חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לאחר הביקוש הרב למתכון הסודי של סבתא רבתא לקבב אני נאלץ ולחשוף את המתכון שלה  למצרכים: 1 ק"ג עוף טחון( מומלץ חזה עוף) 1 ק"ג בקר טחון 3 בצלים צרור פטרוזיליה 5 כפות שמן זית כף תערובת תבלינים לקבב כף מלח אופן ההכנה.... קוצצים את הבצל ומוסיפים לבשר הטחון( הבקר+העוף) קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לתערובת מוסיפים את השמן המלח ותערובת התבלינים.. ומערבבים היטב..יוצרים כדורים ומשטחים ומשם ישירות למנגל או מחבת פסים כבדה ממולץ מאד להגיש עם טחינה עדי  מתכון לטחינה http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2715.msg33947#msg33947
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 25, 2012, 17:04:00 PM על ידי חסדייה
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אבל לא יהיה לך את המלצרית שבתמונה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 אבל לא יהיה לך את המלצרית שבתמונה אייל הפעם אני יזמין את שי רק לאכול לא למלצר נביא לנו שתי מלצריות ברולר בליידס  אמשך יבוא..................................
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תפקסס אחת בתוך פיתה 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תודה חסדיה ובינינו.. זה עדיין מחייב במגע של הקוסם שיהפוך אותו למעדן  אוכל זה אומנות .
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אבל לא יהיה לך את המלצרית שבתמונה אייל הפעם אני יזמין את שי רק לאכול לא למלצר נביא לנו שתי מלצריות ברולר בליידס  אמשך יבוא.................................. רק צריך לזהר שלא יפלו מהמדרגות ישר לתוך בריכת הדגים 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 תותח 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 אבל לא יהיה לך את המלצרית שבתמונה אייל הפעם אני יזמין את שי רק לאכול לא למלצר נביא לנו שתי מלצריות ברולר בליידס  אמשך יבוא.................................. רק תגיד מתי ואני בא 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אחרי שטעמנו.... מי שטעם לא יוותר על השמוש במתכון הזה... 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
המתכון הזה הולך לעבוד חזק בשבוע הקרוב 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|