|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חסדייה כל הכבוד על היוזמה  אם הכל יסתדר אני בפנים בינתים תרשום אותי ב ?
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
כל מי שרוצה מוזמן מהפורום כמובן?
מה הבעיה צח אתה בא איתי גם אני בפנים כמובן לא מוותר אביחי אחי תעבוד על החיקוי של הגומבר 
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מה הבעיה צח אתה בא איתי גם אני בפנים כמובן לא מוותר אביחי אחי תעבוד על החיקוי של הגומבר  גומבר אני לא יודע  אבל חניתן זה סיפור אחר 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה הבעיה צח אתה בא איתי גם אני בפנים כמובן לא מוותר אביחי אחי תעבוד על החיקוי של הגומבר  גומבר אני לא יודע  אבל חניתן זה סיפור אחר  חניתן ראינו תתחיל להתאמן על גומבר 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מה הבעיה צח אתה בא איתי גם אני בפנים כמובן לא מוותר אביחי אחי תעבוד על החיקוי של הגומבר  גומבר אני לא יודע  אבל חניתן זה סיפור אחר  חניתן ראינו תתחיל להתאמן על גומבר  כן אביחי יש לך מספיק זמן אחי אתה יכול לבחור דג אחר ולתת הדרן של חניתן 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה הבעיה צח אתה בא איתי גם אני בפנים כמובן לא מוותר אביחי אחי תעבוד על החיקוי של הגומבר  גומבר אני לא יודע  אבל חניתן זה סיפור אחר  חניתן ראינו תתחיל להתאמן על גומבר  אני לא ראיתי לא חניתן לא גומבר ולא ביזרי הייתי תקוע במטבח 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מה הבעיה צח אתה בא איתי גם אני בפנים כמובן לא מוותר אביחי אחי תעבוד על החיקוי של הגומבר  גומבר אני לא יודע  אבל חניתן זה סיפור אחר  חניתן ראינו תתחיל להתאמן על גומבר  אני לא ראיתי לא חניתן לא גומבר ולא ביזרי הייתי תקוע במטבח  secret.gifכשנפגש אני אדגים רק לך 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מה הבעיה צח אתה בא איתי גם אני בפנים כמובן לא מוותר אביחי אחי תעבוד על החיקוי של הגומבר  גומבר אני לא יודע  אבל חניתן זה סיפור אחר  חניתן ראינו תתחיל להתאמן על גומבר  אני לא ראיתי לא חניתן לא גומבר ולא ביזרי הייתי תקוע במטבח  secret.gifכשנפגש אני אדגים רק לך  מחכה בקוצר רוח 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מה קורה פה ? בקושי שעה וחצי מאז שנטשתי את עמדת המחשב וכבר מפגש  שמישהו יסביר לי בבקשה: איך מתכנון של מפגש במרכז, עוד פעם נשארנו באזור חיוג 04  שזה גם בערך המעלות שיהיו 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מה קורה פה ? בקושי שעה וחצי מאז שנטשתי את עמדת המחשב וכבר מפגש  שמישהו יסביר לי בבקשה: איך מתכנון של מפגש במרכז, עוד פעם נשארנו באזור חיוג 04  שזה גם בערך המעלות שיהיו  עדי אנחנו נחמם את האווירה 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך שאני אוהב את היוזמות העצמאיות האלה של חברים... כמה טוב לראות שוב ושוב שקודם כל- יש לנו ובמלוא מובן המילה פורום של חברים  99% שאני לא מוותר כמובן.... התאריך עודנו רחוק אך כמו שאמרתי.... סתם שאלה - מה הכותרת?! חסדיה מארח, או צוות וואו מארח?!  כך או כך, שאפו על היוזמה חסדייה  בכל מקרה, הרי המפגש הוא של חברי פורום הדיג הספורטיבי (וחבריהם...)- אז ההודעה כמובן מודבקת, ורשימת המגיעים תתעדכן ע"י עריכה בהודעה הפותחת  כל מילה בסלע רפי  מוטי, עדיף מילה בסלע, מאשר ג'יג בסלע  ג'יג בסלע?  צור קשר 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה קורה פה ? בקושי שעה וחצי מאז שנטשתי את עמדת המחשב וכבר מפגש  שמישהו יסביר לי בבקשה: איך מתכנון של מפגש במרכז, עוד פעם נשארנו באזור חיוג 04  שזה גם בערך המעלות שיהיו  אני לא יודע מה איתך אבל חוף דור בישבילי זה מרכז 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך שאני אוהב את היוזמות העצמאיות האלה של חברים... כמה טוב לראות שוב ושוב שקודם כל- יש לנו ובמלוא מובן המילה פורום של חברים  99% שאני לא מוותר כמובן.... התאריך עודנו רחוק אך כמו שאמרתי.... סתם שאלה - מה הכותרת?! חסדיה מארח, או צוות וואו מארח?!  כך או כך, שאפו על היוזמה חסדייה  בכל מקרה, הרי המפגש הוא של חברי פורום הדיג הספורטיבי (וחבריהם...)- אז ההודעה כמובן מודבקת, ורשימת המגיעים תתעדכן ע"י עריכה בהודעה הפותחת  כל מילה בסלע רפי  מוטי, עדיף מילה בסלע, מאשר ג'יג בסלע  ג'יג בסלע?  צור קשר  טאוווווווב אתה 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה קורה פה ? בקושי שעה וחצי מאז שנטשתי את עמדת המחשב וכבר מפגש  שמישהו יסביר לי בבקשה: איך מתכנון של מפגש במרכז, עוד פעם נשארנו באזור חיוג 04  שזה גם בערך המעלות שיהיו  אני לא יודע מה איתך אבל חוף דור בישבילי זה מרכז  
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה קורה פה ? בקושי שעה וחצי מאז שנטשתי את עמדת המחשב וכבר מפגש  שמישהו יסביר לי בבקשה: איך מתכנון של מפגש במרכז, עוד פעם נשארנו באזור חיוג 04  שזה גם בערך המעלות שיהיו  עדי אנחנו נחמם את האווירה  אתה אשששששששששש 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|