בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  מבקש מתכון לבצק
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מבקש מתכון לבצק  (נקרא 2131 פעמים) הדפסה
Litlefishing
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 98

מבקש מתכון לבצק
« ב- : אוקטובר 15, 2016, 19:33:35 PM »
שלום חברים !!
בפעם האחרונה שהייתי הכינרת לפני. שבוע +
ניסיתי מתכון של. קמח. תירס + שיבולת שועל + קילו תערובת קנויה  שקניתי בחנות דייג + תירס .
ושהורדנו את הקפיץ עם הבצק למים מהסירה.
אז הבצק פשוט התחיל להתפזר.
יש למישהו המלצה מה להוסיף או לשנות כדי שהבצק יהיה טוב ולא יתפזר במגע עם מים.
תודה.
 IP: [ מחובר ]
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 4375

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 15, 2016, 19:58:24 PM »
יש לך בפינת המאמרים הרבה מתכונים לתערובות.

בכל אופן התערובות הקנויות של טרבוקו למשל מעולות ואם אתה שם יחס נכון של מים זה לא אמור להתפרק.
יכול להיות ששמת הרבה תירס או חלקיקים אחרים ולכן זה התפרק מהר.

אתה יכול להוסיף לתערובת קנויה תירס כמו שאמרת ופרורי לחם

אתה יכול גם להכין תערובת לבד כמויות תחשב לבד לפי משך הזמן שאתה הולך.

פרורי לחם
קמח תירס
תמצית וניל
קמח לבן קצת
תירס

אפשר להוסיף לזה כמה פיתות חתוכות
ומים לפי הצורך שים לב שזה לא יהיה יבש מידי ולא רך מידי
תערבב הכל טוב טוב לפני שאתה מוסיף מים ואז תוסיף בהדרגה מים ותלוש עד שהכל יספוג מים בצורה אחידה ויתאחד.
 IP: [ מחובר ]
Litlefishing
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 98

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #2 ב- : אוקטובר 15, 2016, 20:05:17 PM »
יש לך בפינת המאמרים הרבה מתכונים לתערובות.

בכל אופן התערובות הקנויות של טרבוקו למשל מעולות ואם אתה שם יחס נכון של מים זה לא אמור להתפרק.
יכול להיות ששמת הרבה תירס או חלקיקים אחרים ולכן זה התפרק מהר.

אתה יכול להוסיף לתערובת קנויה תירס כמו שאמרת ופרורי לחם

אתה יכול גם להכין תערובת לבד כמויות תחשב לבד לפי משך הזמן שאתה הולך.

פרורי לחם
קמח תירס
תמצית וניל
קמח לבן קצת
תירס

אפשר להוסיף לזה כמה פיתות חתוכות
ומים לפי הצורך שים לב שזה לא יהיה יבש מידי ולא רך מידי
תערבב הכל טוב טוב לפני שאתה מוסיף מים ואז תוסיף בהדרגה מים ותלוש עד שהכל יספוג מים בצורה אחידה ויתאחד.
תודה רבה איתמר.
יש לך חוף מומלץ ?
 IP: [ מחובר ]
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 4375

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #3 ב- : אוקטובר 16, 2016, 15:38:01 PM »
יש לך בפינת המאמרים הרבה מתכונים לתערובות.

בכל אופן התערובות הקנויות של טרבוקו למשל מעולות ואם אתה שם יחס נכון של מים זה לא אמור להתפרק.
יכול להיות ששמת הרבה תירס או חלקיקים אחרים ולכן זה התפרק מהר.

אתה יכול להוסיף לתערובת קנויה תירס כמו שאמרת ופרורי לחם

אתה יכול גם להכין תערובת לבד כמויות תחשב לבד לפי משך הזמן שאתה הולך.

פרורי לחם
קמח תירס
תמצית וניל
קמח לבן קצת
תירס

אפשר להוסיף לזה כמה פיתות חתוכות
ומים לפי הצורך שים לב שזה לא יהיה יבש מידי ולא רך מידי
תערבב הכל טוב טוב לפני שאתה מוסיף מים ואז תוסיף בהדרגה מים ותלוש עד שהכל יספוג מים בצורה אחידה ויתאחד.
תודה רבה איתמר.
יש לך חוף מומלץ ?


ממה שאני יודע שיזף זה החוף הכי מדובר כרגע מבחינת קרפיונים
 IP: [ מחובר ]
Litlefishing
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 98

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #4 ב- : אוקטובר 17, 2016, 14:22:02 PM »
יש לך בפינת המאמרים הרבה מתכונים לתערובות.

