פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תפיסה של GT ענקי מהחוף באילת (לא שלי...) |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: תפיסה של GT ענקי מהחוף באילת (לא שלי...) (נקרא 6306 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
הבוקר דגו איתי באילת צוות של מוציאי פיתיונות על בלונים, ריגים זהים לשל אנטיאס עם קלמארי שלמים. בסביבות השעה 6:30 הגיע הפיצוץ... החברים נתנו שם עבודה של מקצוענים, והצליחו לשלוף מהמים GT מפלצתי של מעל 50 קילו!!! אני לא יודע אם הם חברים פה בפורום, אבל כבוד, הרבה כבוד לשלושה האלה
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 12, 2016, 10:54:26 AM על ידי אבי חכם
|
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
מדהים אבל אולי בגלל שזה אילת כואב לי עליו חחחח הייתי משחרר רק בגלל שהוא כזה חתיך
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
ועכשיו בכנות, היית משחרר דג כזה? GT של 50 קילו? אנטיאס של 50 קילו? טונה? לא מאמין... חבל על הדג, כמו שחבל על כל דג אחר שאנחנו תופסים, אבל בדייג הוגן אתה משחרר בהחלט את הצעירים או דגים בסכנת הכחדה, דג בוגר מקובל בהחלט לקחת איתך... זה דג של פעם בחיים, לאחד ממיליון דייגים. אין לי מושג מתי או מי הרים GT כזה גדול באילת, בטח מהחוף, בדייג פיתיונות רגיל. הרבה מזל, בשילוב עם מקצוענות של החבר'ה, 3 שבאו מהמרכז לאילת לסופ"ש דייג מוכווני מטרה, וקיבלו הפתעה....
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 11, 2016, 13:29:00 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
דג מכובד, סחתיין וכל הכבוד לחברה שהוציאו אותו, בהחלט ראוי ללקיחה בזמן האחרון מתחיל לחשוב שאולי בחלק מסוגי הדגים כדאי לקחת קטנים ובינוניים ולאו דווקא את הגדולים (אם נסתכל מה עדיף לקחת 3 לוקוסים של 400 גרם או אחד של 4 קילו לדעתי ההוא של הארבע קילו יביא עוד לוקוסים כאלו אבל אני עדיין הולך לפי המקובל כי ככה כולם הולכים ולא חושב שכולם טועים
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
אני גם הייתי משחרר אבל לא לפני שהוא יקבל תיוג ,אגב הוא לא כזה טעים זה דג של 40 קילו המשמעות של זה זה שהוא לפחות בן עשרים אם לא יותר קצת מוסיף למחשבה האם לקחת ,כמו שאמרתי אני הייתי משחרר אבל גם זכותו לקחת
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמה אוכל בדג אחד?  חוויה מדהימה ותפיסה משוגעת. אני במקומם מתעד, מודד ובודק אם לא נשבר שיא במידה ומודבר באיזור ה60 קילו. מקצוענות לשמה להוציא דבר כזה , נשמח לדעת פרטים על הציוד.. לגבי השחרור..אף אחד מאיתנו לא היה שם כך שלדבר מאחורי המקלדת זה קל אבל גם אני בדעה שאין ככ מה לעשות ים כזה גודל..וגם יצור מדהים ככ שהגיע לגודל כזה, מעט נחמץ הלב להרוג אבל בהחלט מבחינתם לגיטימי לקחת. כל הכבוד להם על שהצליחו להוציא אותו החוזץצה. שי
|
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
חס וחלילה לא רמזתי שלא ראוי לקחת ו99% היו לוקחים ובצדק אבל אני מאמין שדג בוגר הרבה יותר משמעותי להישרדות והרבה יותר חשוב כמו שאמרו פה זה דג בן 20 שנה !!!! ולכן זה צובט קצת בלב ( אבל זה יעבור כל דג בא יומו חחחחח )
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תפיסה מרשימה בהחלט  לגבי השחרור, זה כבר תלוי בדייגים 
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : נובמבר 11, 2016, 21:44:41 PM » |
|
מדהים ,זה ממש מתחת למלון הרודס,המים שם רדודים. כל הכבוד.
באופן אישי,דג שאני לא אוכל,אין טעם להוציא מהמים,חייב לחזור לטבע, זו דעתי
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : נובמבר 12, 2016, 07:08:18 AM » |
|
מדהים ,זה ממש מתחת למלון הרודס,המים שם רדודים. כל הכבוד.
באופן אישי,דג שאני לא אוכל,אין טעם להוציא מהמים,חייב לחזור לטבע, זו דעתי
איפה שנתפס, המים לא רדודים, הוציאו את הפיתיונות 400 מטר החוצה... לגבי השחרור, הבנתי בהמשך שהדג נמכר, ולא נלקח לצריכה עצמית של הדייגים, וזה כבר חבל וחוטא למטרת הדייג הספורטיבי. בכל מקרה שאין כוונה לאכול את הדג, אני מסכים לחלוטין שהדבר הראוי הוא לשחרר, מי שרוצה לצלם, מי שיכול, כמו אמיתי, לתייג, ולמרות שההחלטה קשה (קרעת ת'תחת כדי להביא אותו לחוף!)- להחזיר למים. זה יוציא אותך גדול פי אלף מלמכור את הדג הלאה, לסוחר, שיכפיל את המחיר למסעדה, שתשלש גם היא בהמשך את המחיר לסועד....
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מטורף  נשמח לפרטים בהדייגים עצמם.. מי מגיע אליהם ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
לדעתי הם לא פה, ולא בקבוצות הפייסבוק הגדולות. דגתי איתם כמה שעות עם קצת קשקשת דייגים תוך כדי, קלטתי שמות של 2 מהם, בני ומשה, מאיזור קריית אונו- אור יהודה, יוצאים לאנטיאסים בצפון כל העונה ונתנו גיחה לאילת לגיוון. אנשים סבבה, מקצוענים, לדעתי בני פחות מ-40. הציוד שלהם לא היה מטורף, ריגים סטנדרטיים של אנטיאסים עם קרסים 0/7 על חוטים 80 ליברה, הסט עליו נתפס היה מקל כבד של דאיווה 3 מטר או 3.30, ורולר פן 10500. שלחו קלמרי שלמים עם 1.5 מטר חוט מהמשקולת, למרחק של כ-400 מטר, מהשובר למצופים.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 12, 2016, 11:34:42 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
אסלן