לא ניסיתי על חתיכות דג בקלה, אבל...
בימי נעורי היינו נכנסים לתנובה-דגים במעגן הדיג קישון (היה דבר כזה),
היינו אוספים בשקית "נסורת בקלה" (היו מנסרים שם דגי בקלה היינו אוספים מהרצפה את נסורת בשר הדג),
מערבבים את הנסורת עם קמח - ודגים על מקל (בוס) עם משולשות...
תפסנו כך שפע בורים ומרמירים (המרמירים טרפו - בעוד שבבצק רגיל לא נגעו)...
עד היום זוכר את הריח של נסורת הבקלה, ויש ריח חזק...

מסקנות:
דג בקלה חביב על מרמירים, מה שאומר שאין סיבה שעוד טורפים לא יאהבו, הריח אותו ריח...
לחובבי הבוס - מומלץ לשקול לטחון דג בקלה ולערבב עם קמח - בצק ששווה זהב...