אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני כעיקרון דג תמיד עם קרסים בלי עין ,מכייון שאני לא מוצא את אותו מבנה קרס עם עין,
האם יש קרסים רגילות, (רגילות לדייג חוף), עם עין,
זה לא שאני לא יודע לקשור את הקרסים האלה פשוט זה לוקח לי הרבה יותר זמן וחוט
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
רצוי שתצרף תמונה של הקרסים שאתה רגיל לעבוד איתן כדי לדעת בוודאות . בגדול לא צריכה להיות בעיה למצוא קרס עם חור לדייג חוף .
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני לדוגמה כל הקרסים שלי זה עם חור, ואני דג דייג חופי יש קרסים שהמחיר שלהם זול ויש יקר יותר ,אבל זה נכון לא תמיד יש את אותו קרס מה שיש עם חור לא תמיד יש בלי חור, וגם הפוך תמיד אפשר למצוא משהו שיתאים לא חייב להיות אותו דבר 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא תמיד יש את אותו קרס מה שיש עם חור לא תמיד יש בלי חור, וגם הפוך תמיד אפשר למצוא משהו שיתאים לא חייב להיות אותו דבר במילה אחת: אולי 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
לסיכום - צריך לראות באיזה סוג קרס מדובר 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לסיכום - צריך לראות באיזה סוג קרס מדובר  נכון מאוד ,atmask ידידי תעלה לנו תמונה של סוג הקרס המדובר ננסה לעזור לך 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
זה הקרסים שאני משתמש בהם
(זה המבנה יש יותר קטנות ויש יותר גדולות
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
ישנם מספר חברות שמייצרות קרס סרף כזאת עם עין פתוחה . אונר #5100-101 גמאקטסו #LS-5213 (העדפה שלי ) וי.אם.סי. #7245BN מוסטד #3282 וישנם עוד חברות ודגמים , לסיכום - יש לך הרבה חלופות עם עין פתוחה ברמות הכי גבוהות . בהצלחה
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ישנם מספר חברות שמייצרות קרס סרף כזאת עם עין פתוחה . אונר #5100-101 גמאקטסו #LS-5213 (העדפה שלי ) וי.אם.סי. #7245BN מוסטד #3282 וישנם עוד חברות ודגמים , לסיכום - יש לך הרבה חלופות עם עין פתוחה ברמות הכי גבוהות . בהצלחה

|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
עניין בחירת הקרסים עם או בלי לולאה (חור) זה סוג של נוחות של דייג המסגל לעצמו במהלך ההבנה שלו לגבי מה יותר נוח לו לשימוש ואף יותר מהיר בהתארגנות עם ריגים ותלאים. אישית , אני מעדיף תמיד את הקרסים בעלי הלולאה. לי הם נוחים הרבה יותר. לידיעתי אין קשר בין איכות הקרס לבין היותה עם או בלי לולאה , כמובן שהתאמת סוג הקשירה של התלאי לקרס יהפוך את התלאי כולו (כולל הקרס) לתלאי עם מינימום תקלות. באם יש למישהו תובנות לגבי ההבדלים בין איכויות הקרסים הללו והשימושים שבהם , אשמח להבין ולשמוע יותר. 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
יש שתי דברים שהפריעו לי בקרס שטוחה,
1). במאבק עם דג גדול החוט נקרע בגלל החלק השטוח בקרס
2) לוקח הרבה יותר זמן לבנות ריג עם קרס שטוחה
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
עם עין בלי עין זה ממש לא משנה כמו שאמר לך ידידי טל "סוג של נוחות של הדייג"מפתיע אותי העניין שבמאבק עם דג גדול החוט נקרע לך בגלל החלק השטוח בקרס  אולי לא ביצעת קשירה מתאימה ואז הקשר החליק ונראה כמו קריעה שים לב שכול או יותר נכון הרוב השולט של הקרסים הקשורות (מוכנות ) מגיעות עם מפתח שטוח  ולגבי העניין של "לוקח הרבה יותר זמן לבנות ריג עם קרס שטוחה"הכול עניין של מיומנות ושליטה בסוגי הקשרים השונים אני יכול להעיד על עצמי שלוקח לי אותו זמן
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לוקח לי יותר זמן , זה באמת עיניין של מיומנות,
לא יודע מה קורה עם הקרסים הקשורות, אבל נכון שהחוט זז על הקרס ומה שעוצר אותו זה החלק השטוח!! (לא זז בחופשיות אבל בכל זאת זז) ואם זה קורה, והדג מספיק חזק אז פשוט החלק השטוח של הקרס חותך את החוט
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|