פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מלכות בחורף |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: מלכות בחורף (נקרא 3063 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 21/12/2016 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | שקט עד גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - | פארידה פיגמה (ספרוס הפסים) | 2 | |
הדו"ח:סיכום כמה שעות בולוס מלכות אתמול בלילה תחילת הערב היו תנאים טובים מאוד, בהמשך נכנסה דרום מזרחית חזקה, התקפלנו וחזרנו לנמל לפני חצות. מעבר בין הנקודות הניב: 1- סאמח ( אני): 2 מלכות פסים 2- י': 2 מלכות פסים ומלכה בלדי אחת 3-ח': מלכה בלדי אחת, מלכת פסים אחת חוץ מהמלכות היו דגים אחרים, למשל פרידות של 0.5 קילו +/-, חדדים, סרגוסים, סקיניס ( סאינס??) המלכות שלי בתמונה:
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2016, 11:08:05 AM על ידי סאמח איוב
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סאמח, מלך המלכות יופי של זוג מכובד ליציאת בולוס מהנה 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
נותן בראש כמו מלך רק שאלו אותך מה עם המלכות והנה התשובה אתה לא מפסיק להפתיע אותי עם המומחיות שלך בעניין שפו אחי כל הכבוד
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
2 מלכות על הצלחת , איפה המלך ?  אחלה יציאת בולוס  עם איזה ריג אתה עובד ? איזה קרסים ? האם אתה מרחף מעל הסלע או מוריד משקולת לקרקעית ופותח קשת ומשחרר חוט בהתאם לדריפט ?! אבי 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן מלך המלכות.. מדהים כמה אתה מתמסר לסוג הזה של הדיג, מתעמק, בוחש ומבין ברמות שאנשים אחרי עשרות שנים לא מצליחים להבין! כבוד על ההשקעה בחורפים הקפואים אבל חביבי אתה יודע מה לעשות, איך לעשות ועם מי לצאת כדי לתפוס את הדגים!!!! לבריאות, דגים מקסימים 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תותח 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תוצאה בהחלט מכובדת לצוות ועוד ביציאה מקוצרת  לפי חישוב קצר, 7 מלכות ועוד כמה דגים יפים, בהחלט תוצאה יפה ומכובדת... לדעתי חזרתם מרוצים...  אגב סאמח, בעונה הזו ובמזרחיות חזקות, אפשר גם קרוב לחוף... בימי הבולוס העליזים שלי ובמזרחיות של החורף - תפסנו פרידות יפות גם בעומקי 7-10 מטר...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2016, 18:42:19 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
|
תודה על הפרגון חברים, אוהב אותכם  עם איזה ריג אתה עובד ? איזה קרסים ? האם אתה מרחף מעל הסלע או מוריד משקולת לקרקעית ופותח קשת ומשחרר חוט בהתאם לדריפט ?! אבי  אבי ידידי, אני עובד עם חשמלית וחוט בד, עדיף 70 ליברות +/-, ולפחות 350-400 מ' , לחוט בד קושר שוק לידר פלורו 100 ליברות כ 2-3 מ'. לשוק לידר קושר סויבל כפול. את הסויבל הזה מחבר לסויבל שני דרך פלורו לפחות 70 ליברות. התלאי בנוי מקרס 05 של יוקי/סאסאמי/ וואן פוק או כל סוג אחר טוב, והקרס קשורה על חוט פלורו 70 ליברות לפחות. התלאים קושר לסויבלים. משתמש במשקולת 300 גרם +, תלוי באיזה עומק הנקודה. משתמש בגמברי קריסטל כפתיון, ועל כל קרס משחיל קריסטל שלם, ומהגדולים לא מהקטנים. מורידים את החוט עד הרצפה, וכל הזמן משחררים חוט עד שמרגישים ריצת חוט שזה אומר שיש דג, או עד שנגמר לך החוט. לציין המלכות, ובמיוחד הפסים, דג שרירי חזק עצבני ויודיע לתת פייט ולקרוע חוטים. דג זה מגיע ל 10 קילו, ובעומק עד 15 קילו. והקטע שאתה לא יודיע איזה דג באיזה גודל יפתיע אותך
