פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דוח *משולש* על ביקורים בנהר הירדן |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דוח *משולש* על ביקורים בנהר הירדן (נקרא 3249 פעמים) |
הדפסה |
|
|
apyrexia
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 4/12/2016 | ירדן צפוני והנחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 14:00 | בצק רגיל - | קרפיון בר (סאזאן) | 4 | |
הדו"ח:  4.12.16 יום ראשון אחרי סוף שבוע גשום בצפון, יום יפה לדייג עם מעט שמש שמוסתרת מאחורי העננים הגעתי לירדן ולא היה קשה להבחין בקפיצות של הדגים-שמחים וקופצניים במיוחד. סיכום הביקור 2 קרפיוני בר ו2 מה שנקרא קרפיון "מצוי"     29.11.16 יצאתי לדוג עם דוד שלי שלימד אותי לדוג, מקווה לתפוס את הקרפיון הראשון שלי...אבל כלום.. עוצרים במקום אחד מורידים ציוד אין שום אכילות - היום שביתה! עוברים למקום אחר ועדיין שביתה.. מעמיסים הכל עולים לרכב ונוסעים לכיוון הכביש.. בדרך החלטנו לתת עוד ניסיון אחרון, במקום השלישי, היו מעט אכילות ועלו 2 ביניות קטנות בחכה. קצת לפני שהתקפלנו פתאום בום! החכה קיבלה זעזוע רציני וידענו שיש שם שחקן בכושר טוב.. נותנים קצת עבודה ועולה קרפיון יפה בגודל מכובד ואני מאושר שסוף סוף פגשתי קרפיון בפעם הראשונה.   26.11.16 יום קריר בירדן עם רוחות דיי חזקות, טיילתי לאורך הנהר והיה איזור מסויים שקרץ לי, כשירדתי מהרכב להציץ ראיתי קפיצה יפה במים ולא עמדתי בפיתוי. בסופו של יום אפשר לקרוא ליום הזה- יום של ביניות גדולות ועצבניות. בערך 5 עלו בחכה וגם צב מבולבל אחד.    כל הדגים שוחררו הביתה בשלום. מקווה שאהבתם את הדוח
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2016, 21:23:02 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ברוך הבא לפורום וליומן הדוחות אחלה דוח ויופי של תוצאות תרשה לי לתקן שתי טעויות 1.כל הקרפיונים הם קרפיון בר 2.מה שחשבת כביניות אלו חפפים
|
|
|
|
|
|
apyrexia
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא לפורום וליומן הדוחות אחלה דוח ויופי של תוצאות תרשה לי לתקן שתי טעויות 1.כל הקרפיונים הם קרפיון בר 2.מה שחשבת כביניות אלו חפפים
תודה, אתה יודע מה אלו הכתמים האדומים שמדי פעם אני רואה על הדגים? אמרו לי אולי פטריות.. זה אומר משהו על הבריאות של הדג?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה, אתה יודע מה אלו הכתמים האדומים שמדי פעם אני רואה על הדגים? אמרו לי אולי פטריות.. זה אומר משהו על הבריאות של הדג? בכיף הכתמים האדומים הם טפילים מוצצי דם בשם LERNAEA תוכל לראות אותו בתמונות של הדוח המצורף http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=10110.0
|
|
|
|
|
|
guy2307
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה, אתה יודע מה אלו הכתמים האדומים שמדי פעם אני רואה על הדגים? אמרו לי אולי פטריות.. זה אומר משהו על הבריאות של הדג? בכיף הכתמים האדומים הם טפילים מוצצי דם בשם LERNAEA תוכל לראות אותו בתמונות של הדוח המצורף http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=10110.0זה מסוכן לאכול דג עם זה?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה, אתה יודע מה אלו הכתמים האדומים שמדי פעם אני רואה על הדגים? אמרו לי אולי פטריות.. זה אומר משהו על הבריאות של הדג? בכיף הכתמים האדומים הם טפילים מוצצי דם בשם LERNAEA תוכל לראות אותו בתמונות של הדוח המצורף http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=10110.0זה מסוכן לאכול דג עם זה? לא יודע אישית מעדיף לשחרר דג נגוע בטפילים
|
|
|
|
|
|
|
דוח מתוק מאוד.  עם תמונות יפות יופי של תפיסות ואקשן,ויפה שלא ויתרתם על הנקודה השלישית  ברוך הבא ליומן הדוחות מחכה לדוח הבא.
