אולי בפינת המתכונים יש משהו מתאים?

בכל מקרה, אם טיגון-
בגלל היות הדג יבש יחסית אז טיגון מינימלי ואיך שהדג מוכן אז להוציא.
בפיירקס עטוף בנייר כסף עם שמן זית בנדיבות (עגבניות ושום לא יזיקו)- טוב לטרחון
אז כנראה יתאים לגומבר....
חיפשתי בפינת המתכונים לא מאצתי
אבל בגלל שכמו שאמתה הדג יבש אז אני ינסה בתנור עם עפ בזיליקום שם עגבנייה שמן זית מלח ופלפל
עטוף בנייר כסף בתנור או על האש
ממליץ על תוספת לימון בין הדג לנייר כסף ומצד שני מה שבא לך אצלי זה בצל.
בצורה הזאת השמרים הנוזלים והדג לא מתייבש בכלל, תבלינים לפי הטעם האישי.