בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  דמוי קלמרי לאזור רדוד
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: דמוי קלמרי לאזור רדוד  (נקרא 4838 פעמים) הדפסה
אסלן
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: דמוי קלמרי לאזור רדוד
« הגיב #15 ב- : נובמבר 01, 2016, 11:11:09 AM »
אני לא אתחיל לקצצץ מהמשקולות של הדמויים כי אני יודע שיש דמויים שמותאמים לכל מצב ולזה הם מיועדים אני עובד עם יאמשיטה מזמין מאיביי לדעתי אלה הדמויים הכי מצויינים היפנים האלה יודעים מה הם עושים למרות שאני מאוד בררן לגבי דמויי קלמארי במיוחד כי ככה אני. אני יודע שאפשר לתפוס עם בובות פשוטות אבל הסברתי כבר למה אני לא מתקרב אלהם כל אחד בדעתו הגזעי
 IP: [ מחובר ]
omrii
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : נובמבר 01, 2016, 12:18:41 PM »
יש דימויים עעץ שעולים ממש זול ועובדים טוב  וגם צפים יחסית שוקעים משהו כמו 60 ס"מ או פחות.
הזמנתי מאלי אקספרס מצורף קישור לא זוכר אם זה בדיוק הדילר אבל הם נראים ככה וצפים.
https://www.aliexpress.com/item/Promotion-Peisca-Artificial-8pcs-Fishing-Squid-Jigs-jigging-Skirts-Hooks-Eyes-Bait-Fishing-Shrimp-Squid-Lure/32278830283.html?spm=2114.30010308.3.99.eFrHNg&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_1&btsid=78fe68be-4aff-4bfa-a3b8-2b3ac34cd6de
עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2016, 12:21:31 PM על ידי omrii
yoelsh

חבר פורום
*

מנותק מנותק

החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים

« הגיב #17 ב- : נובמבר 01, 2016, 12:46:03 PM »

תודה על התגובות

ארכוש לי כמה שיורדים לאט ובמקביל אנסה את מה שהעלה איתמר

לשתי דמויים כבר ירד המשקולת וינוסה ביציאה הבאה לקלמרי
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #18 ב- : נובמבר 01, 2016, 14:46:25 PM »
יש דימויים עעץ שעולים ממש זול ועובדים טוב  וגם צפים יחסית שוקעים משהו כמו 60 ס"מ או פחות.
הזמנתי מאלי אקספרס מצורף קישור לא זוכר אם זה בדיוק הדילר אבל הם נראים ככה וצפים.
https://www.aliexpress.com/item/Promotion-Peisca-Artificial-8pcs-Fishing-Squid-Jigs-jigging-Skirts-Hooks-Eyes-Bait-Fishing-Shrimp-Squid-Lure/32278830283.html?spm=2114.30010308.3.99.eFrHNg&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_1&btsid=78fe68be-4aff-4bfa-a3b8-2b3ac34cd6de

יש לי כמה כאלו אבל לא הייתה איתם הצלחה מי יודע מה... וואלה לא יודע
יצא לך לתפוס איתם בצורה רצינית או שפה ושם כמו עם כול בובה שתעבוד איתה כשהם באטרף?
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
omrii
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : נובמבר 01, 2016, 14:54:48 PM »
התחלתי איתם רק עונה שעברה (שזאת הייתה גם העונה השניה שלי)  והיא תופסת במיוחד במקומות רדודים כגון המזח של צארלס קלור והריפים של תל ברוך.
לעומת זאת במקומות עמוקים כמו הריפים שבין הבונים לעתלית  עבדו לי בובות שוקעות יותר טוב.

*יש מצב גם שאני עובד בצורה לא נכונה עם הבובות והציוד וגם אני מסתפק במועט ברגע שיש לי מספיק פתיון לקיץ אני מפסיק
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #20 ב- : נובמבר 01, 2016, 16:07:21 PM »
התחלתי איתם רק עונה שעברה (שזאת הייתה גם העונה השניה שלי)  והיא תופסת במיוחד במקומות רדודים כגון המזח של צארלס קלור והריפים של תל ברוך.
לעומת זאת במקומות עמוקים כמו הריפים שבין הבונים לעתלית  עבדו לי בובות שוקעות יותר טוב.

*יש מצב גם שאני עובד בצורה לא נכונה עם הבובות והציוד וגם אני מסתפק במועט ברגע שיש לי מספיק פתיון לקיץ אני מפסיק

יצא לך גם סבידות או תמנונים עליהן?
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
omrii
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : נובמבר 01, 2016, 16:09:06 PM »
סבידות כן תמנונים יצא לי לתפוס רק  בדייג פתיונות עם פתיון קלמרי.
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #22 ב- : נובמבר 01, 2016, 16:11:28 PM »
סבידות כן תמנונים יצא לי לתפוס רק  בדייג פתיונות עם פתיון קלמרי.

אתה בסדר

נראה לי שאנסה אותן שוב העונה 
omrii
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #23 ב- : נובמבר 01, 2016, 16:23:03 PM »
עוד משהו
רוב התקיפות על הבובה הזאת היו כאשר הדימוי היה במצב סטטי/עומד או בגלגול ממש ממש איטי.
yoelsh

חבר פורום
*

מנותק מנותק

החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים

« הגיב #24 ב- : נובמבר 01, 2016, 17:00:11 PM »

חמוד  תמנונים זה התחום שלי  גיחוך
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #25 ב- : נובמבר 01, 2016, 21:30:50 PM »

חמוד  תמנונים זה התחום שלי  גיחוך

גם אתה חמוד 
אבל השאלה מופנית לעומרי 
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!