פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   Penn spinfisher vs fin nor 9500,מה אתם הייתם עושים?! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: Penn spinfisher vs fin nor 9500,מה אתם הייתם עושים?! (נקרא 3208 פעמים) |
הדפסה |
|
|
יש באפשרותי לקנות מחו"ל אולר טוב וחזק לאינטיאס.שני הדגמים האלה קורצים לי מאודד..במה אתם הייתם בוחרים?מה נחשב לטוב יותר?הקלאץ' של מי חזק יותר? אני מתכנן לשים חוט בד 120 ליברות,אבל גם לעשות שפולה ספייר עם חוט ניילון 0.80(ניילוניסט בדם  )..שפכו חוו"דים,חיוביים,שליליים,הכל זורם..מודנ לכם על העזרה!
|
|
|
|
|
הרולר שאליו אני מתכוון הוא spinfisher ssv 10,500 ***
בנוגע לקיבולת חוט ניילון 0.80,איפה ייכנס יותר?(משער שבספינפישר,אבל אולי נכונה לי הפתעה?)
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
לא מכיר את הרולרים הללו אישית, לא יכול לעזור... משער שחברים אחרים כאן יוכלו.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
תודה לכולם על התגובות,אם למישהו יש את אחד מהרולרים,אשמח לקבל עליו קצת ביקורת,חיובית ושלילית,אני בטוח ששניהם מעולים ויש להם קבלות,אבל נגיד רולר שהתקלקל,למי מהם יהיה יותר נוח להשיג טיפול בארץ?אני מעדיף להשקיע ברולר הטוב מביניהם,תוך מתן דגש לנקודות שציינתי.
תודה!
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי את הפינור 7500 נכנס בו ויש עוד מקום 500 יארד פאוור פרו 65 ליברות רולר פשוט חזק ואמין ה9500 אותו גיר ודראג רק שפולה ממש ענקית וידית הגומי יותר משודרגת ונוחה. אני ממליץ על הפינור פשוט רולר חזק בכל מובן,בארהב"ב מוציאים איתו כרישים מהחוף. אבל שפולה נוספת תצטרך לקנות בנפרד,אפשר למצוא באי ביי יד שניה
|
|
|
|
|
יש לי את הפינור 7500 נכנס בו ויש עוד מקום 500 יארד פאוור פרו 65 ליברות רולר פשוט חזק ואמין ה9500 אותו גיר ודראג רק שפולה ממש ענקית וידית הגומי יותר משודרגת ונוחה. אני ממליץ על הפינור פשוט רולר חזק בכל מובן,בארהב"ב מוציאים איתו כרישים מהחוף. אבל שפולה נוספת תצטרך לקנות בנפרד,אפשר למצוא באי ביי יד שניה
תודה על החוו"ד 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שתי תשובות שממצות היטב את הנושא 
|
-------------------------------
|
|
|
|
בהחלט רפי,שני הרולרים קורצים לי מאוד,אך החלטתי לקנות את הפן וזאת רק בגלל שיש לו קיבולת חוט קצת גדולה יותר(קריטי במיוחד כיוון שאני אוהב לעבוד עם ניילון עבה).אבל אין ספק ששני הרולרים האלה הן מכונות מלחמה רציניות שאפשר לסמוך עליהן בעיניים עצומות.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|