| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 2/7/2016 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גועש | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג מדאי/איציקו - | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 3+ | ||
הדו"ח:
יום שבת מגיעים באיחור ים קצת קשה אבל בכל זאת מתגברים ונכנסים. דריפט חזק מוריד את המדאי שלי שהחלפתי לו קרסים ומנסה אותו עם ראש סבידה ענק. אחרי לא הרבה זמן יש נעילה כנראה אבו אבל ממשיך לעבוד כשלפתע גם החכה השניה עם מדאי נמשכת חזק. תופס אותה ומעלה אדום יפיוף. במדאי שלי הדג השתחרר. בדיעבד כשאני רואה בסירטון זה נראה גם כמו אולי פרידה שניקרה את הפיתיון אבל בחיים לא נדע.
מחמש שוב את המדאים ומוריד. במקביל עושה ג'יג (3חכות במים) אל תנסו את זה תראו בסרטון גם למה. מוריד את הג'יג והופ סלע מרגיש שם תזוזה של דג ומבין שכנראה לוקוס לקח אותי לסלע. משחרר קלאץ' ולא מתרגש יותר מידי. פתאום מקבל נעילה חזקה על המדאי שלי מתחיל לעבוד ומעלה נצרן עם טוברו שהתנהג ככה כי אולי היה איזה כריש למטה. הנצרף רץ כמו פלמידה והצליח לקרוע לי את החוט של המדאי השני ומסבך אותי עם החוט של הג'יג. מסתבך עם הרמת הנצרן קצת מצחיק לראות בסרטון
. בכל זאת מתגבר עליו ופורם את הפלונטר ומשחרר את כל החכות. מתעסק עם ההוא עם ההיא עם ההם ואז מתחיל לעשות סקי וישר חושב שזה אנטיאס דו"ס שזה אופייני לו להנעל כמו סלע ואז לרוץ כמו שור זועם וצועק לחבר שלי לבוא לעזור לי מהר אבל איזה שור ואיזה זועם לא נגיחות ולא נעליים. כולה משקל עצום שעולה לאט לאט וישר מבין שכנראה זה חתול ים.כשעלה הגיטרן לא רציתי לחתוך את החוט אמרתי לעצמי אני משחרר ממנו את הקרסים ומשחרר אותו עם מינימום נזק. למזלי ולמזלו הצלחתי.
לסיכום המדאי משתפר. הזמנתי מחבר תבניות ליציקה של משקלים שונים שלו. מקווה שיגיע בקרוב תהנו ושימו HD
https://m.youtube.com/watch?v=9sm0g_qGheE

ואתה מביא כבוד גדול לקהילת הדייג מקיאק