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2016, 19:01:33 PM על ידי סאמח איוב
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תודה על הפרגון חברים, אוהב אותכם  עם איזה ריג אתה עובד ? איזה קרסים ? האם אתה מרחף מעל הסלע או מוריד משקולת לקרקעית ופותח קשת ומשחרר חוט בהתאם לדריפט ?! אבי  אבי ידידי, אני עובד עם חשמלית וחוט בד, עדיף 70 ליברות +/-, ולפחות 350-400 מ' , לחוט בד קושר שוק לידר פלורו 100 ליברות כ 2-3 מ'. לשוק לידר קושר סויבל כפול. את הסויבל הזה מחבר לסויבל שני דרך פלורו לפחות 70 ליברות. התלאי בנוי מקרס 05 של יוקי/סאסאמי/ וואן פוק או כל סוג אחר טוב, והקרס קשורה על חוט פלורו 70 ליברות לפחות. התלאים קושר לסויבלים. משתמש במשקולת 300 גרם +, תלוי באיזה עומק הנקודה. משתמש בגמברי קריסטל כפתיון, ועל כל קרס משחיל קריסטל שלם, ומהגדולים לא מהקטנים. לציין המלכות, ובמיוחד הפסים, דג שרירי חזק עצבני ויודיע לתת פייט ולקרוע חוטים. דג זה מגיע ל 10 קילו, ובעומק עד 15 קילו. והקטע שאתה לא יודיע איזה דג באיזה גודל יפתיע אותך  באיזה עומקים לרוב עובדים עליהם ? האם על סלע ? ליד הסלע ? חול ? הפתיון אני מניח שרימפס 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
תודה על הפרגון חברים, אוהב אותכם  עם איזה ריג אתה עובד ? איזה קרסים ? האם אתה מרחף מעל הסלע או מוריד משקולת לקרקעית ופותח קשת ומשחרר חוט בהתאם לדריפט ?! אבי  אבי ידידי, אני עובד עם חשמלית וחוט בד, עדיף 70 ליברות +/-, ולפחות 350-400 מ' , לחוט בד קושר שוק לידר פלורו 100 ליברות כ 2-3 מ'. לשוק לידר קושר סויבל כפול. את הסויבל הזה מחבר לסויבל שני דרך פלורו לפחות 70 ליברות. התלאי בנוי מקרס 05 של יוקי/סאסאמי/ וואן פוק או כל סוג אחר טוב, והקרס קשורה על חוט פלורו 70 ליברות לפחות. התלאים קושר לסויבלים. משתמש במשקולת 300 גרם +, תלוי באיזה עומק הנקודה. משתמש בגמברי קריסטל כפתיון, ועל כל קרס משחיל קריסטל שלם, ומהגדולים לא מהקטנים. לציין המלכות, ובמיוחד הפסים, דג שרירי חזק עצבני ויודיע לתת פייט ולקרוע חוטים. דג זה מגיע ל 10 קילו, ובעומק עד 15 קילו. והקטע שאתה לא יודיע איזה דג באיזה גודל יפתיע אותך  באיזה עומקים לרוב עובדים עליהם ? האם על סלע ? ליד הסלע ? חול ? הפתיון אני מניח שרימפס  בדרך כלל 50-55 + על סלע קשה, והפתיון קריסטל שלם בעובי אצבע יד
|
|
|
|
|
|
|
אגב סאמח, בעונה הזו ובמזרחיות חזקות, אפשר גם קרוב לחוף... בימי הבולוס העליזים שלי ובמזרחיות של החורף - תפסנו פרידות יפות גם בעומקי 7-10 מטר...
צודק רפי. אפילו מלכות רגילות - בלדי- תופסים בחורף על החארף ( תפר) ברדודים 20 מ' +/- .
|
|
|
|
|
|
|
חייב לציי כי סוג דייג כזה עוד לא ניסיתי אבל התאורים שלך על הציוד והעבודה , אכן מצביעים על מקצועיות לשמה  יופי של זוג מלכות  שאפו סאמח 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מלך הבולוס הבלטי מעורער כל הכבוד על התוצאות המכובדות מקווה בקרוב להצטרף לחגיגה 
|
|
|
|
|
|
|
מקווה בקרוב להצטרף לחגיגה  יהיה בהזדמנות ראשונה, כשיהיו תנאי ים טובים
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקווה בקרוב להצטרף לחגיגה  יהיה בהזדמנות ראשונה, כשיהיו תנאי ים טובים יש לכם מקום גם בשבילי? 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|