|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכם זה שוב אני  מחר אני אנסה לזרזר סרגוסים עם גיגהאד ותולעי סיליקון אשמח לשמוע על שיטות עבודה זה תחום חדש לי איפה כדאי ומה הזמן המומלץ הרבה שנים לא ניסיתי לדוג סרגוסים ידוע לי על צורך בים חזק ומלוכלך וקרוב לסלע שיהיה שבוע טוב חברים
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מה שידוע לך נכון  סלעים קצף וכמה שיותר קרוב לסלע יותר טוב אולי עדיף במקום גיג הד לעבוד עם טקסס ריג - משקולת חרוז קרס ייצא לך יותר זול ותכין כמה כאלו לפני לא יודע מה מצב הים מחר אבל ממה שהבנתי עדיף לא לחפש בים פלטה (למרות שאין חוקים) ודווקא בים העובד יהיה יותר טוב בהצלחה ואני אשמח שתעדכן
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כמו שרועי אמר טקסס ריג יעשה לך אחלה עבודה הריג בנוי ממשקולת קליע רצה בהתאם למשקלי החכה ואחריה טלאי של 25 סמ עם קרס מידה 8 או 10 זרוק לנקודה בה תרצה לעבוד ותתחיל לאסוף חוט בגלגול איטי ומדי פעם הקפצות קטנות
|
|
|
|
|
|
|
כמו שרועי אמר טקסס ריג יעשה לך אחלה עבודה הריג בנוי ממשקולת קליע רצה בהתאם למשקלי החכה ואחריה טלאי של 25 סמ עם קרס מידה 8 או 10 זרוק לנקודה בה תרצה לעבוד ותתחיל לאסוף חוט בגלגול איטי ומדי פעם הקפצות קטנות
 חפש בורות בין הסלעים ,בעיקר היכן שיש מרבדי קצף
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
מה שצור אמר רק תדאג לקרס שהמיפתח שלה נכנס פנימה לכיוון הצוואר יש קרס מעולה לJenzy ,וזה כדי שלא תיתקע לך בסלעים כל זריקה שנייה ותצטרך לקרוע.. 
|
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
למרות שיש 1000 דיונים תוכל לתת לנו הסבר מחדש על הטקסס ריג איך אתם מכינים איך מחברים אותו לחוט בד סוגי קרסים וכו וכו
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
https://youtu.be/u_hzr9B7iSUהנה הסבר מפורט של ארז כהן עבדתי לפיו והעסק עבד פצצות
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אז התוצאה כזו המון אראסים יצאו בזירזור של תולעים  ברגע שעברתי לבוס עם בצק וקרס 5 יצאו 24 סרגוסים שהגדול ביניהם שקל חצי קילו
|
|
|
|
|
|
|
טוב אז התוצאה כזו המון אראסים יצאו בזירזור של תולעים  ברגע שעברתי לבוס עם בצק וקרס 5 יצאו 24 סרגוסים שהגדול ביניהם שקל חצי קילו דגתה על ריף? מה היה מצב הים?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ראשית תודה על העדכון מצטרף לשאלה איפה דגת חוף סלעי או מזח?
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה ים רגוע מאוד בסביבות 30 סמ דגתי על ריף באיזור חיפה
|
|
|
|
|
|
טרחונסקי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בים כזה רגוע הוצאת 24 סרגוסים?
עם איזה חוט עבדת?
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
0.30
|
|
|
|
|
|
טרחונסקי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בחיים לא הוצאתי סרגוסים בים שקט בטח לא עם חוט 0.30 אתה יכול להסביר את שיטת העבודה?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|