תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
20/1/2012 | כנרת - דרום | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
9:30 | פתיון צמחי אחר - תירס בדיפ מנגו | קרפיון בר (סאזאן) | 1 | 2.600 |
הדו"ח:
שבוע טוב חברי הפורום היקרים!
אז כמו שרובכם יודעים שבוע שעבר התחדשתי בזוג רולרים חדשים של FOX, ומי כמוכם יודע שכשיש ציוד חדש הרעב לצאת לדוג גובר עוד יותר (לא שאצלי זה משנה כל שבוע אני שם

אז סתם ככה יום שישי מתקשר לדור (חבר) שואל אותו אם הוא רוצה לרדת ללילה כמובן עונה שכן מתארגנים מגלים שאין לנו כל כך פידור אז פשוט לוקחים כל מה שיש בבית שלא בשימוש עוגות יבשות וופלים קרונפלקס פרורי לחם תערובת לסוסים, ובסוף איך שהוא יצא מזה דלי של פידור.
סביבות 19:20 אנחנו בחוף (כפר נחום) קצת מאוחר אבל זה מה יש, מתמקמים בחוף בצד שמאל מקום נחמד מאוד, מתחילים להרכיב את כל העסק מפדרים איזה 20-30 כדורים בקטנה

טוב אז בלילה שום דבר לא ביפ ולא כלום, פשוט קור כלבים 2 מעלות בחוץ הרבה זמן לא היה לי קר ככה

טוב שרדנו את הלילה יוצאת השמש מתחילים להפשיר

טוב עדיין שום דבר מתחיל להיתבעס רציתי לנסות את הרולר בפעולה

כמובן לך לחופשי:

נשארנו עד 16:00 שכחתי לציין שההורים של דור הגיעו בסביבות שעה 14:00 לאכול במסעדה של כפר נחום בייחד איתנו,הזמינו אותי לארוחה אז התפנקתי על צלעות כבש ככה בקטנה

אני חייב לציין שהרולר עשה עבודה מעולה עם הדג הוא חזק ויציב ואולי זה דג קטן אבל אני מרגיש הבדל עצום מהעבודה עם הרולר הקודם לרולר הזה הן בזריקה והם בעבודה עם דג

עשיתי קנייה מוצלחת בסופו של דבר

אז עוד יציאה הסתיימה לה ומה נראה לכם בלי תמונות? אל תחיו בסרט חייב תמונות!!