פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   המנועיה |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המנועיה (נקרא 88206 פעמים) |
הדפסה |
|
תמירניסן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בסופו של יום העדפנו לחזור למנוע הקודם שעבר שדרוג רציני החלפת בלוק מנוע כולל הכל . כבר הורכב על הסירה ועובד מצוין. תודה רבה בנצי אין דברים כאלה הרצון לעזור והאכפתיות לא מובן מאליו בכלל . תודה
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בסופו של יום העדפנו לחזור למנוע הקודם שעבר שדרוג רציני החלפת בלוק מנוע כולל הכל . כבר הורכב על הסירה ועובד מצוין. תודה רבה בנצי אין דברים כאלה הרצון לעזור והאכפתיות לא מובן מאליו בכלל . תודה
שמחתי לעזור תהנה מהמנוע המשופץ ואל תשכח שלא כדאי לאמץ את המנוע בהתחלה ורצוי לשוט על טורים קבועים ולא גבוהים בקיצור תעשה לו הרצה כמו שצריך ותהנה ממנו לשנים רבות
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא מפתיע... בנצי עוזר תמיד בכייפ ומכל הלב... יישר כוח אלון, אתה ללא ספק מבטא מעשית ומוחשית את רוחו ודרכו של הפורום 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תרסיס פלא ושמו WD-40 היום בשעה טובה הסירה שלי עברה טסט לפני הטסט היה המווווווווווווווןןןן זמן לשחק ולסדר דברים בסירה אחד הדברים שהפריעו לי זה הסטרטר החלפתי מצבר לפני חודשיים והסטרטר היה מסתובב קשה וחלש כשהמנוע היה קר אחרי שהמנוע מתחמם הסטרטר היה שד במקרה המכסה מנוע היה פתוח ובמקרה היה לי את הספריי ביד אמרתי לעצמי להזיק זה לא יזיק אז התזתי קצת על הסטרטר אבל לתוך החלק הפנימי שלו אחרי 2 דקות התנעתי כדי לראות אם זה עזר והפלא קרה הסטרטר רץ כמו מטורף לספריי הזה יש המון שימושים והיום מצאתי לו עוד שימוש  ספריי רב שימושים
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני מבסוט שאין שאלות בפורום כי זה אומר שאין לכם תקלות לשאול עליהם אבל כמעט חצי שנה בלי שאלות ובלי תקלות זה לא מציאותי כנראה ששכחתם שיש את המנועיה. לשאול לא עולה שקל אבל יכול לחסוך אלפי שקלים ואני מזכיר לכם שלא רק סירות כל מה שיש בו מנוע ממכסחת דשא ועד מנופים ומשאיות רכבים אופנועים וטרקטורים יש לי ידע נרחב במכאניקה וגם בהידראוליקה תשאלו ותחסכו
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 11, 2018, 20:28:22 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד אלון, היום שחזרתי עם האוטו הביתה, רק בתחילת הנסיעה (לא יותר מדקה וחצי של נסיעה) כשהייתי ברמזור האדום הראשון, שמעתי רעש קצת מציק מצד ימין של המכסה מנוע. רעש של משהו שמסתובב. אמרתי שאחרי הרמזור אעצור ואנסה להסתכל על זה אבל איך שעזבתי את הברקס והתחלתי לנסוע הרעש נעלם כלא היה. ברמזור הבא הרעש לא היה. ועד הבית גם הרעש לא חזר. אחר כך נזכרתי שבבוקר כשיצאתי מהבית לעבודה, היה נדמה לי ששמעתי את אותו הרעש בתחילת הנסיעה, פשוט היה מוסיקה ברכב ולא הייתי בטוח והרעש גם אז נעלם מאד מהר אחרי העצירה הראשונה.
יש לך מוסג מה זה יכול להיות?
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בס"ד אלון, היום שחזרתי עם האוטו הביתה, רק בתחילת הנסיעה (לא יותר מדקה וחצי של נסיעה) כשהייתי ברמזור האדום הראשון, שמעתי רעש קצת מציק מצד ימין של המכסה מנוע. רעש של משהו שמסתובב. אמרתי שאחרי הרמזור אעצור ואנסה להסתכל על זה אבל איך שעזבתי את הברקס והתחלתי לנסוע הרעש נעלם כלא היה. ברמזור הבא הרעש לא היה. ועד הבית גם הרעש לא חזר. אחר כך נזכרתי שבבוקר כשיצאתי מהבית לעבודה, היה נדמה לי ששמעתי את אותו הרעש בתחילת הנסיעה, פשוט היה מוסיקה ברכב ולא הייתי בטוח והרעש גם אז נעלם מאד מהר אחרי העצירה הראשונה.
