סביצ'ה דג ים
לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה הרשו לי להציג בפניכם
מתכון פשוט וקל להכנה אך מרשים וטעים ביותר.
חשוב לציין כי את המתכון נעשה אך ורק עם דג טרי!
במקרה שלנו דג רעמתן כחול (דוראדו), אך כל דג ים טרי יעשה את העבודה.
מצרכים ל 8 מנות:
1 ק"ג פילה דג ים טרי
5-6 עגבניות שרי
3 בצל ירוק
1 בצל סגול
1 פלפל אדום חריף/מתוק
1 צרור כוסברה
1 לימון
גרידת לימון
1 רימון
5 כפות שמן זית כתית מעולה
מלח גס
אופן ההכנה:
נחתוך את הפילה לקוביות בגודל 1 ס"מ
את עגבניות השרי נחתוך ל6 חלקים
נפריד את גרעיני הרימון, כל שאר המצרכים נקצוץ דק,
נכניס את הכל יחד לקערת ערבוב, נסחט לימון לתוך הקערה,
נבזוק מעל שמן זית, נפזר מעל מלח, ניתן להשתמש במלח גס שיעזור בתהליך הכבישה של הדג
נערבב הכל ביחד והנה לנו סביצ'ה מהסרטים!
ניתן לאכול את הסביצ'ה כבר לאחר כמה דקות או להכניס למקרר לשעה או כמה שעות,
הכל תלוי במידת העשייה הרצויה, מומלץ להוציא מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה, על מנת
שהתערובת כולה תקבל את טמפרטורת החדר.
שיהיה בתיאבון
ושנהיה לראש ולא לזנב!