בכל אופן התערובות הקנויות של טרבוקו למשל מעולות ואם אתה שם יחס נכון של מים זה לא אמור להתפרק.
יכול להיות ששמת הרבה תירס או חלקיקים אחרים ולכן זה התפרק מהר.

אתה יכול להוסיף לתערובת קנויה תירס כמו שאמרת ופרורי לחם

אתה יכול גם להכין תערובת לבד כמויות תחשב לבד לפי משך הזמן שאתה הולך.

פרורי לחם
קמח תירס
תמצית וניל
קמח לבן קצת
תירס

אפשר להוסיף לזה כמה פיתות חתוכות
ומים לפי הצורך שים לב שזה לא יהיה יבש מידי ולא רך מידי
תערבב הכל טוב טוב לפני שאתה מוסיף מים ואז תוסיף בהדרגה מים ותלוש עד שהכל יספוג מים בצורה אחידה ויתאחד.
תודה רבה איתמר.
יש לך חוף מומלץ ?


ממה שאני יודע שיזף זה החוף הכי מדובר כרגע מבחינת קרפיונים
תודה.
 זה מקום טוב לדייג בזירזור מסירה ?
 IP: [ מחובר ]
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 4375

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #5 ב- : אוקטובר 17, 2016, 17:02:51 PM »
עבור השאלה הזו תמתין למישהו שדג בשיטה הזו אני לא מתעסק בגרגור כבר שנים
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #6 ב- : אוקטובר 17, 2016, 17:46:55 PM »
יש לך בפינת המאמרים הרבה מתכונים לתערובות.

בכל אופן התערובות הקנויות של טרבוקו למשל מעולות ואם אתה שם יחס נכון של מים זה לא אמור להתפרק.
יכול להיות ששמת הרבה תירס או חלקיקים אחרים ולכן זה התפרק מהר.

אתה יכול להוסיף לתערובת קנויה תירס כמו שאמרת ופרורי לחם

אתה יכול גם להכין תערובת לבד כמויות תחשב לבד לפי משך הזמן שאתה הולך.

פרורי לחם
קמח תירס
תמצית וניל
קמח לבן קצת
תירס

אפשר להוסיף לזה כמה פיתות חתוכות
ומים לפי הצורך שים לב שזה לא יהיה יבש מידי ולא רך מידי
תערבב הכל טוב טוב לפני שאתה מוסיף מים ואז תוסיף בהדרגה מים ותלוש עד שהכל יספוג מים בצורה אחידה ויתאחד.
תודה רבה איתמר.
יש לך חוף מומלץ ?


ממה שאני יודע שיזף זה החוף הכי מדובר כרגע מבחינת קרפיונים
תודה.
 זה מקום טוב לדייג בזירזור מסירה ?
נסה להגיע עם הסירה לאזורים בעלי עומק של 4 מ ומעלה ושם לעבוד עם ניקלים וג'יגים
 IP: [ מחובר ]
Litlefishing
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 98

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #7 ב- : אוקטובר 17, 2016, 18:12:55 PM »
יש לך בפינת המאמרים הרבה מתכונים לתערובות.

בכל אופן התערובות הקנויות של טרבוקו למשל מעולות ואם אתה שם יחס נכון של מים זה לא אמור להתפרק.
יכול להיות ששמת הרבה תירס או חלקיקים אחרים ולכן זה התפרק מהר.

אתה יכול להוסיף לתערובת קנויה תירס כמו שאמרת ופרורי לחם

אתה יכול גם להכין תערובת לבד כמויות תחשב לבד לפי משך הזמן שאתה הולך.

פרורי לחם
קמח תירס
תמצית וניל
קמח לבן קצת
תירס

אפשר להוסיף לזה כמה פיתות חתוכות
ומים לפי הצורך שים לב שזה לא יהיה יבש מידי ולא רך מידי
תערבב הכל טוב טוב לפני שאתה מוסיף מים ואז תוסיף בהדרגה מים ותלוש עד שהכל יספוג מים בצורה אחידה ויתאחד.
תודה רבה איתמר.
יש לך חוף מומלץ ?


ממה שאני יודע שיזף זה החוף הכי מדובר כרגע מבחינת קרפיונים
תודה.
 זה מקום טוב לדייג בזירזור מסירה ?
נסה להגיע עם הסירה לאזורים בעלי עומק של 4 מ ומעלה ושם לעבוד עם ניקלים וג'יגים
צור יש לך המלצה לחוף טוב לדייג מסירה. בחול המועד ?
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #8 ב- : אוקטובר 17, 2016, 18:16:50 PM »
יש לך בפינת המאמרים הרבה מתכונים לתערובות.