רעשים מהסוג שאתה מתאר קשה מאוד לאתר את המקור שלהם בלי לשמוע אותם אבל בכל זאת אני יכול להמר על 2 מקומות שמהם עלול להגיע הרעש 1 מותח קפיצי של אחת מהרצועות כנראה שהקפיץ שלו קצת התעייף ונחלש 2 אפשרות לא פחות שכיחה תושבת מנוע קרועה שמעבירה את ויברציות המנוע לתוך תא הנוסעים כשבמנוע עובד בסיבובי סרק אז הוא מייצר את הויברציות הכי חזקות שלו ולרוב חוץ מאי נוחות מהרעשים אין בזה שום דבר שיכול לעשות נזק מידי רצוי שמכונאי יראה במה מדובר
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
רעשים מהסוג שאתה מתאר קשה מאוד לאתר את המקור שלהם בלי לשמוע אותם אבל בכל זאת אני יכול להמר על 2 מקומות שמהם עלול להגיע הרעש 1 מותח קפיצי של אחת מהרצועות כנראה שהקפיץ שלו קצת התעייף ונחלש 2 אפשרות לא פחות שכיחה תושבת מנוע קרועה שמעבירה את ויברציות המנוע לתוך תא הנוסעים כשבמנוע עובד בסיבובי סרק אז הוא מייצר את הויברציות הכי חזקות שלו ולרוב חוץ מאי נוחות מהרעשים אין בזה שום דבר שיכול לעשות נזק מידי רצוי שמכונאי יראה במה מדובר בס"ד אלון, ובשני התסמינים הללו שאמרת, הרעש לא אמור לחזור על עצמו? איך זה קשור לזה שהייתי לוחץ על הברקס? כי איך שעזבתי את הברקס הרעש נעלם. וגם לא חזר לכל המשך הנסיעה גם כשלחצתי שוב על הברקס? יכול להיות שזה רעש של משהו חדש שצריך "להישחק" טיפה בשביל להתאקלם ברכב? (כמו שאומרים על נעל כשהיא חדשה היא טיפה לא נוחה אבל אח"כ היא תופסת את הצורה של הרגל....אני יודע שהדוגמא גרועה)
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
רעשים מהסוג שאתה מתאר קשה מאוד לאתר את המקור שלהם בלי לשמוע אותם אבל בכל זאת אני יכול להמר על 2 מקומות שמהם עלול להגיע הרעש 1 מותח קפיצי של אחת מהרצועות כנראה שהקפיץ שלו קצת התעייף ונחלש 2 אפשרות לא פחות שכיחה תושבת מנוע קרועה שמעבירה את ויברציות המנוע לתוך תא הנוסעים כשבמנוע עובד בסיבובי סרק אז הוא מייצר את הויברציות הכי חזקות שלו ולרוב חוץ מאי נוחות מהרעשים אין בזה שום דבר שיכול לעשות נזק מידי רצוי שמכונאי יראה במה מדובר בס"ד אלון, ובשני התסמינים הללו שאמרת, הרעש לא אמור לחזור על עצמו? איך זה קשור לזה שהייתי לוחץ על הברקס? כי איך שעזבתי את הברקס הרעש נעלם. וגם לא חזר לכל המשך הנסיעה גם כשלחצתי שוב על הברקס? יכול להיות שזה רעש של משהו חדש שצריך "להישחק" טיפה בשביל להתאקלם ברכב? (כמו שאומרים על נעל כשהיא חדשה היא טיפה לא נוחה אבל אח"כ היא תופסת את הצורה של הרגל....אני יודע שהדוגמא גרועה) אמור לחזור אבל כנראה שזה רק התחיל בהתחלה הרעשים לא יהיו תמיד אבל בשלב מתקדם יותר אתה תשמע אותם בכל עצירה ולא זה לא כמו נעל חדשה אין קשר בין החלקים שהוחלפו לך לבין הרעשים (אולי יש קשר למותח רצועה בגלל החלפת המשאבת מים)
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
רעשים מהסוג שאתה מתאר קשה מאוד לאתר את המקור שלהם בלי לשמוע אותם אבל בכל זאת אני יכול להמר על 2 מקומות שמהם עלול להגיע הרעש 1 מותח קפיצי של אחת מהרצועות כנראה שהקפיץ שלו קצת התעייף ונחלש 2 אפשרות לא פחות שכיחה תושבת מנוע קרועה שמעבירה את ויברציות המנוע לתוך תא הנוסעים כשבמנוע עובד בסיבובי סרק אז הוא מייצר את הויברציות הכי חזקות שלו ולרוב חוץ מאי נוחות מהרעשים אין בזה שום דבר שיכול לעשות נזק מידי רצוי שמכונאי יראה במה מדובר אופציה נוספת שיכולה להיות זה אחד מהמיסבים של המותחן רצועות כשהמיסבים מתחילים להיתפס מידי פעם הם מיצרים רעש כשהם מסתובבים לאט וברגע שמתחילים בנסיעה מהירות המיסבים עולה והרעש מפסיק ככול שהמיסב יהיה יותר תפוס הרעש יגבר יהיה קבוע ויופיע גם כאשר הוא יסתובב מהר
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
