| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 29/6/2016 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 4:30 | דמוי דג קטן - Duel hard core | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | |
| 5:00 | דמוי דג בינוני - פופר הלקו וכלב dy extrem | גומבר (גומבר טורפני) | 2 | |
הדו"ח:
העסק מתחיל מזה שבזמן האחרון כשבועיים כבר אני לא מצליח להוציא דגים יש תקיפות ויש פייט אבל הדגים מצליחים להשתחרר ומשאירים אותי עצבני המסקנה שהגעתי אליה היא שכל עוד יש דגים במקפיא לא יהיו דגים בחוץ אז חיסלתי את המלאי שהיה 2 ברקודות שתפסתי וגומבר שנתן לי חבר יקר היה טעים
לא עוד בריחות הנקמה המתוקה הגיעה היום בבוקר בצורת 3 דגים
הדוח:
הגעה לנקודה לפני שנוסעים לעבודה
הגיע דמוי חדש של duel hardcure havy sinker הדמוי רק יצא מהקופסה זריקה ראשונה למים שנים או שלושה גילגולים ויש דג תפוס
נלחם בכיף ויש ברקודה בחוף אני מאושר נשבר מעגל הבריחות

ממשיך לעבוד איתו ואין כלום ככה שעה
מתחילות רתיחות ואני מזהה שאלו גומברים ואז אני נזכר בהמלצה של אודי קרמר ויעקב מטביב לעבוד עם המריה פלאפן לגומברים
זורק ועובד ככה 3 הטלות ויש נעילה נלחם בדג ומביא אותו קרוב והוא משתחרר

שוב זורק שוב נעילה ושוב השתחררות על החול קרוב לרגלים
טוב פה אני מחליף לדמוי ששרון דוראדו על החוף נתן לי dy extrem מתחיל לעבוד הדמוי הוא כלב והפעם אני נזכר במשהו ששרון ואיל אמרו לי בכמה מפגשים שהיו לנו
הוק סט ואפילו סידרה של הוק סטים כשמדובר בגומבר
עובד עם הכלב ומכניס פה ושם משיכות ארוכות (משהו שאייל המליץ עליו) והתקיפה לא מאחרת להגיע
יש דג נעול ואני מפנק אותו בסדרת הוק סטים בריאים מה שמכניס אותו למצב רוח מעולה והוא נותן אחלה פייט
הדג בחוץ משפריץ דם לכל עבר ונראה שהוא צורח רצח רצח
אז עניתי לו חריימה חריימה
ממשיך לעבוד עם הדמוי והוא פשוט מעייף אותי אז אני מחליף לפופר הלקו 16 גרם לבן ראש אדום
בהטלה השנייה כבר היה עליו גומבר שקיבל סדרת הוקסטים ונלחם ממש טוב עד שהגיע לשקית
זהו הנקמה המתוקה לי לא בורחים יותר
תודה לשרון ואייל שכן ההדרכות שלהם פשוט מייצרות דגים אצלי בשקית

)
תמשיך לתת בראש ולהפתיע אותי