אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
169s;מעניין אם זה יעבוד יש למישהו ניסיון ? קישור לאתר (לחץ כאן)  
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 24, 2012, 11:25:22 AM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
פעם הייתי משתמש בקופסא של המתנה בביצת הפתעה של קינדר על אותו רעיון עובד. חד וחלק!! דומה מאוד למלכודת קפיץ 
|
-------------------------------
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כמו שנאמר, גירסה שונה של "קפיץ". .jpg) יעבוד יופי על בורים במרינות או במים מתוקים לבורים, מושטים (לצערנו), שפמנונים (לחלקכם לצערכם, מבחינתי אחלה פייט) וקרפיונים.
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
את הקפיץ אני מכיר
ואני לא חושב שזה גירסה אחרת שלו
כי כאן יש אפשרות שהעסק יצוף
ואז אתה לא מוגבל למרינות
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
ניראה לי יעבוד טוב יותר על סרגוסים עם פילוטה
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לדעתי זה סוג של קפיץ שהמושטים פשוט לא מפרקים אותו בשניה, אין סיבה שזה יצוף בגלל כל הבצק שיש בתוכו
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
לדעתי זה סוג של קפיץ שהמושטים פשוט לא מפרקים אותו בשניה, אין סיבה שזה יצוף בגלל כל הבצק שיש בתוכו
sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ? אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם ולא בצק 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ? אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם ולא בצק  אביחי זה יצוף אבל לא לאורך זמן פשוט באיזה שהוא שלב הוא שוקעה בגלל שהפיתה או לחם סופג את המים ואז הוא נהיה כבד 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני עושה בצק מפיתה ובצק מלחם לקפיץ (לקפיץ ברזל בלי משקולת) וזה לא צף, יכול מאוד להיות שאתה צודק ויש הבדל בין פלסטיק לברזל אני לא יודע ( אם התכוונת לסתם פיתה (לא בצק ) אז אתה צודק) , אבל איך תכניס את הפיתה בלי לעשות ממנה בצק 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ? אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם ולא בצק  אביחי זה יצוף אבל לא לאורך זמן פשוט באיזה שהוא שלב הוא שוקעה בגלל שהפיתה או לחם סופג את המים ואז הוא נהיה כבד  מוטי ידידי היקר כמי שדג שנים רבות בשיטת הפיתה הצפה אני אומר לך שזה צף לאורך זמן
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ? אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם ולא בצק  אביחי זה יצוף אבל לא לאורך זמן פשוט באיזה שהוא שלב הוא שוקעה בגלל שהפיתה או לחם סופג את המים ואז הוא נהיה כבד  מוטי ידידי היקר כמי שדג שנים רבות בשיטת הפיתה הצפה אני אומר לך שזה צף לאורך זמן אביחי פיתה צפה בגלל שטח פנים גדול והאויר שכלוא בבצק פיתה מעוכה לא צפה וגם הפלסטיק לא צף אם את רוצה שזה יצוף חבר מצוף גדול
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ? אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם ולא בצק  אביחי זה יצוף אבל לא לאורך זמן פשוט באיזה שהוא שלב הוא שוקעה בגלל שהפיתה או לחם סופג את המים ואז הוא נהיה כבד  מוטי ידידי היקר כמי שדג שנים רבות בשיטת הפיתה הצפה אני אומר לך שזה צף לאורך זמן אביחי פיתה צפה בגלל שטח פנים גדול והאויר שכלוא בבצק פיתה מעוכה לא צפה וגם הפלסטיק לא צף אם את רוצה שזה יצוף חבר מצוף גדול  מה יש לכם O K למי שלא מכיר את השיטה המצרכים : פיתות טריות חובה חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי מפרידים לשני חצאים ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים ) וזה צף לא שטח פנים ולא נעליים לא מכין בצק מהפיתה כך כמו שהיא מגלגל מכניס למלכודת וזה אמור לצוף ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מה יש לכם
O K למי שלא מכיר את השיטה
המצרכים :
פיתות טריות חובה
חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי
מפרידים לשני חצאים ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ
על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים
נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )
וזה צף
לא שטח פנים ולא נעליים
לא מכין בצק מהפיתה
כך כמו שהיא מגלגל מכניס למלכודת וזה אמור לצוף
ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
מה יש לכם
המצרכים :
פיתות טריות חובה
וזה צף
לא שטח פנים ולא נעליים
לא מכין בצק מהפיתה
ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת  גם אני עובד כך בים גלי יחסית בים פלטה בלי משקולת
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מה יש לכם
המצרכים :
פיתות טריות חובה
וזה צף
לא שטח פנים ולא נעליים
לא מכין בצק מהפיתה
ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת  גם אני עובד כך בים גלי יחסית בים פלטה בלי משקולת איזה סוג גומיה מדובר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|