פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חברינו שוקי זקוק לעזרה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חברינו שוקי זקוק לעזרה (נקרא 2925 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
באחת הכניסות לפייסבוק היום נתקלתי בהודעה הבאה קיוותי לפתוח את השבוע ברגל ימין לצערי גילתי בבוקר שהרכב נפרץ ונגנבו ממנו כל ציוד הדייג שלי הכל כולל הכל 3חכות spro. (שני חלקים לאינטיאס) רולר okuma. Raw רולר okuma Azores רולר. Spro powerdriv 870 בנוסף נגנבו 2חכות זירזור לסבידות של daiwa וארגז עם ציוד דייג הכולל בובות סבידה, קרסים,חוטים סטנדים מנירוסטה, וכולי. כואב הלב על כל הציוד שנגנב בבקשה כל חבר אשר שומע או נתקל במכירה של ציוד כפי שמפורט בהודעה מזמן להעלות פה או לפנות לשוקי טלפון 0504380056
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 11, 2016, 17:13:32 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
באחת הכניסות לפייסבוק היום נתקלתי בהודעה הבאה קיוותי לפתוח את השבוע ברגל ימין לצערי גילתי בבוקר שהרכב נפרץ ונגנבו ממנו כל ציוד הדייג שלי הכל כולל הכל 3חכות spro. (שני חלקים לאינטיאס) רולר okuma. Raw רולר okuma Azores רולר. Spro powerdriv 870 בנוסף נגנבו 2חכות זירזור לסבידות של daiwa וארגז עם ציוד דייג הכולל בובות סבידה, קרסים,חוטים סטנדים מנירוסטה, וכולי. כואב הלב על כל הציוד שנגנב בבקשה כל חבר אשר שומע או נתקל במכירה של ציוד כפי שמפורט בהודעה מזמן להעלות פה או לפנות לשוקי טלפון יצורף בהמשך
אני רועד כל פעם שאני נאלץ להשאיר את הציוד שלי ברכב זה מתכון רע מאוד לגנבים שוקי אני ממליץ לך לעקוב אחרי יד2 ולבדוק בחניות דייג באזור שלך שמתעסקות עם ציוד יד שניה מאחל לך שימצאו את הציוד ואת הגנבים
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
גועל נפש. כואב לשמוע, מכיר את ההרגשה כשגונבים לך משהו יקר ללבך שהושג בעמל רב...
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : דצמבר 11, 2016, 16:58:29 PM » |
|
מבאס והזוי ,מי פורץ רכב בשביל חכה  אנשים מטורפים,גועל נפש . אתה מתכוון לשוקי פארג ?
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 מעצבן מאוד, אבל כמו שכבר היה בעבר ויהיה בעתיד, אין להשאיר ציוד דיג באוטוזה מושך גנבים
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : דצמבר 11, 2016, 17:08:31 PM » |
|
מבאס והזוי ,מי פורץ רכב בשביל חכה  אנשים מטורפים,גועל נפש . אתה מתכוון לשוקי פארג ? כן
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
הגששים כבר אמרו: פירצה קוראת לגנב וגנב שקוראים לו בא!!! לא להשאיר ברכב שום דבר בעל ערך כספי ולא משנה מה אפילו משקפי שמש יקרים ימשכו את הגנב הממוצע במקרה של שוקי פרצו לרכב כדי לגנוב במקרה של גניבת הרכב הכאב הוא כפול!!!!
שוקי לא סתם פרצו לך לרכב זה רק מישהו שעקב אחרייך וידע שיש לך שם ציוד רב ויקר
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מבעס לישמוע על מיקרים כאלה  אים מי שפרץ זה דייגים הם אשכרה זבלים 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
זה רק מישהו שמכיר ונחשף לשוקי שלנו  מה עוד נגנב מלבד הציוד דייג ? מבאס 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כואב לשמוע את זה... אין לי ספק ששוקי קשור לציוד הזה בכל נימי נפשו, כמו חלק לא קטן מאתנו... זה לא רק השווי הכספי, זה איזהו קשר וחיבור לציוד שאנחנו מכירים..
גניבות ופריצות זה לא חדש לצערנו, חלאות לא חסר... אם נשמע על משהו כמובן נעדכן את שוקי
|
|
|
|
|
|
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
מבאס לשמוע ,טוב ששיתפת צור נפקח עיניים ואוזניים סה״כ מדובר על ארץ קטנה והגנב יתפס ב״ה.
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
באמת מצער, אני חושב שחוץ מלתת טיפים ,מסקנות ולקחים, אפשר פשוט לעזור, למדתי את זה מהחברים הקרובים ביותר, אבל גם בפורום  יש משפחה חמה ואוהבת, אשמח אם אנשים יצליחו להוציא מעצמם גם דברים קטנים, זה חסד גדול... בפעם הקודמת שהלך לי כל הציוד שרון יוסי מוקי ועוד כמה חברים אירגנו אותי ברמות.  מי שיכול כל מה שאפשר שיתרום מעצמו רק ככה להתחיל לבנות הכל מחדש... לא חייב לתרום מקלות ורולרים, זה טיפה בעייתי לרוב האנשים, אבל חוטים קרסים בובות לסבידות וכולי וכולי... מאד יעזור. לך שוקי, שאיני מכירך באופן אישי, מציע להתארגן על סט אחד ראשוני, קודם כל שיהיה אפשרות לצאת לדוג. מבחינה אירגונית, צריך לדעת איך להעביר ולמי.. אשמח לפידבקים.  אני מוכן לתרום כל מה שתבקש שוקי, או ציוד- בובות וחוט (אך לצערי כיוון שאתה מקצוען, אולי אתה לא עובד עם החברות שבהן אני משתמש) אני מוכן לתת 50 ש"ח שתקנה מה שנח לך, תרגיש חופשי...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 14, 2016, 10:46:34 AM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום שוקי, מוכן לתרום לך מקל פיבר מלא טבעות מתכת 3.20 ששימש אותי לאינטיאסים לפני שהייתה לי סירה, מקל טוב שהביא הרבה דגים. כמו כן יש לי מקל פיבר מלא 2.80 ששימש למשיכות . אם מתאים לך אני בתל אביב.
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר