| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 13/9/2016 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי סיליקון - בלאק מינו | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 2 | ||
| דמוי דג בינוני - דאו גב ורוד | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 2 | ||
הדו"ח:
היי, מעלה פה דוח של סיכום סוף החופש ותחילת הלימודים.

כל התפיסות התרחשו במיקום אחד שיש בו די הרבה בייבי לוקוסים עוד לא נתקלתי באחד גדול (מקווה
)תפיסה ראשונה- לפני שבועיים ומשהו יציאה לשקיעה אחי רואה רתיחות ליד הסלעים ועם הדמוי החדש שקנה(של דאו גב ורוד) תופס שני לוקוסים. אחד מהם נראה לו ראוי לקחת ונלקח אבל להבא לא בטוח.
עוד יצאה באותו השבוע מתמקמים אותו מיקום סורק עם הבלאק מינו ומקבל עצירה פייט חמוד ונתפס לוקוס ראשון

לאחר שיודעים שהמקום די פעיל יוצאים זריחה אני עם בומבט גם אחי איך שהזריחה מתחילה פשוט מלא רתיחות והפעם גם לא ליד הסלעים (אני כמעט בטוח שחוץ מלוקוסים היה שם טורף או להקה אחרת ) אבל אין תגובה כנראה כי הים מפוצץ בביזרי. זרקנו המון דמויים ניסיתי עם הבלאק מינו אבל אין תגובה
טוב אחרי זה סורק את החוף עם קצת ניקלים גיגים לחפש אולי איזה טרחון שלא זכיתי להיפגש איתו כל הקיץ

אבל אין מענה אז חוזר לאותה נקודה מחליף לבלאק ונתפס עוד לוקוס קטן שזוכה לשחרור. מרוב שהיו ככ הרבה בזרי אחד פשוט נתקע במשולשת של אחי
עוד משהו שלא ציינתי זה שאבאשלי חגג על אראסים כל הבוקר בסוף נספרו 17 חתיכות כולם טוגנו
בקיצור- היה אקשן אבל עדיין לא זכיתי לתקיפה של טורף מכובד - נמשיך לנסות
(יוצא סופש הזה - נעדכן)תמונות אני אנסה להעלות מאוחר יותר