| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/8/2016 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - טרולינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 09:00 | דמוי דג בינוני - יוזורי משהו | דוראדו / פוטה (רעמתן כחלחל) | 3 | |
הדו"ח:
אז יציאה קודמת ביליתי עם ניב וחבריו , ולהזכירכם היינו אמורים לצאת מאזור חדרה אך בסוף השתנו התוכניות.
הפעם יש איתות מהזאב ... מי בא מוקדם ( אבל ממש מוקדם ) עם סלאח מהקפטן וחברים?
אני בודק עם עצמי אם שוב אקום מוקדם ומחליט שכן ....
נפגשים בשלוש וחצי (!!!) מה שאומר יציאה ב- 02:20 מהבית , אבל נראה שהגוף מקבל בהבנה, מה גם שכיבוי אורות כמו בבית אבות , אז שעות שינה יש.
אז..שלום ,שלום לסלאח , הכרות עם שחר ועם אלון ובנו ( שד קטן ) וכמובן אבא של סער , ויוצאים בחושך.
אני עוקב אחרי שחר עד לנקודה הראשונה , בינתיים הזאב מגיח מימין וסלאח בטנדם מגיע מאחור.
מה שאהבתי ביציאה הזו בחשוך זה להאיר את המים מידי פעם ולקבל ליווי מוטס מהדגים המעופפים הקטנים

בנקודות בהן היינו לא הייתה תמורה והוחלט לצאת לכיוון התחנה , בדרך לשם פוגש את ניב שאומר שהוציא דוראדו אחד אבל עכשיו יבש . בכל אופן ממשיכים.
לקראת ההגעה סער אומר שהוא מתחיל לצאת ואני מסכים ומתחיל לשבור לכיוון החוף כאשר הבובה נגררת מאחור.
שחר בינתיים מגיע ומתחיל גיג ואני עובר אותו , עשרים מטר לאחר שעברתי אותו ובזזזזזזזזזז.............
אני מרים את החכה ומתחיל לגלגל ושחר צועק עליי שהאני תפסתי אותו והחוט בהגה שלו ..אבל הגה שנלחם ?

אני פונה לכיוון שחר ורק משאיר מתח בחוט מבלי למשוך בחוזקה ...אבל ...ההגה של שחר שם <--- והחוט שלי בתוך המים שם ---> .... וזה אומר דבר אחד ...

מתחיל לעבוד ויש התנגדות ..התנגדות יפה .. אני עובד בזהירות עד שרואה אותו ..דוראדו יפהפה וגדול יותר מהראשון ..בזמן שאני מתארגן על הרשת אני צורח לסער שיעשה אחורה פנה ויתחיל לעבוד.
אז דוראדו אחד בפנים, ובזמן שהוצאתי אותו ראיתי עוד אחד במים , זורק שוב את הבובה , חוזר על עקבותיי ודקותיים אח"ב עוד אחד ברשת

ממשיך לעבוד מעלה ומטה ומה אומר , מלא תקיפות ננעלו שלושה שברחו ועוד אחד יפה שנתפס.
אהבתי לראות שאני משייט לכייון אחד ובמים אני רואה אותם שוחים מולי ואני יודע שזה עומד להגיע..הם נתפסים ..מזנקים ומשתחררים, זה לא מפריע לי , זו החוויה כמו תמיד.
ככה במשך שעה עד שסלאח מודיע שמתחילים לצאת ואנחנו מתקפלים.
שמח שגם אבא של סער הוציא אחד

מקפלים, בדרך הבייתה עוצר אצל צח אחי ומוריד לו דוראדו אחד ( בכל זאת , הוא ספק הקלאמרי הראשי שלי
) , מגיע הבייתה , פורק ציוד , מפלט את הדגים , מכין אותם לארוחה הבאה שאכין לאשתי .מקווה שזה ימשיך כך , עם אנשים טובים , עם ים טוב ועם דגים שמשתפים פעולה.
גם הפעם לא שקלתי אך מדדתי אותם , הגדול 60 ס"מ והשני 55 ס"מ
ומישהו יוכל לומר עד מתי העונה של הדוראדו ?

)