פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   עזרה/ דייג מתחיל - שאלות לגבי ציוד וכדו'-כל תגובה מבורכת |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרה/ דייג מתחיל - שאלות לגבי ציוד וכדו'-כל תגובה מבורכת (נקרא 5113 פעמים) |
הדפסה |
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
|
|
|
|
Dinama
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
32
|
|
קבל לינק חדש למשקולות עוגן
http://www.ebay.com/itm/Luminous-Gemini-Splash-Down-Sinkers-x-3-Sea-Fishing-Gemini-/161398160471?var=&hash=item2594147c57:m:mUMGNmA87bycMC3E229pGuA
אחלה אתה! תודה גבר 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ראשית, ברוך הבא לפורום Dinama  אישית, עשה לי טוב לראות את ההודעה הפותחת שלך, כי ראיתי בה הרבה ממשהו שאני אוהב ומתחבר אליו - איכות... גם מבחינת יסודיות, גם מבחינת הגשה וגם מבחינת גישה... אם זה הכיוון וזו הדרך - תתקדם מהר וכנראה תתחיל להנות מהר מהתחביב הממכר... אינך הראשון שהתחיל כאן את צעדיו הראשונים בשאלות - ואחרי שנה התמקצע ונתן יעוץ לאחרים... אז נראה כי בעתיד - הפורום וחברי הפורום ירוויחו חבר פורום איכותי שבעתיד יתרום לא פחות ממה שקיבל.. כנראה שמשהו בהודעה שלך גם עשה את זה לגיאצוק - שנתן את המיטב שלו ודי להציץ בתגובותיו כדי להבין שקיבלת ממישהו שמעטים כמוהו... כשגיאצוק נותן מהמיטב שלו - זה הטופ שבטופ....
|
-------------------------------
|
|
|
Dinama
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
32
|
|
ראשית, ברוך הבא לפורום Dinama  אישית, עשה לי טוב לראות את ההודעה הפותחת שלך, כי ראיתי בה הרבה ממשהו שאני אוהב ומתחבר אליו - איכות... גם מבחינת יסודיות, גם מבחינת הגשה וגם מבחינת גישה... אם זה הכיוון וזו הדרך - תתקדם מהר וכנראה תתחיל להנות מהר מהתחביב הממכר... אינך הראשון שהתחיל כאן את צעדיו הראשונים בשאלות - ואחרי שנה התמקצע ונתן יעוץ לאחרים... אז נראה כי בעתיד - הפורום וחברי הפורום ירוויחו חבר פורום איכותי שבעתיד יתרום לא פחות ממה שקיבל.. כנראה שמשהו בהודעה שלך גם עשה את זה לגיאצוק - שנתן את המיטב שלו ודי להציץ בתגובותיו כדי להבין שקיבלת ממישהו שמעטים כמוהו... כשגיאצוק נותן מהמיטב שלו - זה הטופ שבטופ.... תודה על התגובה החמה! מקווה שיפול בחלקי לעזור בכל דבר לכמה שיותר אנשים. את האמת אני עדין ממתין לתשובה / אישור של גאי לפוסט האחרון שלי אליו,לא רציתי להקפיץ/לנג'ס כי סביר להניח שהוא עסוק,מקווה שיענה בקרוב ואוכל להתקדם לשלב הבא,חבל שאי אפשר ליצור קשר דרך הודעה פרטית חח..אבל סבלנות לא הזיקה לאיש עדיין..(גם הכל לטובה,בנתיים הים בתל אביב מזעזע לראות עיניי,סחף מטורף)..
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
את האמת אני עדין ממתין לתשובה / אישור של גאי לפוסט האחרון שלי אליו,לא רציתי להקפיץ/לנג'ס כי סביר להניח שהוא עסוק,מקווה שיענה בקרוב ואוכל להתקדם לשלב הבא,חבל שאי אפשר ליצור קשר דרך הודעה פרטית חח..אבל סבלנות לא הזיקה לאיש עדיין..(גם הכל לטובה,בנתיים הים בתל אביב מזעזע לראות עיניי,סחף מטורף)..  אולי פספסתי...  תפנה אותי או העתק הדבק מחדש? אגב, לפני 3 הודעות נפתחה לך היכולת לשלוח ולקבל מסרים אישיים 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Dinama
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
32
|
|
את האמת אני עדין ממתין לתשובה / אישור של גאי לפוסט האחרון שלי אליו,לא רציתי להקפיץ/לנג'ס כי סביר להניח שהוא עסוק,מקווה שיענה בקרוב ואוכל להתקדם לשלב הבא,חבל שאי אפשר ליצור קשר דרך הודעה פרטית חח..אבל סבלנות לא הזיקה לאיש עדיין..(גם הכל לטובה,בנתיים הים בתל אביב מזעזע לראות עיניי,סחף מטורף)..  אולי פספסתי...  תפנה אותי או העתק הדבק מחדש? אגב, לפני 3 הודעות נפתחה לך היכולת לשלוח ולקבל מסרים אישיים  חחח מרוב הקדיחה שלי לא שמת לב http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=26450.msg310555#msg310555הא טוב לדעת שאפשר,תודה לך איש  אקסטרא שאלה אם אפשר.. מקום מומלץ לקנות מקל במחיר סביר + מוכר נחמד וסבלן שיסביר עליו +- ?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
לגבי רכישת מקל מה מקום מגורך שנוכל לכוון אותך לחנות באזור
|
|
|
|
Dinama
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
32
|
|
 |
|
|
אחלה יואל. אני גר בגבעתיים. ואחרי בדיקה של 2 חנויות על בשרי,הראשון יצא במילים עדינות לא מקצועי (לא אפרט מטעמי לשון הרע חח) והשני הפתיע אותי באדיבות שלו וכל היוצא בזה,כמובן שאני מדבר על דוגית בתל אביב. מה שעשיתי זה הלכתי להתעניין על מקל כמו שאמרתם וירדתי ממקל דרך איביי,ישר שאלתי אותו על דגם הקרבון שלהם לדייג חופי והבחור חד משמעית אמר לי שגם אם ארצה הוא לא ימכור לי אותו כי 99% שאשבור אותו בלי להבין כלום(כמו שגיא פחות או יותר אמר) אז הוא הביא לי להתחלה מקל שהרגיש לי ביד מאוד מאוד נח. זה הדגם: חכת חוף Maya Galaxy חכה טלסקופית עשויה מפיברגלס איכותי וחזק - טבעות חרסינה עם הגנת טפלון - גוף החכה עשוי פיברגלס - ידית אחיזה E.V.A למניעת החלקה משקלי זריקה רשום על המקל 70-120.
