בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  הפלסטיק השחור
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: הפלסטיק השחור  (נקרא 1826 פעמים) הדפסה
Nisan
חבר פורום
**

מנותק מנותק

הפלסטיק השחור
« ב- : אוגוסט 12, 2016, 17:47:16 PM »
צריך עזרה קטנה בלדעת איך קוראים לפלסטיק השחור הזה גם בעברית וגם באנגלית, תודה לעוזרים.

IP: [ מחובר ]
LEONTV
מתעניין
*

מנותק מנותק

בעניין: הפלסטיק השחור
« הגיב #1 ב- : אוגוסט 12, 2016, 23:11:11 PM »

BREAKAWAY EASY SLIDER
http://www.ebay.com/itm/251324408600
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #2 ב- : אוגוסט 13, 2016, 09:38:46 AM »
בגדול הם נקראים SINKER SLIDER ויש להם מיליון גרסאות...

לגבי אלו שהצגת בתמונה המצורפת, עבדתי איתם כמה פעמים וכשהם חדשים הם מצוינים אבל לאחר זמן מה הכנף נחלשת וכמה פעמים המשקולת נתלשה מהם בזמן ההטלה...
מה שמביא אותי לריג שהצגת שהוא ריג לדיג מסירה ולכן אין את הקטע של הטלה אז לא צריכה להיות בעיה...

מה שכן, נכנסתי לאתר שלהם ואני חייב להגיד שמשהו לא מסתדר לי באופן עקרוני ולגבי כול הריגים שלהם.
אם האוקטופוס סיליקון הוא אביזר הקצה אז החוט נקשר לסוויבל השני שמתחת לאביזר שאתה שואל עליו.
במקרה כזה, האביזר צריך להיות הפוך!
הסדר צריך להיות סוויבל (שנקשר לחוט הראשי), האביזר השחור, סוויבל ואז הריג עם הסיליקון.
על האביזר השחור תולים את המשקולת לפי המשקל הרצוי ומהירות השיט והריג עם האוקטופוס נמשך אחריו...
בצורה שהם מייצרים את הריג, האביזר נגרר כנגד הקונוס ולא עם הקונוס שלו...
מוזר מאד 
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
Nisan
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אוגוסט 13, 2016, 19:28:59 PM »

תודה רבה לך, מחיר המשלוח כמעט 50 ש"ח, מוגזם ביותר

בגדול הם נקראים SINKER SLIDER ויש להם מיליון גרסאות...

לגבי אלו שהצגת בתמונה המצורפת, עבדתי איתם כמה פעמים וכשהם חדשים הם מצוינים אבל לאחר זמן מה הכנף נחלשת וכמה פעמים המשקולת נתלשה מהם בזמן ההטלה...
מה שמביא אותי לריג שהצגת שהוא ריג לדיג מסירה ולכן אין את הקטע של הטלה אז לא צריכה להיות בעיה...

מה שכן, נכנסתי לאתר שלהם ואני חייב להגיד שמשהו לא מסתדר לי באופן עקרוני ולגבי כול הריגים שלהם.
אם האוקטופוס סיליקון הוא אביזר הקצה אז החוט נקשר לסוויבל השני שמתחת לאביזר שאתה שואל עליו.
במקרה כזה, האביזר צריך להיות הפוך!
הסדר צריך להיות סוויבל (שנקשר לחוט הראשי), האביזר השחור, סוויבל ואז הריג עם הסיליקון.
על האביזר השחור תולים את המשקולת לפי המשקל הרצוי ומהירות השיט והריג עם האוקטופוס נמשך אחריו...
בצורה שהם מייצרים את הריג, האביזר נגרר כנגד הקונוס ולא עם הקונוס שלו...
מוזר מאד 

גיא תודה על השיתוף, אני לא משתמש בריג הזה, פשוט סתם לקחתי תמונה וסימנתי בעיגול את הסליידר הזה, אם יש כל כך הרבה סוגים כאלו, באיזה אחד מהם הכי טוב להשתמש? צבע משנה? במה אתם משתמשים?
בעצם זה גורם לחוט הראשי לא להיהרס מהחוזק שלו? אם ייתקע בסלע יהיה אפשרות שרק המשקולת תיקרע?

תודה רבה, שבוע טוב ומבורך ושיהיה צום מועיל וקל!
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #4 ב- : אוגוסט 14, 2016, 16:45:33 PM »
כול אחד מעדיף אחד אחר.
יש כאלו עם צינורית ארוכה (20 ס"מ), יש כאלו שזה סתם חרוז עם כנף עם חור, יש צינור עם סוויבל משוגע שנעול בין שני סטופרים ועוד...
חלק טובים לדיג באגמים (קרפיונים למשל) כשהמים שקטים והכול נשאר בקו ישר ויש כאלו שיעשו בלאגן לא נורמלי בריגים בים עובד...
מה שחשוב זה שהכנף עם החור תהיה מספיק חזקה כי אחרת היא נשברת בהטלה והמשקולת עפה...
לגבי תקיעה, אני בספק גדול אם הסיכה תיפתח או תישבר מול החוטים הסטנדרטיים שאנחנו עובדים איתם...
הרעיון הוא שתוכל להישאר עם אותו הריג ובשניות להחליף משקולת בהתאם למצב הים, הרוח, הקרקע והחשק  אתה בסדר
מעבר לזה, אין לאביזר הזה שום יתרון או חסרון מול משקולת רצה למשל...
לא נראה לי שהצבע משנה ואני עובד (כשאני אני עובד...) עם השחורים הפשוטים...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!