| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 5/12/2016 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 00700 | גיג בינוני - סירוק | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 1.500 |
| 0800 | גיג בינוני - סירוק | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 2.00 |
הדו"ח:
התחזית מדברת על ירידה של הים אחרי סופ"ש של מיני סערה
אמצע השבוע הוא בעייתי , רוב החברה עובדים , אבל אני מפנה את שני בבוקר ומוצא שותף מהקבוצה וסוגרים על החוף בשעה 5 בבוקר.
מתארגנים בניחותא וקצת לפני אור ראשון נכנסים למיים , הים מזמין , סוואלים קטנים , רוח דרומית מזרחית קלה , עדיין קר
וחשוב להתלבש טוב עם אפשרות להתקלף בהמשך שמתחיל להיות חם יותר.מחליטים לעלות לנקודה די רחוקה (עומק 45 ) כי המיים ברדוד די עכורים ומלאים לכלוך עדיין .
נהנים מהשקט ומורידים בובות לגרירה אולי איזה פלמידה ברדוד מחפשת נשנוש בוקר , אבל יבש....

מגיעים לנקודה ענניי ביזרי בפיש , וגם סימונים לדגים קצת יותר גדולים , מורדים ריג עם קלאמר שלם בתקווה לאינטיאס , ומתחילים בג'יג
אורי ננעל ראשון על אדום יפה שנותן פייט אבל מגיע לשחילר

אורי לא מספיק להוריד שוב ומקל של הקלאמר נותן כיפוף .....ועולה אירדי נוסף

אצלי עדיין לא נוגע

מתקן לנקודה , הרוח בנתיים ירדה והים ממש בריכה . ממשיך בג'יג ואז..בוםםםם.. הגיע הבחור , ועולה לו חפש יפה

חצי שעה של יובש , ומחליטים לעבור לנקודה נוספת ,,, שם אורי שולף אדום קטן ומשחרר...
אצלי עוד תקיפה חזרה על הגיג ועולה אדום יפה ,,,, ומייד אחריו אדום קטן משוחרר

השמש מחממת , השקט , הים הרגוע והחיוך שעל הפנים כאשר לשנינו יש שחילר מספק...

מחליטים לרדת לכיוון החוף עם עצירה בנקודה נוספת באזור ה- 30 מטר....
עובדים בנקודה , אבל יבש ... אורי מחליט לדלג מעט צפונה ואני מוותר (הוא עם טורקידו אני מפדל ) וקובעים נקודת מפגש עוד חצי שעה.
אני ממשיך לעבוד רגוע ,,,מוריד גיג והחוט רץ למטה ...ואז יש לי תחושה שהחוט רץ מהר מידי
,,,,אבל אני חושב זה רק בראש שלי....אבל אחרי 10 שניות שעדיין החוט רץ מהר מחליט לשים אצבע על החוט ...ואז מרגיש נגיחות בצד השניי...מייד נועל את הקלאץ (רולר שוכב ) ונותן הוק עצבני ...אבל מאוחר ..המנוול נכנס לסלע וחזק מושך ומושך...אבל נעול.....נותן קצת זמן ומרגיש תזוזה מושך את החכה למעלה אבל המנוול עדיין בסלע , החכה כמעט בצורת ח
.....ופה אני עושה שטות גדולה
..מרגיש אותו נוגח ואני מחליט להחזיר במשיכה עצבנית ..ואז.............קול פיצפוץ חזק ואני נשאר עם מקל בשלושה חלקים לא שווים
..וכמובן שהמנוול למטה נשאר עם הג'יג לקישוט.זה היה הסימן שלי לחזור לחוף ...תוך כדי מחשבות על איזו חכה חדשה נביא לאומוטו במקום זו שנשברה

בכל מקרה , היתה יציאה מענגת עם צמד חמד שיצאו ויהפכו לחריימה מענג בסופ"ש
אז שיהיה לכולם עונה מהנה וחוטים מתוחים .