פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   אין זמן תנו לי שעה טובה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אין זמן תנו לי שעה טובה (נקרא 3442 פעמים) |
הדפסה |
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממש ככה כמו הכותרת זריחה -לא מצליח להתעורר שקיעה- לא מספיק להגיע בזמן מסיים עבודה ב16:30 ושלא נדבר על הפקקים  שמעתי שהיו תפיסות בצהריים ובלילה,הגיוני? אז שאלתי י היא: יש עוד זמן לזרזר חוץ משקיעה או זריחה ? 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 23, 2012, 20:19:26 PM על ידי קוקו!
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ערב טוב קוקו ידידי היקר  אתה יכול לג'רג'ר כול שעות היום בעיקר ללברקים
|
|
|
|
|
הזמן הכי טוב זה כשיש זמן. קח חצי יום חופש,סדר לך זמן,וקח פסק זמן מהלחץ,לא מגיע? 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני אישית לא אוהב לזרזר בלילה ,אבל בצהריים יש מצב למה אני לא אוהב בלילה בגלל שאני לא רואה לאן אני זורק את דמוי, פעם קיבלתי דמוי לפנים לא נעים , אבל תמיד יש  בים
|
-------------------------------
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
ערב טוב. אתה יכול לג'רג'ר בלילה אם יש תאורה על המים. ומוטי אם היית קונה למכירה זה לא היה קורה. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הזמן הכי טוב זה כשיש זמן. קח חצי יום חופש,סדר לך זמן,וקח פסק זמן מהלחץ,לא מגיע?  הגדרת השנה רמי  אציע לבנות שלי לשים את זה בתור סטאטוס בפייסבוק: "הזמן הכי טוב לעשות מה שאוהבים- הוא כשיש זמן"  אני אישית לא אוהב לזרזר בלילה ,אבל בצהריים יש מצב למה אני לא אוהב בלילה בגלל שאני לא רואה לאן אני זורק את דמוי, פעם קיבלתי דמוי לפנים לא נעים , אבל תמיד יש  בים מוטי, ליומולדת תקבל מתנה משקפיים לראיית לילה- שאז לא יהיו לך תירוצים... 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הזמן הכי טוב זה כשיש זמן. קח חצי יום חופש,סדר לך זמן,וקח פסק זמן מהלחץ,לא מגיע?  הגדרת השנה רמי  אציע לבנות שלי לשים את זה בתור סטאטוס בפייסבוק: "הזמן הכי טוב לעשות מה שאוהבים- הוא כשיש זמן"  אני אישית לא אוהב לזרזר בלילה ,אבל בצהריים יש מצב למה אני לא אוהב בלילה בגלל שאני לא רואה לאן אני זורק את דמוי, פעם קיבלתי דמוי לפנים לא נעים , אבל תמיד יש  בים מוטי, ליומולדת תקבל מתנה משקפיים לראיית לילה- שאז לא יהיו לך תירוצים...  
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הזמן הכי טוב זה כשיש זמן. קח חצי יום חופש,סדר לך זמן,וקח פסק זמן מהלחץ,לא מגיע?  הגדרת השנה רמי  אציע לבנות שלי לשים את זה בתור סטאטוס בפייסבוק: "הזמן הכי טוב לעשות מה שאוהבים- הוא כשיש זמן"  אני אישית לא אוהב לזרזר בלילה ,אבל בצהריים יש מצב למה אני לא אוהב בלילה בגלל שאני לא רואה לאן אני זורק את דמוי, פעם קיבלתי דמוי לפנים לא נעים , אבל תמיד יש  בים מוטי, ליומולדת תקבל מתנה משקפיים לראיית לילה- שאז לא יהיו לך תירוצים...   כן מומי תצחק sml44;אני בלילה דג במשקפי שמש 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הזמן הכי טוב זה כשיש זמן. קח חצי יום חופש,סדר לך זמן,וקח פסק זמן מהלחץ,לא מגיע?  הגדרת השנה רמי  אציע לבנות שלי לשים את זה בתור סטאטוס בפייסבוק: "הזמן הכי טוב לעשות מה שאוהבים- הוא כשיש זמן"  אני אישית לא אוהב לזרזר בלילה ,אבל בצהריים יש מצב למה אני לא אוהב בלילה בגלל שאני לא רואה לאן אני זורק את דמוי, פעם קיבלתי דמוי לפנים לא נעים , אבל תמיד יש  בים מוטי, ליומולדת תקבל מתנה משקפיים לראיית לילה- שאז לא יהיו לך תירוצים...   כן מומי תצחק sml44;אני בלילה דג במשקפי שמש   מכיר את המכשיר של הראית לילה עם הטלסקופ הקטן באמצע? ככה דימיינתי אותך אחי מצטער רפי קרע אותי 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מומי חזק אחי  אתה חושב שזה יעזור 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כבר שנים לא יוצא מוקדם בבוקר ..ולא חסרים תפיסות רוב הלברקים שתפסתי בחיים היו אחרי 8-9 בבוקר והמון כאלה באמצע היום וזה כולל גם לוקוסים וברקודות..כן כן ברקודות באמצע היום !! מזמן דילגתי על הצורך להתעורר בשעות מוקדמות או להיות בים באור ראשון ..והתוצאות מדברות בעד עצמם בהצלחה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
קוקו אני כל כך מבין אותך בשבועיים האחרונים לפחות 5 פעמים שמתי שעון מעורר ל4 בבוקר אני מתעורר מסתכל על השמיכה על הכרית ועל החברה שבינהם והגוף ואומר לעצמי שום ים לא שווה את זה כבר שנים לא יוצא מוקדם בבוקר ..ולא חסרים תפיסות רוב הלברקים שתפסתי בחיים היו אחרי 8-9 בבוקר והמון כאלה באמצע היום וזה כולל גם לוקוסים וברקודות..כן כן ברקודות באמצע היום !! מזמן דילגתי על הצורך להתעורר בשעות מוקדמות או להיות בים באור ראשון ..והתוצאות מדברות בעד עצמם בהצלחה טוב לדעת באמת מועלם שחידשת לי הרבה תמיד כייף ללמוד מימך עוד משו 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הזמן הכי טוב זה כשיש זמן. קח חצי יום חופש,סדר לך זמן,וקח פסק זמן מהלחץ,לא מגיע? 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אני אישית לא אוהב לזרזר בלילה ,אבל בצהריים יש מצב למה אני לא אוהב בלילה בגלל שאני לא רואה לאן אני זורק את דמוי, פעם קיבלתי דמוי לפנים לא נעים , אבל תמיד יש  בים  בים ?  אף לא ראיתי ראש קופץ... מוזר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|