|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רן הדג הזה כבוד שסבא קיבל ממך בין אם הספיק לאכול אותו ובין אם לא ! משתתף בצערך חבר יקר שלא תדעו עוד צער 
|
|
|
|
|
|
|
ברוך דיין האמת,סבא שלך הצדיק נפטר מהעולם הקשה הזה והגיע אל הנחלה האמיתית. לנו הפרידה כואבת אבל היא זמנית ויום אחד עוד תיפגשו זה בטוח. כמובן שהוא לא היה רוצה שתפסיק לדוג. משתתף בצערך רן היקר
|
|
|
|
|
|
aviasido
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
משתתף בצערך אח שלא תדעו עוד צער  ואל תפסיק לדוג אחי זה לנפש ויעשה לך רק טוב
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
ברוך דיין האמת  ת.נ.צ.ב.ה
|
|
|
|
|
|
|
משתתף בצערך רן. ברוך דיין האמת
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
משתתף בצערכם  זה דרכו של עולם. תתנחם בזה שזכית לפנק אותו ברגעיו האחרונים (גם בלי ששמת לב לזה) ושהוא נמצא עכשיו במקום טוב יותר  ואתה ? אתה תמשיך לדוג ולהנות מהחיים , כך גם הוא היה רוצה בשבילך 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
תודה לכולם
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
משתתף בצערך
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
משתתף בצערך וצער המשפחה 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לפני הכל רן, תנחומי... אתך בצערך ובכאבך, יהא ברוך ונצור לעד זכרו של סבך המנוח...
אפשר גם אפשר להבין כמה עצב יש ביום הזה, במיוחד הסיטואציה עם הטיימינג של הבאת הדג לסבך המנוח...
יחד עם זאת, הצלחת לשמח אותו בזמן ולתת לו עוד כמה רגעי אושר עם קבלת הדג והתכנון להכינו... כידוע, לנפש זה נותן הרבה יותר מאשר עצם אכילת הדג... החיים אינם נצח וזו דרכו של עולם - כולם הולכים מתישהוא והנשארים כואבים ומתאבלים, תמיד קשה וכואב - ובכל זאת מוטב ללכת לעולמנו שלא בתהליך גסיסה ארוך ושלא במצב היעדר תפקוד, ואם ללכת אז עם אנרגיות חיוביות, שמחה בלב ומחשבות על הנכד המתוק שהביא דג ועל איך יוכן הדג...
הפעם, ברכותי על התפיסה והברכה כפולה - על ששימחת את סבך המנוח בזמן ועבורך על שזכית לתפוס דג כדי לשמח אותו טרם הלך לעולמו.. אין לי ספק כי את יציאת הדיג הזו ואת התפיסה הזו תנצור בלבך לתמיד ולעולמי עולמים...
|
|
|
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
על בשורה כזואת נהוג להגיד ברוך דיין האמת משתתף בצערך
|
|
|
|
|
|
guy2307
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך דיין האמת. ריגשת בנאדם!
|
|
|
|
|
|
|
משתתף בצערך חבר ממש לא נעים לשמוע שככה קרה אבל זה חלק מהעולם והכל עובר בסוף. אני חושב שדווקא בגלל זה תלך לדוג עם מחשבה שסבא תמיד שומר וצופה ושולח לך דגים לחכה. אתה תעבור את זה לאט לאט והכל יהיה בסדר. שלא תדעו עוד צער.
|
|
|
|
|
|
|
רן משתתף בצערך איש  אבל כמו שכתבו לך גם האחרים תמשיך לדוג וכל פעם תחייך כי תזכור את סבא ואת הדגים שאהב שהבאת לו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43