בכל אופן התערובות הקנויות של טרבוקו למשל מעולות ואם אתה שם יחס נכון של מים זה לא אמור להתפרק.
יכול להיות ששמת הרבה תירס או חלקיקים אחרים ולכן זה התפרק מהר.

אתה יכול להוסיף לתערובת קנויה תירס כמו שאמרת ופרורי לחם

אתה יכול גם להכין תערובת לבד כמויות תחשב לבד לפי משך הזמן שאתה הולך.

פרורי לחם
קמח תירס
תמצית וניל
קמח לבן קצת
תירס

אפשר להוסיף לזה כמה פיתות חתוכות
ומים לפי הצורך שים לב שזה לא יהיה יבש מידי ולא רך מידי
תערבב הכל טוב טוב לפני שאתה מוסיף מים ואז תוסיף בהדרגה מים ותלוש עד שהכל יספוג מים בצורה אחידה ויתאחד.
תודה רבה איתמר.
יש לך חוף מומלץ ?


ממה שאני יודע שיזף זה החוף הכי מדובר כרגע מבחינת קרפיונים
תודה.
 זה מקום טוב לדייג בזירזור מסירה ?
נסה להגיע עם הסירה לאזורים בעלי עומק של 4 מ ומעלה ושם לעבוד עם ניקלים וג'יגים
צור יש לך המלצה לחוף טוב לדייג מסירה. בחול המועד ?
לא נהייתי בכינרת 3 שבועות לא יודע מה המצב
לא של הדגים ולא של המפלס שמשתנה בקצב מטורף
 
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #9 ב- : אוקטובר 20, 2016, 13:03:10 PM »
שלום חברים !!
בפעם האחרונה שהייתי הכינרת לפני. שבוע +
ניסיתי מתכון של. קמח. תירס + שיבולת שועל + קילו תערובת קנויה  שקניתי בחנות דייג + תירס .
ושהורדנו את הקפיץ עם הבצק למים מהסירה.
אז הבצק פשוט התחיל להתפזר.
יש למישהו המלצה מה להוסיף או לשנות כדי שהבצק יהיה טוב ולא יתפזר במגע עם מים.
תודה.

המרכיב הבעייתי במתכון שלך היא השיבולת שועל.
שבולת שועל (קווקר ודומיו) סופח נוזלים במהירות ובכמויות!
התכונה הזו מונעת ממנו להתחבר לרכיבים נוספים בבצק והוא גורם להתפוררות...
או שתשים פחות על מנת שכול פתית יוכל להיות עטוף בבצק או שתשרה אותו טוב טוב לפני כן (24 שעות)...
אישית אני לא חסיד נלהב של השיבולת שועל למיניה מהסיבות שפירטתי ובמיוחד כי אני מכין בדר"כ את הבצק בערב לפני הדיג  ולגלות שהוא פריך ומתפורר למחרת זו באסה, אבל הדגים אוהבים... בעיקר בורים...
אפשרות אחרת היא לעבוד עם סובין שיש לו תכונות דומות אבל הוא קטן יותר, דק יותר ועדין יותר.

לגבי חיזוק ומיצוק הבצק, אחד המרכיבים היעילים ביותר זה פירורי לחם.
קמח תירס (וגם סולת אם לא נותנים לה מספיק זמן לספוח נוזלים) דומה מאד לחול מבחינת האפקט ואני משתמש בו כרכיב שיעזור דווקא למנוע גיבוש הומוגני מדי של הבצק 
השילוב שלו עם שיבולת שועל זה מתכון למניעת גיבוש  קריצה
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
Litlefishing
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 98

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #10 ב- : אוקטובר 20, 2016, 15:42:20 PM »
שלום חברים !!
בפעם האחרונה שהייתי הכינרת לפני. שבוע +
ניסיתי מתכון של. קמח. תירס + שיבולת שועל + קילו תערובת קנויה  שקניתי בחנות דייג + תירס .
ושהורדנו את הקפיץ עם הבצק למים מהסירה.
אז הבצק פשוט התחיל להתפזר.
יש למישהו המלצה מה להוסיף או לשנות כדי שהבצק יהיה טוב ולא יתפזר במגע עם מים.
תודה.

