פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   סיום תפקידי כמנהל באתר |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: סיום תפקידי כמנהל באתר (נקרא 5774 פעמים) |
הדפסה |
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
חברים יקרים
חלקכם אולי שם לב להיעדרות המוחלטת שלי מהפורום לאחרונה. שינויים בעבודה בהיקפים חריגים ועומס בצד המשפחתי הביאו למצב של אפס זמן ושיקולים חדשים קובעים את סדרי העדיפויות וניהול הזמנים והמשימות. במתכונת הזו, אין באפשרותי להמשיך כמנהל בפורום ולכן אני לוקח צעד גדול הצידה ומסיים את תפקידי. הצעד הזה לא קל לי  אחרי שנים בניהול ודחיפת הפורום והתחומים שאני מתחבר אליהם כול כך, החיתוך הזה כואב. מאד...
אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו על מנת להודות לחברי לניהול, אז והיום, חברים לניהול שהפכו לחברים, בלי קשר לניהול הפורום, לכם חברי הפורום, הפעילים וגם הפעילים פחות, אתם שהפכתם לחברים מחוץ לפורום ומחוץ לדיג, חברים לחיים  תודה מיוחדת אני רוצה להגיד לאחד מחברי הטובים והיקרים שהצליחו לעצבן אותי הכי הרבה, רפי. עברנו הרבה ביחד. עברנו רגעים טובים ועברנו רגעים קשים אבל יותר מהכול עברנו תקופה מחזקת ומלמדת. אני לא מכיר הרבה בולדוזרים כמוך ועוד פחות כאלו מהתחום שלנו. שמח על הדרך המשותפת שעברנו ועל ההצלחות הרבות שלאורכה  אני יוצא מהניהול וכנראה שגם מפעילות אינטנסיבית בפורום אבל המספר שלי נשאר כשהיה ואני זמין. תמיד. לך ולכול מי שמעוניין.
בהצלחה לחברי לניהול שנשארים בתפקיד ותודה על השותפות והסבלנות. מי כמוכם יודע שצריך... 
בהערכה ובחברות, גיא
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על שנים של השקעה ובהתנדבות מאמין שירד הלחץ גם תחזור
עוזי
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
בהצלחה בהמשך דרכך ותודה על תרומתך הרבה לפרום וחבריו אברוך הפלתה פצצה רצינית עכשיו
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
זה שאתה לא תהיה כחול זה לא אומר שהויכוחים שלנו יגמרו  תודה רבה על שנים של עשיה ותרומה לפורום  השארת נעליים גדולות להכנס אליהם ואני מקווה שימצא במהרה המחליף 
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיא זו הודעת Bracking News . תודה רבה ענקית איש יקר על התרומה לפורום. שנים של השקעה, אכפתיות, סדר, שיח-מכובד, על שיתוף המידע ,האחריות , ועל ניהול מבריק.
נתגעגע לפירוט התגובות הארוכות שלך, לכתיבת הדוחות שלך ,ולשנינות שלך.
אתה משאיר אתגר גדול למחליף שלך.
בהצלחה בהמשך הדרך .
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
 יהיה לנו קשה  בהצלחה בהמשך, ותודה על כל העזרה
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
תודה רבה על התרומה לאתר 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד גיא, להודעה שכזו צריך התראה והכנה... לא להנחית אותה ככה ביום בהיר. זה שלא היית נוכח לאחרונה זה היה מאד מורגש ולפני כמה ימים כשנכנסתי לאתר, צפיתי בפרופיל שלך בשביל לראות מתי היתה הכניסה האחרונה שלך לאתר. ראיתי ששבועיים לא היית כאן. אמרתי לעצמי משהו קורה כאן! קיוויתי שהכל טוב איתך בתור התחלה. בכל אופן קודם כל שמח לשמוע שהכל ב"ה טוב איתך. לעניין הפורום אתה משאיר משבצת מאד גדולה שצריך למלא... מאחל לך רק את הטוב שבעולם, מקווה שזוהי לא פרידה. לי בכל אופן היית ממש חסר בפורום הזה בשבועות האחרונים. שיהיה המון המון בהצלחה  עכשיו נותר לחכות למגילת התגובה של רפי....
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2016, 02:04:51 AM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גאיצ'וק
תודה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2016, 01:30:03 AM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
050-9020301
|
|
בהצלחה בהמשך דרכך ותודה על תרומתך הרבה
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה !
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
עוד לא סיימתי לבלוע את הרוק מאתמול  מועקה שכזאת שלא תחלוף כי האמת.. אין סיכוי שאתה לא חלק מהפורום וב כחול. לא דיברנו , אבל מי כמוני יודע את המחוייבות שלך לפורום ואם אתה נעדר ממנו זה חייבת להיות עם סיבה מוצדקת  אני רק מקווה לבשורות טובות  יקח לי עוד קצת זמן לעקל ובטח עוד נדבר  שבוע טוב בנתיים.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
הי גיא, העדרותך אכן הורגשה ומעט הדאיגה. הודעתך הרגיע מצד אחד ומצד שני, כמו שחברי הפורום הגיבו כבר, השאירה את כולנו מופתעים, המומים, מצטערים , חסרים ...... כמורעל אמיתי  ברור לי שלא תתנתק טוטלית. מה גם שעל פי הודעתך "שמורה לנו הזכות" להמשיך ולקבל בשמחה את עצותיך , תובנות ניסיונך , הערות בונות ובכלל. ינוצל  תודה על עשייתך בפורום עד היום, וההמשך יבוא, אני בטוח. בהצלחה באתגרים העומדים בפניך ומאחל לך מכל הלב שתמצא גם "זמן חוף". מנסיוני, חובה.
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
גיאצ'וק חברי היקר. צר לי לקרוא ושלמוע על עזיבתך, אבל כנראה שאין ברירה והיית חייב לעשות את הצעד הזה . שיהיה בהצלחה בשאר הדברים ומשאירים לך כאן דלת פתוחה לחזרה בעתיד (אם הדברים יסתדרו  ) 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
גיא תודה על כל מה שנתת לאנשים פה בפורום תודה על תקופה מדהימה מלאה בעשיה ונתינה שהכל יסתדר אני מצפה לחזרתך בכליון עניים בהצלחה איש יקר 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|