אתמול יצאתי לדוג..

http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=27155.msg318433;topicseen#new
ואחרי כמה זריקות אחרי שזרקתי את הדמוי והוא נחת במים סגרתי את הקשת ורציתי להתחיל לגלגל... אבל משום מה הידית לא הסתובבה. לא הבנתי מה קרה, וראיתי שהזרועות המסתובבות (שעליהם יושבת הקשת - אני לא יודע איך קוראים לחלק הזה) פשוט יצאו מהמקום. העברתי את הרולר למצב של דאבל קלאץ בשביל לנסות לגלגל קדימה ולא אחורה בשאיפה שזה ישתחרר אבל לשווא.
אחרי כמה שניות זה השתחרר וגלגלתי את החוט חזרה.
כשחזרתי הביתה פירקתי את השפולה בשאיפה שאולי משהו שנראה לעין התפרק אבל אני לא רואה שום דבר מיוחד.
מה שכן אני שם לב זה שהשפולה צריכה להיות ממוקמת יותר נמוך על הבורג של הרולר, והיא זו שחוסמת את העליה של אותו חלק שעליו מחוברת הקשת. אבל השפולה לא יורדת יותר מזה בגלל חלק אחר שמקובע על הבורג ולא נותן לו לרדת.
יכול להיות שהבורג יצא טיפה החוצה, אז ניסיתי לדחוף אותו פנימה אבל הוא ממש תפוס חזק ואני לא יודע אם זאת בכלל הבעיה.
צילמתי את זה, ואני מקווה שמשהו מבין בזה ויוכל להגיד לי מה צריך לעשות, כך לא אצטרך לקנות רולר חדש.
הרולר הוא Shimano Stradic CI4+ 3000
ככה זה נראה כשכל הרולר מורכב

ככה זה נראה כשאני מחזיר אותו למקום - ולכאורה זה נראה בסדר (עד שמגלגלים)

כאן רואים שפשוף על הרולר. לא ברור לי ממה... יש גם שפשוף קטן שלא נראה ברור בתמונה בצד שמאל למעלה.

כאן ממש רואים שהחלק מנותק מחלקו התחתון של הרולר.

דבר אחרון, לא יודע אם זה חשוב או לא, לפני הבעיה אם הייתי מסובב את הקשת של הרולר עם היד אז הידית של הרולר לא היתה מושפעת מזה. עכשיו כשאני מסובב את הקשת הידית מסתובבת איתה בהתאמה.
תודה רבה לכולם.