| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 4/8/2016 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:45 | גיג בינוני - Hayabusa jack eye 40g | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 2 | -- |
הדו"ח:
עבר לא מעט זמן מאז מהדוח האחרון שלי מסיבות רבות ושונות
כמו שהבטחתי אני מקיים =)טוב לאחר תקופת מבחנים לא פשוטה,חוזר לביקור בבית ההורים לשבוע מנוחה לפני שאני חוזר לאזור השרון להשלמת פרויקט קטן שיש לי על הראש.
כמובן שבצפון אני יודע לאן ללכת,מתי ובאיזה עונה.מכיר כל סלע לאחר חרישה רצינית בתקופה שהייתי גר בכרמיאל.
בגלל שאין לי זמן לעשות את זה כיום אני תקוע ברצועת חוף אחת באזור השרון שכמעט ולא מביאה תוצאות,מסתכל....
דבר אחד למדתי פה שדיי פתח לי את הראש וזה שחייה עם הציוד דייג למקומות שלא נגישים בדרך הסטנדטית שזה דיי מגניב.
טוב עכשיו לדוח:
יוצא ביום חמישי לדוג,לאזור הריפים האהובים עלי שהביאו לי המון תוצאות עם הדגים הפלגיים וגם שאב אותי לעולם ה-shore jig שאני מתמקצע בו כבר לא מעט זמן.
כמובן יוצא עם הסט הכבד שלי(היחיד) ועם מבחר רחב של ג'יגים,דיי מחייב מכיוון שחייב לקחת סיכונים ולגרד סלעים לכן מאבדים דיי הרבה ג'גים,עד שמכירים את העומק דיי במדיוק לפי המרחק מהריף.
בשונה מדמויים מבחר רחב בתחום הזה בא על חשבון משקל כבד שיושב על הגב,דיי מבאס לכן הייתי חייב להצטייד עם ווסט עם חגורת גב שהמשקל יפול על המותניים.
לאחר החלפה של מספר לא מבוטל של ג'יגים לפי סגנונות הקפצה שונות הגעתי לג'יג מנצח שהביא תוצאות.
יצאו להם שניים חמודים ולאחר שהיתושים התחילו החלטתי שזה מספיק ליום אחד.
ציוד:
Rod:Zenaq Defi Muthos Accura 100H
Reel: Shimano Twin-power 6000HG
line: Varivas PE#2
leader:Varivas 30LB
Jig:Hayabusa jack eye 40g