הבנתי מפה ומשם שעדיף לי קודם לדעת איך זורקים כראוי ולהתנסות על משהו קליל לפני שאחפש מתקדם יותר..
אחרי בדיקה הרולר שיש ברשותי(שנרכש בסט הראשון) הוא מידה 70/7000 עם יחס זריקה 4.1:1 עם שתי שפולות אחת של חוט 0.50 ואחת עם חוט 0.40,הרולר של חברת VIGOR.
אני אלך כמה ימים לתפוס תשגעת ולהכנס לזה יותר ואז אשמח לשאול פה ולהתייעץ לגבי רולר משודרג ועוד שאלות שאתקל בהם בדרך.. אם הייתם רואים איך אני תופר את הקלאמרי הייתם מתעלפים,היה אפשר לעשות מערכון לקצרים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אחלה יואל. אני גר בגבעתיים. ואחרי בדיקה של 2 חנויות על בשרי,הראשון יצא במילים עדינות לא מקצועי (לא אפרט מטעמי לשון הרע חח) והשני הפתיע אותי באדיבות שלו וכל היוצא בזה,כמובן שאני מדבר על דוגית בתל אביב. מה שעשיתי זה הלכתי להתעניין על מקל כמו שאמרתם וירדתי ממקל דרך איביי,ישר שאלתי אותו על דגם הקרבון שלהם לדייג חופי והבחור חד משמעית אמר לי שגם אם ארצה הוא לא ימכור לי אותו כי 99% שאשבור אותו בלי להבין כלום(כמו שגיא פחות או יותר אמר) אז הוא הביא לי להתחלה מקל שהרגיש לי ביד מאוד מאוד נח. זה הדגם: חכת חוף Maya Galaxy חכה טלסקופית עשויה מפיברגלס איכותי וחזק - טבעות חרסינה עם הגנת טפלון - גוף החכה עשוי פיברגלס - ידית אחיזה E.V.A למניעת החלקה משקלי זריקה רשום על המקל 70-120.
הבנתי מפה ומשם שעדיף לי קודם לדעת איך זורקים כראוי ולהתנסות על משהו קליל לפני שאחפש מתקדם יותר..
אחרי בדיקה הרולר שיש ברשותי(שנרכש בסט הראשון) הוא מידה 70/7000 עם יחס זריקה 4.1:1 עם שתי שפולות אחת של חוט 0.50 ואחת עם חוט 0.40,הרולר של חברת VIGOR.
אני אלך כמה ימים לתפוס תשגעת ולהכנס לזה יותר ואז אשמח לשאול פה ולהתייעץ לגבי רולר משודרג ועוד שאלות שאתקל בהם בדרך.. אם הייתם רואים איך אני תופר את הקלאמרי הייתם מתעלפים,היה אפשר לעשות מערכון לקצרים  מה שנישאר עכשיו זה לאחל לך הצלחה ושתתפוס דגים ומיד תרוץ לחברה ותספר להם על החוויות שלך בדוח מפנק הרי אחרי כל העזאה מגיע להם לדעת ולהיות שותפים לחוויה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
טוב עשה המוכר שמנע ממך ללכת ולשבור חכה על ההתחלה  משקלי ההטלה מעט נמוכים לטעמי אבל בהחלט בסדר. מציע שתעבוד עם החוט 0.40 בהתחלה. בשלב הבא אני מציע שתחשוב על להחליף את ה-0.50 ב-0.30 מכיוון שהחוט 0.50 קצת עבה מדי בשביל החכה הזו. תתחדש 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אחחחח מאיה גלאקסי.. היה לי את דגם הסרף-לייט 30-60, רגישה בטירוף דייג ממש ממש כיף הוצאתי איתה בכינרת חמור של מטר + טוב לדעת שיש לה עוד משקלי זריקה החזרת אותי אחורה לתחילת הדרך שלי בדייג 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחחחח מאיה גלאקסי.. היה לי את דגם הסרף-לייט 30-60, רגישה בטירוף דייג ממש ממש כיף הוצאתי איתה בכינרת חמור של מטר + טוב לדעת שיש לה עוד משקלי זריקה החזרת אותי אחורה לתחילת הדרך שלי בדייג  לא היה צריך להחזיר הרבה הדרך לא כזו ארוכה 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|