| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/8/2016 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| אור ראשון | דמוי דג קטן - Maria flying diver 80 | מושט ים (לובוט כל-ימי) | 1 | יותר מקילו |
הדו"ח:
כבר תקופה שלא הוצאתי דג טוב היו תקיפות ונעילות מלחיצות אך השתחררו
טוב אני עייף ומחליט לא לקום מוקדם אז לא מכוון שעון ונרדם לי בעשר בלילה פשוט מחליט לפנק את הגוף במנוחה

כמובן מתוערר טבעי בארבע לפנות בוקר והמחשבה הראשונה שעולה לי בראש היא ז'רז'ור
טוב נטילת ידים קפה ולרכב לאן נוסעים

לחוף הזה יש מצב לדג כזה וכזה

לחוף ההוא יש מצב לדג הזה וההוא

למרינה לאורות ישמצב לנעילות

טוב אין הרבה זמן לחיפושים בחוף וכבר נשבר לי מסריקות שווא
אז למרינה

מגיע ויש כבר מצליפנים על הסלעים זורקים אל כל גל שנשבר ודומה לרתיחה אני אין לי עצבים לזה
מרגיש משיכה פנימה ונכנס
בפנים שקט מוחלט אין רתיחות ואני מזהה דייג חופי שפתח 3 חכות על הנקודה שאני אוהב לעבוד ממנה
בראש עובר לי הכל לטובה נסתפק בסריקות רק לצד אחד
מנסה עם בובה חדשה שהגיע ג'קסון אטלט אבל גירסה מיוחדת שלא צוללת ועובדת כמו הקומומו רק למעלה מה שמיד מרגיש כלא מתאים לסיטואציה
בנתיים מתחילות רתיחות בקטנה משהו שמעלה חיוך מרושע על הפנים

מחליף מייד לשוחט שלי maria flying diver
בזמן הזה התחלתי שיחה עם הדיג החופי ומסתבר שהוא מירושלים והוא בא עם אח שלו הקטן לנקות את הראש מהתסביך שיש שם קוראים לו חאלד והשיחה איתו היתה מאד מעודדת לשני הכיוונים
הוא התחיל לשאול על הז'רז'ור ועל זה שתופסים עם בובות ולא עם אוכל נראה לו הזוי והוא לא מאמין שזה אפשרי
מה שהגביר אצלי את הרצון לנעול לו איזה מפלץ שיראה שפלסטיק נותן בראש
זורק ככה אקראי הרתיחות רגועות יחסית למה שאני מכיר
ובזריקה השלישית בערך אני מרגיש נקירות כאלה משהו מתעסק לי עם הדמוי
נותן לדמוי כמה מיקרו טוויצים להפעלת הרטט בעדין ומקבל פיצוץ
הדג מקבל בחזרה הוק סט שמסגיר את הקלאץ הפתוח והוא מיד מתחיל לרוץ ולהוציא חוט אני מתעשת ומהדק את הקלאץ ומתחיל פייט ממש מוזר הדג מתפרע כמו ברקודה ומידי פעם יורד ומנסה לרוץ חזק אני מפמפם אותו לכיוון וככל שהוא מתקרב אני מזהה שזה לא ברקודה ואני לא מבין מה לעזאזל תפסתי
בזמן הזה חאלד ברקע יוצא מגדרו ויורד לכיווני לעזור
בנתיים הדג יוצא לסלעים מייד אני דוחף לו גריפר לפה ומרים
חאלד בנתיים נותן כמה תמונות
טוב אני חושד שזה מושט של הים יש זימים יש קשקשים ויש סנפירים אז לשקית
שולח למומחים שינתחו את סוג הדג והתשובה הייתה חד משמעית אמנון ים תיכוני הידוע בשם שמבלולו שידוע בשם לובוט כל ימי

נלקח למטבח של אמא שתתפנק לה ביקשה דג וקיבלה