנה ראשונה לחובבי הדגים- לפני הבשרים?!! מדבר על דגים בקטע של "טעימות"- 3 עד 4 ק"ג... נשארו עוד דגים חריפים 
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
תדאג לדגים
לא אוכל בשר על האש
חסדייה, בעת הקנייה יש מצב לקנות כמה דגים- לטובת מי שלא אוכל בשר אלא רק דגים על האש, וגם כמנה ראשונה לחובבי הדגים- לפני הבשרים?!! מדבר על דגים בקטע של "טעימות"- 3 עד 4 ק"ג... נשארו עוד דגים חריפים  מומי אתה חייב להפריד בפריזר את הנקבות מהזכרים הם לא מפסיקים להתרבות 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תדאג לדגים
לא אוכל בשר על האש
חסדייה, בעת הקנייה יש מצב לקנות כמה דגים- לטובת מי שלא אוכל בשר אלא רק דגים על האש, וגם כמנה ראשונה לחובבי הדגים- לפני הבשרים?!! מדבר על דגים בקטע של "טעימות"- 3 עד 4 ק"ג... נשארו עוד דגים חריפים  מומי אתה חייב להפריד בפריזר את הנקבות מהזכרים הם לא מפסיקים להתרבות  חופשי אחי אני פותח בסטה עוד מעט
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
חברים אני לא מבין משהו  . זהו מפגש של דייגים ונפגשים לדייג חופי ועדיין צריך לקנות דגים? איך? 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בדיוק בנצי , למי יש עצבים לדוג עם אוכל כזה, לא סימפטי להחזיק פיתה עם קבב וטחינה נוזלת דקה אחרי שתפרת סקומברי 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אתם מתפרצים לדלת פתוחה, חברי מרכז יקרים...  המרכז מזמן על הכוונת, עוד נפגש גם נפגש במרכז, גם במפגשים יבשים וגם ברטובים... וזה לא כל כך רחוק... 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתם מתפרצים לדלת פתוחה, חברי מרכז יקרים...  המרכז מזמן על הכוונת, עוד נפגש גם נפגש במרכז, גם במפגשים יבשים וגם ברטובים... וזה לא כל כך רחוק...  עם הטחינה הנוזלת הזו... זה יהיה מפגש רטוב. כרגע התחזית היא ליום בלי גשם  נקווה שישאר כך 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
חסדייה נראה לי למפגש הזה אני יבוא, אבל עדיין אל תרשום אני לא יודע מה קורה איתי עד אז (עדיין אין רישיון) \ מתי הכי מאוחר אפשר להגיד לך אם אני בא או לא?  
|
|
|
|
|
|
|
חסדייה תרשום את דייג הים (קמי)אני מגיע אחרי שפספסתי את המפגש הקודם אצל מוטי חייב לטעום את הקציצות של הקבב שאתה מכין וכמובן גם להכיר אישית כמה חברים שאני מאד רוצה לפגוש תודה על היוזמה ואם אפשר הסבר איך מגיעים לחוף דור. 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|