| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 25/6/2016 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג מדאי/איציקו - | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 2.5 | ||
| - | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 2.7 | ||
| - | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 2 | הרבה | |
| - | טונה אלבקור (טונה לבנה) | 2 | הרבה | |
הדו"ח:
אהלן חברים מה העניינים?
עזבו עניינים תפסו קריזה

דו"ח 1 מדאי בהכנה עצמית שבת 25.6.16
כל השבוע חם על הפרידות. כמעט כל דייג שנכנס אלי לחנות מראה לי תמונות של פרידות ומדליק אותי עוד יותר. מתארגן רק עם חבר אחד שזה רק התקין מנוע בנזין על הפרו אנגלר שלו (התקנה אחורית יצא בן ז...)
1 בחוף מתארגנים ולמים. הזמן עובר הדריפט חזק הנקודה קטנה הוא עם פרידה של 2.5 קילו אני מבואס שאין בכלל אקשן. עולה האור התרחקנו די הרבה. אני עליתי לנקודה "הלבנה" הוא ירד. מחמש את החכה עם מדאי שמיועד ללוקוסים ואנטיאסים עבודת יד שלי (עדיין בפיתוח עד שיהיה מושלם). שם עליו ראש ענק של סבידה ואחרי כמה דקות יש אכילה חזקה פייט זריז ועולה לו נצרן שמנמן. מוריד מהר שוב עם סרגוס מת שתפסתי בלילה ואחרי כמה דקות שוב נעילה הפעם עולה לבן שמחמם את הלב. שם חתיכות סבידה ומוריד שוב והיו עוד 2 תקיפות ב10 הדקות שלאחר מיכן. מקבל ממנו טלפון שהוא מלא ושירד לחוף. מקפל חכות ומגיע אליו. הוא עם 4 לוקוסים ו 3 פרידות

המדאי מוצלח רק צריך להתאים קרסים יותר מתאימות.

דוו"ח 2 אלבקור 26.6.16
תוך כדי עבודתי יוצא לי להכיר הרבה דייגים ואחד מהם הוא יניב שאחרי שיחה די קצרה בחנות אני מוצא את עצמי מצטרף אליו לטרולינג אלבקור בפעם הראשונה בחיי. מגיע למרינה הרצליה פוגש ברציף חבר ותיק שיוצא עם סירה אחרת מאחלים הצלחה אחד לשני ויאללה לסירה שלנו ששם פוגשים אותי מתן ורמי (יניב משלים שעות שינה בקבינה)
מארגנים דברים אחרונים ויאללה לים מגיעים לנקודות ומקבלים דיווח שהסירה של אותו חבר תפסו כחולה של 80 קילו. 12 חכות במקביל במים חברה מקצוענים ופתאום הצליל החביב מנגן אני על חכה ומתן על חכה במקביל מעלים 2 שחורות מכובדות. ממשיכים בטיולים אחרי די הרבה זמן עוד פעם 2 חכות דופקות במקביל הפעם אני חכה ויניב חכה ועולים 2 אלבקורים מכובדים שסוגרים את היום.
חוויה פעם ראשונה לתפוס כאלו דגים וחוויה עוד יותר גדולה לצאת עם צוות כזה של מקצוענים. למדתי מהם הרבה מאוד והתכבדתי באלבקור אחד.
בערב הזמנתי חברים שהודו לי ולחברים שלקחו אותי איתם היה ממש כיף וטעים

ארטיום העליתי וסידרתי לך את התמונות אחי - אבירם
נ.ב
כל הדגים בים גמרתתתתת

.