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ברוך הבא ליומן הדוחות עם דו"ח מהמתוקים  על שחרור כל הדגים בסוף
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ברוך הבא ליומן, יופי של תפיסות
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מקווה שאהבנו את הדו"ח  ? ברור שאהבנו , אחד הדוחות היפים שקראתי לאחרונה  אני מאוד אוהב את הסדר של הכתיבה כולל השתילה של התמונות בגוף הדו"ח  התלהבתי יותר מהדו"ח מהשאר מהחוויה שעברתם ולא שאני לא מצפה לעוד חוויות ודוחות כאלה ממך.. הצבת רף גבוהה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא apyrexia - לפורום וליומן דוחות הדיג  מקווה שאהבנו את הדו"ח  ? ברור שאהבנו , אחד הדוחות היפים שקראתי לאחרונה  אני מאוד אוהב את הסדר של הכתיבה כולל השתילה של התמונות בגוף הדו"ח  מאמץ את הדברים שאבי כתב... הגשה מצוינת, חווית דיג משפחתית עם תפיסות, יפה לראות שפעלתם לשחרור הדגים... בהצלחה בבאות! נ.ב. מסוקרן לגבי בחירת הכינוי..  פירקסיה (Pyrexia) כמדומני זה קדחת או תופעת החום הגבוה... אך לא בחרת fishing-Pyrexia (קדחת דיג)... ובכל מקרה אתה יכול לגלות לנו מה השם הפרטי 
|
|
|
|
|
|
apyrexia
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא apyrexia - לפורום וליומן דוחות הדיג  מקווה שאהבנו את הדו"ח  ? ברור שאהבנו , אחד הדוחות היפים שקראתי לאחרונה  אני מאוד אוהב את הסדר של הכתיבה כולל השתילה של התמונות בגוף הדו"ח  מאמץ את הדברים שאבי כתב... הגשה מצוינת, חווית דיג משפחתית עם תפיסות, יפה לראות שפעלתם לשחרור הדגים... בהצלחה בבאות! נ.ב. מסוקרן לגבי בחירת הכינוי..  פירקסיה (Pyrexia) כמדומני זה קדחת או תופעת החום הגבוה... אך לא בחרת fishing-Pyrexia (קדחת דיג)... ובכל מקרה אתה יכול לגלות לנו מה השם הפרטי  תודה לכולם, בתור חדש בפורום לא ידעתי שיש ביקוש לדוחות ובמיוחד לא תיארתי שיהיה עניין במתוקים. בקשר לכינוי apyrexia אמרת נכון, זה המצב הפיזי שאחרי קדחת/חום - שהוא בעצם אין-חום-גבוהה. השם הפרטי אלי בן 27 - נעים מאד  מוזמנים להצטרף אלי או להזמין אותי לדייג באיזור הצפון 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ברוך הבא apyrexia - לפורום וליומן דוחות הדיג  מקווה שאהבנו את הדו"ח  ? ברור שאהבנו , אחד הדוחות היפים שקראתי לאחרונה  אני מאוד אוהב את הסדר של הכתיבה כולל השתילה של התמונות בגוף הדו"ח  מאמץ את הדברים שאבי כתב... הגשה מצוינת, חווית דיג משפחתית עם תפיסות, יפה לראות שפעלתם לשחרור הדגים... בהצלחה בבאות! נ.ב. מסוקרן לגבי בחירת הכינוי..  פירקסיה (Pyrexia) כמדומני זה קדחת או תופעת החום הגבוה... אך לא בחרת fishing-Pyrexia (קדחת דיג)... ובכל מקרה אתה יכול לגלות לנו מה השם הפרטי  תודה לכולם, בתור חדש בפורום לא ידעתי שיש ביקוש לדוחות ובמיוחד לא תיארתי שיהיה עניין במתוקים. בקשר לכינוי apyrexia אמרת נכון, זה המצב הפיזי שאחרי קדחת/חום - שהוא בעצם אין-חום-גבוהה. השם הפרטי אלי בן 27 - נעים מאד  מוזמנים להצטרף אלי או להזמין אותי לדייג באיזור הצפון  יש גם יש ביקוש לדוחות מלוחים , מתוקים , סירות , קיאקים הכל הולך
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 06, 2016, 17:17:37 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עשיתם חיים שם בירדן ככה ניראה  אחלה דבר זה דייג מישפחתי בטוחו נהניתם  בטח אהבנו את הדווח דייג נתת דווח דייג סוף הדרך מסודר עים התמונות הכול כמו שצריך  כול הכבוד על התפיסות ועל השיחרורים 
|
|
|
|
|
|
|
אלי ברוך הבא דייגים ולא משנה איפה הם דגים או באיזה סגנון - אוהבים דוחות דייג מכל סוג שהוא  יופי של דוח כניסה , יש לך את זה ידידי. אז תמשיך להעלות דוחות של יציאות דייג , כי תזכור העיקר זה השיתוף בחוויה ובתובנות גם אם הדגים נשארים במיים שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|