|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האח הגדול מגיע 
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
כדור כחול - פותר הכל !  כדור אדום - יפתור לך לחלום !  ורוד קטן - מתחת לשמיכה נתן !  ולבנבן - יעשה אותך בריא , חזק ומגוון !  במה תבחר ינון.....?  אגב , גם הים פותר הכל....אולי תצא אתה גם ? 
|
|
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
אין רגע דל.... ונראה שלקראת סוף השבוע הוא שוב הולך לעלות.... 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה? 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון?
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון? מי נפלט ראשון ! 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון? משהו פנימי קטן ואני לא נוגע לך במקל 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון? משהו פנימי קטן ואני לא נוגע לך במקל  אתה מעוניין לשתף במשהו?
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון? משהו פנימי קטן ואני לא נוגע לך במקל  אתה מעוניין לשתף במשהו? תחרות דייג בקטנה בשביל הכיף 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון? משהו פנימי קטן ואני לא נוגע לך במקל  אתה מעוניין לשתף במשהו? תחרות דייג בקטנה בשביל הכיף  למה תחרות? אפשר מפגש על החוף 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון? משהו פנימי קטן ואני לא נוגע לך במקל  אתה מעוניין לשתף במשהו? תחרות דייג בקטנה בשביל הכיף  למה תחרות? אפשר מפגש על החוף  זה ברור, לא? איפה ומתי ותצייד במה שאני צריך לראות
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון? משהו פנימי קטן ואני לא נוגע לך במקל  אתה מעוניין לשתף במשהו? תחרות דייג בקטנה בשביל הכיף  למה תחרות? אפשר מפגש על החוף  זה ברור, לא? איפה ומתי ותצייד במה שאני צריך לראות גלים 7 מ'.... UL לא בא בחשבון  אולי UH יעזור לנו 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון? משהו פנימי קטן ואני לא נוגע לך במקל  אתה מעוניין לשתף במשהו? תחרות דייג בקטנה בשביל הכיף  למה תחרות? אפשר מפגש על החוף  זה ברור, לא? איפה ומתי ותצייד במה שאני צריך לראות גלים 7 מ'.... UL לא בא בחשבון  אולי UH יעזור לנו  טוב נו זה יותר יתאים לשרשור אחר אבל היום נתקלתי בים צלול ורגוע באיזור הכור בדימונה 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי נארגן איזה תחרות קטנה?   מי טובע אחרון? משהו פנימי קטן ואני לא נוגע לך במקל  אתה מעוניין לשתף במשהו? תחרות דייג בקטנה בשביל הכיף  למה תחרות? אפשר מפגש על החוף  זה ברור, לא? איפה ומתי ותצייד במה שאני צריך לראות גלים 7 מ'.... UL לא בא בחשבון  אולי UH יעזור לנו  טוב נו זה יותר יתאים לשרשור אחר אבל היום נתקלתי בים צלול ורגוע באיזור הכור בדימונה  
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|