רעשים מהסוג שאתה מתאר קשה מאוד לאתר את המקור שלהם בלי לשמוע אותם אבל בכל זאת אני יכול להמר על 2 מקומות שמהם עלול להגיע הרעש 1 מותח קפיצי של אחת מהרצועות כנראה שהקפיץ שלו קצת התעייף ונחלש 2 אפשרות לא פחות שכיחה תושבת מנוע קרועה שמעבירה את ויברציות המנוע לתוך תא הנוסעים כשבמנוע עובד בסיבובי סרק אז הוא מייצר את הויברציות הכי חזקות שלו ולרוב חוץ מאי נוחות מהרעשים אין בזה שום דבר שיכול לעשות נזק מידי רצוי שמכונאי יראה במה מדובר בס"ד אלון, ובשני התסמינים הללו שאמרת, הרעש לא אמור לחזור על עצמו? איך זה קשור לזה שהייתי לוחץ על הברקס? כי איך שעזבתי את הברקס הרעש נעלם. וגם לא חזר לכל המשך הנסיעה גם כשלחצתי שוב על הברקס? יכול להיות שזה רעש של משהו חדש שצריך "להישחק" טיפה בשביל להתאקלם ברכב? (כמו שאומרים על נעל כשהיא חדשה היא טיפה לא נוחה אבל אח"כ היא תופסת את הצורה של הרגל....אני יודע שהדוגמא גרועה) אמור לחזור אבל כנראה שזה רק התחיל בהתחלה הרעשים לא יהיו תמיד אבל בשלב מתקדם יותר אתה תשמע אותם בכל עצירה ולא זה לא כמו נעל חדשה אין קשר בין החלקים שהוחלפו לך לבין הרעשים (אולי יש קשר למותח רצועה בגלל החלפת המשאבת מים) בס"ד תודה רבה אלון, מחר בבוקר אתקשר למוסכניק, ואשאל אותו. הוא ממש בדרך לעבודה שלי אז אולי אפילו אקפוץ אליו זריז על הבוקר במידה והסתכלות מהירה יכולה לעזור במשהו. בע"ה ב"נ אעדכן כאן מה היתה האבחנה שלו. תודה רבה 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
רעשים מהסוג שאתה מתאר קשה מאוד לאתר את המקור שלהם בלי לשמוע אותם אבל בכל זאת אני יכול להמר על 2 מקומות שמהם עלול להגיע הרעש 1 מותח קפיצי של אחת מהרצועות כנראה שהקפיץ שלו קצת התעייף ונחלש 2 אפשרות לא פחות שכיחה תושבת מנוע קרועה שמעבירה את ויברציות המנוע לתוך תא הנוסעים כשבמנוע עובד בסיבובי סרק אז הוא מייצר את הויברציות הכי חזקות שלו ולרוב חוץ מאי נוחות מהרעשים אין בזה שום דבר שיכול לעשות נזק מידי רצוי שמכונאי יראה במה מדובר אופציה נוספת שיכולה להיות זה אחד מהמיסבים של המותחן רצועות כשהמיסבים מתחילים להיתפס מידי פעם הם מיצרים רעש כשהם מסתובבים לאט וברגע שמתחילים בנסיעה מהירות המיסבים עולה והרעש מפסיק ככול שהמיסב יהיה יותר תפוס הרעש יגבר יהיה קבוע ויופיע גם כאשר הוא יסתובב מהר בס"ד תודה רבה צור, אם הייתי מבין בזה הייתי יכול להביע דעה. בע"ה מחר אנסה לבדוק ואעדכן. תודה רבה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מבסוט שאין שאלות בפורום כי זה אומר שאין לכם תקלות לשאול עליהם אבל כמעט חצי שנה בלי שאלות ובלי תקלות זה לא מציאותי כנראה ששכחתם שיש את המנועיה. לשאול לא עולה שקל אבל יכול לחסוך אלפי שקלים ואני מזכיר לכם שלא רק סירות כל מה שיש בו מנוע ממכסחת דשא ועד מנופים ומשאיות רכבים אופנועים וטרקטורים יש לי ידע נרחב במכאניקה וגם בהידראוליקה תשאלו ותחסכו
שומרי המצוות שבינינו יגידו לך אלון - אשריך צדיק! בכל מקרה, שא ברכה על הנכונות והנתינה 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
שומרי המצוות שבינינו יגידו לך אלון - אשריך צדיק! בכל מקרה, שא ברכה על הנכונות והנתינה  בס"ד טוב שכתבת את זה רפי, כי בטח שאני לא רוצה שיראה ו/או ישמע ממני ככפיות טובה, את התודות והברכות לאלון אמרתי בטלפון כשדיברתי איתו. זה מאד חשוב שלא לקחת עזרה של אדם, לא משנה מי יהיה, מבלי להוכיר על כך טובה. 
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם , רציתי לשאול לגבי שיכפול מפתח למנוע ימאהה 115 4 פעימות , מי עושה ? איפוא וילות למי שיודע , תודה מראש
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|