פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   מה סגנון/ות הדיג שלך במתוקים? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מה סגנון/ות הדיג שלך במתוקים? (נקרא 3156 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תפסתי סקרנות... מעניין מה הפילוח של דייגי המתוקים שלנו מבחינת סגנון הדיג - שלעיתים תלוי בדג המטרה... יש כמובן עד 6 הצבעות - לכל הסגנונות... בקיצור 1 עד 6 אפשרויות הצבעה.. קרפיונים ובורים הכוונה כמובן לסגנון הטרגוט שלהם - לא דיג על בוס/בז'רז'ור עם תפילה שיגיע תייר.. *אם שכחתי סגנון מסוים או יש מקום לתיקון הסקר - גיאצוק וצור תרגישו נוח לתקן...  אפשר רק להצביע, אפשר כמובן גם לפרט בתגובה שנדע מה הסגנונות של כל אחד.... 
|
-------------------------------
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
קרפיונים עם מצוף בירוחם (טרגוט דווקא עם פידור בנקודה הקרובה ולא תקווה לתייר אלא עם מחשבה ממש בשריים איפה שיש שפמנונים (אגם גולדה מאיר התייבש ובוס תמיד כיף..
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
ilans
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זרזור
וכשמתחילים הרוחות - בוס על הסלעים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ז'ירז'ור וג'יג מקיאק ז'ירז'ור וג'יג מהחוף פתיונות מהחוף לכלל הדגים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רפי בעמוד ההצבעות הייתי משנה הגדרה ובמקום דייג פתיונות בשרי כותב דייג פתיונות כללי דייג פתיונות
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תנחשו 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי בעמוד ההצבעות הייתי משנה הגדרה ובמקום דייג פתיונות בשרי כותב דייג פתיונות כללי דייג פתיונות
אם כך אז הייתי צריך לבטל את הקטע של קרפיונים ובורים... הכוונה היתה לטרגוט שפמנונים וכן מה שגיאצוק מטרגט בגשר אריק על פתיון... בקיצור - כל מה שאיננו בוס ואיננו בצק, לחם ותערובות..
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קרפיונים וזירזור/ג'יג מהחוף בכנרת  ביניות על סרדין וז'ירז'ור בירדן 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד כרגע אני יכול רק לפנטז על קיאק אז לצערי זה רק ז'ירז'ור מהחוף. 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : אוקטובר 01, 2016, 08:39:05 AM » |
|
ז'רז'ור מקיאק (בנייה עצמית למי שזוכר) ובזמן האחרון גם דיג בפליי פישינג ללא קיאק. מים מתוקים, בעיקר מאגרים כיוון שרוב הנחלים באזור מזוהמים. טרגוט בעיקר טילפיה, טוקונרה ובלק בס (סאו פאולו ברזיל). מגיע לביקור בינואר, מתכוון להביא איתי חכת פליי ולנסות את מזלי בכינרת או בירדן (אם האישה תאשר). מי שרוצה להצטרף ועל הדרך להתנסות בפליי פישינג, מוזמן. מזהיר מראש אני יחסית חדש בתחום ויכול להסביר רק את הבסיס לסגנון הדיג המדהים הזה. בהחלט לא רואה עצמי מומחה.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : אוקטובר 01, 2016, 10:18:47 AM » |
|
ז'רז'ור מקיאק (בנייה עצמית למי שזוכר) ובזמן האחרון גם דיג בפליי פישינג ללא קיאק. מים מתוקים, בעיקר מאגרים כיוון שרוב הנחלים באזור מזוהמים. טרגוט בעיקר טילפיה, טוקונרה ובלק בס (סאו פאולו ברזיל). מגיע לביקור בינואר, מתכוון להביא איתי חכת פליי ולנסות את מזלי בכינרת או בירדן (אם האישה תאשר). מי שרוצה להצטרף ועל הדרך להתנסות בפליי פישינג, מוזמן. מזהיר מראש אני יחסית חדש בתחום ויכול להסביר רק את הבסיס לסגנון הדיג המדהים הזה. בהחלט לא רואה עצמי מומחה.
שאפו על ההזמנה לניסוי כלים בפליי  נשמח לראות קצת תמונות של דגים מברזיל  אישית, אני מוקסם מהטוקונר 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #11 ב- : אוקטובר 03, 2016, 18:50:29 PM » |
|
מצטער לא יכול להעלות תמונות, אני כל הזמן נחסם ומצליח להיכנס לפורום רק דרך האפליקציה בטלפון. הטוקונרה באמת דג יפה, פה בסאו פאולו יש לנו רק פרטים קטנים. באמזונס הם גדלים להיות מפלצות. דג מאוד טריטוריאלי, חיי בעיקר באזורים עם הרבה צמחייה, צל וזרימת מים איטית. לא יצא לי לתפוס משהו גדול, הכי גדול שתפסתי לא הגיע לקילו. מסתבר שנתפסים יפה גם על פליי אבל אני עוד לא הצלחתי. עדיין לא מיומן מספיק כדי לדוג בפליי מקיאק, בטח לא קיאק ישיבה פנימית כשהחותר יושב יותר נמוך. כשאגיע לארץ אשלח לך הודעה, אשמח לצאת לדוג לפחות יום.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : אוקטובר 04, 2016, 08:16:57 AM » |
|
מצטער לא יכול להעלות תמונות, אני כל הזמן נחסם ומצליח להיכנס לפורום רק דרך האפליקציה בטלפון. הטוקונרה באמת דג יפה, פה בסאו פאולו יש לנו רק פרטים קטנים. באמזונס הם גדלים להיות מפלצות. דג מאוד טריטוריאלי, חיי בעיקר באזורים עם הרבה צמחייה, צל וזרימת מים איטית. לא יצא לי לתפוס משהו גדול, הכי גדול שתפסתי לא הגיע לקילו. מסתבר שנתפסים יפה גם על פליי אבל אני עוד לא הצלחתי. עדיין לא מיומן מספיק כדי לדוג בפליי מקיאק, בטח לא קיאק ישיבה פנימית כשהחותר יושב יותר נמוך. כשאגיע לארץ אשלח לך הודעה, אשמח לצאת לדוג לפחות יום.
נחסם בכניסה? או שמוגבל בצירוף תמונות? לגבי הטוקונר, ממה שיצא לי לראות ברשת, דווקא פופרים עושים את העבודה הטובה ביותר 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
זה הדג?
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 04, 2016, 08:59:14 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 04, 2016, 09:47:21 AM על ידי gaichuk
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|