| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/7/2016 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10 | גיג בינוני - מונח על הדג | מוסר מלכותי (עיט הים) | 1 | בערך 3 וחצי קילו |
| 12 | אחר - יוזורו | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 2 קילו |
הדו"ח:
תמיד חיפשתי פרטנר ליציאה בקיאק החדש מבית ocean kayak big game ממונע עם כושר שייט עד שהיכרתי חבר מאזור הדרום שגם הוא קיאקיסט מקצוען.
פעם הרישונה יצאנו ביחד ללמוד את הקיאק ואך לתמרן אותו
כשראה שאני בעניניים תיאמנו למחורת עוד יציאת דייג גייג לייט וחיי .
יוצאים לים ביחד עם הציוד מגיעים לנקודה דרפת רישון סימניים טוביים על התקלה שעוד לא ראיתי ובתאום מקבל טלפון מהבן זוג שלי אין לי הגה נקרע לי החוט של ההגה לא יכול לפנות ימינה מה עושים שואל אותי . עניתי אני אתך אחיי אל תדאג מתחיל לחלץ אותו בגרירה לכיוון המרינה וכל הזמן בדרך חשבתי על הסימניים שיש על התקלה .
עוד טלפון מקבל מחבר שהיה גם בים בסירה לשאול מה המצב .
הסברתי את המצב ומגיע אליי לעזרה .
צעק אליי אמיר תחזור לנקודה אל תדאג על הבן זוג שלך הוא איתנו על הסירה וימשיך לדוג בנקודות שלנו נשמור על קשר עיין תמשיך לדוג.
חוזר לנקודה לבד מתחייל להקפיץ את הגייג דריפת רישון בום חשמל נתפס הגייג משחרר את הדמוי דריפת שני בום נעלה מוסר יפה על הקיאק מתחיל להשתולל בקיאק קיביל שיתוק בראש ונירגע .
מתחייל לחשוב מה עם החברה שלי ועל הבן זוג שלי מתקשר איפה אתם תגיעו לתקלה שאני עובד יש סימניים טובים מגיעים ומתחיליים לעבוד נעילה עם הבן זוג שלי גם מוסר 2 קילו שהגדיש במתנה לבעל הסירה על העזרה והחילוץ.
12 בצהריים הים מתחייל להתברבר וחוזרים למרינה.
בדך חזרה מוריד דמוי טרולנג ובעומק 13 מטר הרולר צורך מה קרה נעול על פלמידה לבנה 2 קילו .
באמת היה יום כייף וקצת מעייף.

?

צוות המורים!