איזה גומבר עצום,נראה כמו אינטיאס...
כל הכבוד לך

דוח מרגש ומלא ברגש וניכר שאתה נשמה
יקרה שלא שוכח לפרגן ולהודות לאישתך היקרה.
מאחל לך עוד הפתעות מהסוג הזה
עם דגים יותר טעימים...

ודרך אגב איך יצא הדג על האש?
תודה רבה, הדג יצא מעדן! אני לא אוכל דגים בדר"כ חוץ ממושט וטונה בשבת, אבל את זה הייתי חייב לטעום, אכלנו ממנו 9 איש ופשוט כל אחד פשוט היה מופתע מהטעם, כנראה ניקיון במקום וההכנה על האש יום למחרת עשתה את זה טעים כל כך
אחי, זה לא גומבר.
זה קרננננףףף

עד שחתיכות כאלו יוצאות , הנשמה יוצאת...

תיזהר לשחק יותר מדי עם הקלאץ' כי לפעמים זה נגמר לא טוב...
עם חוט ראשי 0.60 ולידר 0.80 עם כבל, אתה יכול לגרור כול גומבר שייתפס ולעשות לו סקי (מניסיון

).
מצד שני, אני בספק אם אפשר להגיע למרחק של 80-100 מטר עם כזה חוט ועוד עם פיתיון גדול כמו פילה בורי...

עם איזה קרס נתפס?
מה אורך הכבל ואיך אתה מחבר לקרס וללידר?
ושוב פעם, סחתיין ענק על הגומבר הענק

אגב, אם תקטין מעט את התמונות , יהיה ניתן להכניס אותן לתוך הדוח

גודל של 800X600 בערך או עד 200 ק"ב, יהיה מעולה

הקרס אם אני לא טועה היה מידה 0/6 קרס חזקה מאוד, כבל בסביבות 10-15 ס"מ משוער, קשירה רגילה לכבל עם הקרס מכניס דרך החור ועושה 4-5 סיבובים וזהו, פשוט מאוד ( עד שלמדתי חחחח )
הכבל ללידר עושה קשירה שאין לי מושג איך קוראים לה, קשר חזק מאוד ובדקנו אותו אחרי שיצא הגומבר והחוטים הקטנים בסוף הקשירה לא זזו מ"מ אפילו
לא יודע איך להקטין תמונות גיא, אם תוכל להקטין אותם ולהכניס לפה אני אשמח מאוד.
ניסן אח יקר תודה על הפירגון

איזה חוויה מהסרטים היתה לנו הרבה מזל הרבה אמונה והרבה מיקצועיות חחח....זה שם המישחק
דוח מדהים שמראה שאתה בנאדם שכולו לב
גיאצ׳וק מגיע לך גם קרדיט ( מה שהכי קרוב לחניה

)
האמת אני עכשיוו בחופשה ליד חופי אכזיב אז יש מצב לראות אגדה איזה חופים מדהימים כאן מטורף!!!!!
גומבר נדיר יחסית לחופינו אבל מה ששמעתי יש גם גדלים של 7,8 קילו שתבינו באוסטרליה וארהב מוציאים בכיף גדלים מעל 10 קילו !!
והוא יכול להגיע ל14 קילו ויותר ככה שבחול הגודל הזה נחשב - חמוד
האמת שנותר לנו עוד זמן ויכולנו לטרגט עוד אחד אבל אמרתי את שלנו עשינו היום לא צריך להיות חזירים אחד הדברים שאני וניסן לומדים
חוץ ממקצועיות בדייג זה גם הכבוד לים ולסביבה ( בסוף הדייג אוספים בדלי סיגריות שקיות זבל אפילו שאריות חוטים שגוזרים הכל לפח)
ברגע שאתה נותן כבוד לים הים מחזיר כבוד נקודה !!
בד״כ שתפסנו גומברים באיזור ה2 קילו הם היו משחקים ימינה ושמאלה אבל הבהמה הזאת פשוט משכה חוט לעומק עוד ועוד ועוד ורק אז ימינה ושמאלה
פשוט חוויה מטורפת
תודה לבורא עולם לחברים בפורום ועל חברים טובים

ג׳קי
אכן אכן, אני בטוח בוודאות שלא הייתי משחרר קטנים לפני שהתחלנו לדוג ביחד, ניקיון הייתי " בערך " עושה, למדתי לכבד את הים והסביבה וגם אני זוכר את הקטע עם הסרגוסים והלוקוסים הקטנים שהחזירו לנו בגדול, אשריך!