פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פרס ניחומים, בלגן ברתיחה ! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: פרס ניחומים, בלגן ברתיחה ! (נקרא 3327 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 18/10/2016 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 18:00 | גיג בינוני - חיקוי איימה גאן 22g | חניתן דק | 1 | 400 גרם | | 17:00 | פתיון בשרי אחר - שניצל | טרכון ים תיכוני | 1 | 200 גרם |
הדו"ח:אתמול בערב אבא מודיע שיש לו פגישה בראשון לציון ושהוא יקח אותנו איתו, מכין את החכה דמויים גומיות משמן הכל בקיצור מגיעים למזח שמוכר לי מהפייסבוק כמקום טוב מאוד לדייג אבל השעה לא משהו, 12 בצהריים טוב נו זורק ציקדה אין התעניינות חיקוי איימה גאן 7 גרם גם כלום והולך בסלע ממשיך לטקסס ריג שולף טלוויזיות ומרמירים ומשחרר, אין יותר מדי אקשן גם עם טלוויזיה חיה אבל לא נורא הולכים לארוחת צהריים ונוסעים היה די קשה אבל בסוף שיכנעתי את אבא שנלך לנקודה אחרת, מגיעים ושוקעים בחול, איזו טעות אבל בחור שעבר שם ובמקרה עובד בזה משחרר אותנו, נזק של 100 שקל בקטנה מגיע לנקודה מתחיל עם קסטמסטר 18 גרם בלי יותר מדי התעניינות כולה שלוש וחצי בצהריים יש זמן ממשיך לעבוד הדייג פיתיונות לידי מושך סרטן וגומבר גדול רודף אחריו באטרף מחליף להאלקו רוסטה מקבל רדיפה ממשיך כרגיל כלום עוד רדיפה מושך מהר יותר כלום עוד רדיפה מושך לאט יותר וגם כלום ממשיך לעבוד מחליף לטייד מינו סקימר סיגר קובני ושום רדיפה פה כבר אבא שלי מגיע לנקודה נותן זריקה ושולף ישר טרחון חמוד של 200 גרם בערך שנכנס לשחילר אני מחליף לגיג ואחרי שעה מהרדיפה האחרונה מקבל עוד אחת מזרזר לידי בא עם סיליקון ועושה לי בית ספר כשמקבל נעילה אבל משתחרר לו (פה כבר הבנתי שמדובר בטרחונים) טוב השמש יורדת לאט לאט וממשיך עם גיג ואין כלום עוד קצת ןעוד קצת ועוד קצת אני משכנע את עצמי ופתאום קוראים לי לבוא יש רתיחות מטורפות זורק את הגיג אחרי הרתיחה מגלגל טוויץ מגלגל טוויץ כלום הטלה אחרי אותו סגנון עבודה ויש כיפוף שמח לעצמי יש פה פלמידה מושך מושך הדג נותן קפיצה וואלה ברקודה על גיג ובשעה כזו היא יורדת לסלעים מה קורה פה בכלל (אין קליקר לא שמתי לב) תופס את השפולה עם האצבע ומעלה אותו לפני המים ואז כשהוא כבר קרוב אני קולט שזה חניתן, שמח מהתפיסה אבל שעה אחרי כבר קולט את הבאה של הפספוס לא פלמידה לא ברקודה לא גומבר ולא טרחון שהייתי הרבה יותר מעדיף מהחניתן אבל העיקר הפייט הכיפי, ממשיך לעבוד בלי תוצאות ממש רתיחה של מלא דגי פיתיון אבל קצרה מאוד. 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 18, 2016, 21:17:22 PM על ידי צור.
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אומנם לא תפסת את הדג שחיפשת אבל הוספת עוד דג לרשימה וקיבלת אחלה פייט ככול שהזמן עובר אתה מתמקצע יותר בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רועי הכנסתי לך את התמונה בגוף הדוח ומחקתי את ההודעה השניה עם התמונה
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מברוק רועי דג חדש נשמע שהיה יום כיף עם תוצאה תוכל תמיד לחתוך חתיכה ממנו ולשגר על קרס הם פתיון פצצה לגומברים המשך הצלחות 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
אין עליך אח יקר! חבר ושותף לדייג! 
|
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
|
יפה מאד רועי חניתן נותן יופי של פייט עם ההתפתלויות שלו במיים כמו שציין יוסי- דייג חופי הוא יכול להיות יופי של פיתיון לגומבר רעב  בהצלחה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רועי, העיקר שנהנת מהטיול בצהריים זוג דגים נחמד, הטעם של החניתן לא משהו, אבל הפייט משהו משהו  בתאבון 
|
|
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
רועי, הכי חשוב שהתמדת וגם אם אם זה פרס ניחומים עדיין עדיף זה על יציאה ללא תמורה
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
וואלה לא מבין אותך  יצאת לים, עברת בין מקומות ונראה שאבא שלך זורם איתך ו"סובל" בשקט, ראית דגים והיו חוויות ואפילו נתפסו דגים... אז על מה הבאסה??  חניתן זה סבבה לגמרי  אמנם לא כשאתה מז'רז'ר קלמארים והם מסתובבים לך מתחת לרגלייםאבל ביום זה אחלה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד רועי  יופי של חניתן וטרכון גם שלא לזה התכוונת! יופי של דגים לרזומה שלך (לפחות החניתן).. אתה משתפר מפעם לפעם ורואים תוצאות 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
תודה על התגובות חברים  גיא, תסכים איתי שלטרגט פלמידה טרחון וגומבר ובסוף שיצא חניתן זה באסה, לא ?  אבל ממש נהניתי 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
תודה על התגובות חברים  גיא, תסכים איתי שלטרגט פלמידה טרחון וגומבר ובסוף שיצא חניתן זה באסה, לא ?  אבל ממש נהניתי  יותר מעצבן זה שאתה מטרגט פלמידה טרחון וגומבר ולא תופש כלום.... אז הכול טוב 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 19, 2016, 19:13:40 PM על ידי Spining
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תודה על התגובות חברים  גיא, תסכים איתי שלטרגט פלמידה טרחון וגומבר ובסוף שיצא חניתן זה באסה, לא ?  אבל ממש נהניתי  יותר מעצבן זה שאתה מטרגט פלמידה טרחון וגומבר ולא תופש כלום.... אז הכול טוב  זה, באסה מעצבנת 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|