המרכיב הבעייתי במתכון שלך היא השיבולת שועל.
שבולת שועל (קווקר ודומיו) סופח נוזלים במהירות ובכמויות!
התכונה הזו מונעת ממנו להתחבר לרכיבים נוספים בבצק והוא גורם להתפוררות...
או שתשים פחות על מנת שכול פתית יוכל להיות עטוף בבצק או שתשרה אותו טוב טוב לפני כן (24 שעות)...
אישית אני לא חסיד נלהב של השיבולת שועל למיניה מהסיבות שפירטתי ובמיוחד כי אני מכין בדר"כ את הבצק בערב לפני הדיג  ולגלות שהוא פריך ומתפורר למחרת זו באסה, אבל הדגים אוהבים... בעיקר בורים...
אפשרות אחרת היא לעבוד עם סובין שיש לו תכונות דומות אבל הוא קטן יותר, דק יותר ועדין יותר.

לגבי חיזוק ומיצוק הבצק, אחד המרכיבים היעילים ביותר זה פירורי לחם.
קמח תירס (וגם סולת אם לא נותנים לה מספיק זמן לספוח נוזלים) דומה מאד לחול מבחינת האפקט ואני משתמש בו כרכיב שיעזור דווקא למנוע גיבוש הומוגני מדי של הבצק 
השילוב שלו עם שיבולת שועל זה מתכון למניעת גיבוש  קריצה

וואו. גיא .
תודה על העצה הסופר מדהימה.
אני אקח את זה לתשומת הלב ואפסיק להשתמש בשיבולת שועל.
בדרך כלל אני מוסיף ביצה   או 2 ביצים.
הבעיה שבדרך הם התקלקלו
בגלל ששמתי אותם ביחד עם כל הדברים בבגאז  wife
ופירורי לחם שכחתי לקחת דופק את הראש
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: מבקש מתכון לבצק
« הגיב #11 ב- : אוקטובר 20, 2016, 15:44:21 PM »
שלום חברים !!
בפעם האחרונה שהייתי הכינרת לפני. שבוע +
ניסיתי מתכון של. קמח. תירס + שיבולת שועל + קילו תערובת קנויה  שקניתי בחנות דייג + תירס .
ושהורדנו את הקפיץ עם הבצק למים מהסירה.
אז הבצק פשוט התחיל להתפזר.
יש למישהו המלצה מה להוסיף או לשנות כדי שהבצק יהיה טוב ולא יתפזר במגע עם מים.
תודה.

המרכיב הבעייתי במתכון שלך היא השיבולת שועל.
שבולת שועל (קווקר ודומיו) סופח נוזלים במהירות ובכמויות!
התכונה הזו מונעת ממנו להתחבר לרכיבים נוספים בבצק והוא גורם להתפוררות...
או שתשים פחות על מנת שכול פתית יוכל להיות עטוף בבצק או שתשרה אותו טוב טוב לפני כן (24 שעות)...
אישית אני לא חסיד נלהב של השיבולת שועל למיניה מהסיבות שפירטתי ובמיוחד כי אני מכין בדר"כ את הבצק בערב לפני הדיג  ולגלות שהוא פריך ומתפורר למחרת זו באסה, אבל הדגים אוהבים... בעיקר בורים...
אפשרות אחרת היא לעבוד עם סובין שיש לו תכונות דומות אבל הוא קטן יותר, דק יותר ועדין יותר.

לגבי חיזוק ומיצוק הבצק, אחד המרכיבים היעילים ביותר זה פירורי לחם.
קמח תירס (וגם סולת אם לא נותנים לה מספיק זמן לספוח נוזלים) דומה מאד לחול מבחינת האפקט ואני משתמש בו כרכיב שיעזור דווקא למנוע גיבוש הומוגני מדי של הבצק 
השילוב שלו עם שיבולת שועל זה מתכון למניעת גיבוש  קריצה

וואו. גיא .
תודה על העצה הסופר מדהימה.
אני אקח את זה לתשומת הלב ואפסיק להשתמש בשיבולת שועל.
בדרך כלל אני מוסיף ביצה   או 2 ביצים.
הבעיה שבדרך הם התקלקלו
בגלל ששמתי אותם ביחד עם כל הדברים בבגאז  wife
ופירורי לחם שכחתי לקחת דופק את הראש

שקית פירורי לחם או שתיים בתיק של הציוד, לא יזיק...
מחזיק תקופות ארוכות ותמיד יכול לעזור  אתה בסדר

ביצה אני מכניס רק לתוך בצק שמיועד להכנת בוייליס ביתיים.
בבצק לפידר או קפיצים, ממש אין צורך...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!