| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/6/2016 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 21:50 | פתיון בשרי אחר - פילה בורי | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 1.160 |
הדו"ח:
אומנם ביום איחור אבל העיקר הדו"ח
לאחר שבשישי בבוקר תחרות הז'ירזור בכנרת השאירה טעם של עוד, מחפש שותפים ליציאה עם קיאק ליום שבת בבוקר, מכיוון שנתקל במחלקה הגריאטרית שכנראה הלך להם הסוס מהתחרות האופציה לא יוצאת בסוף לפועל.
בינתיים השבת עוברת לה מהר וכבר הגיע הערב, מתלבט אם לתת גיחה לשקיעה עד מאוחר לטרגוט גומברים ואם לא מאוחר כבר לצאת הרי מחר יום עבודה, מחליט שבדייג אין דבר כזה מאוחר מידי ולאחר שרואה ברשת ים טיפה עובד משהו מחלחל שאם לא אצא זה יהיה פספוס.
מתארגן תוך רבע שעה מעמיס 2 חכות פיתיון פילה בורי מומלח ישר מהמקפיא והכיוון חיפה בואכה עתלית.
מגיע לקראת 8 וחצי כשעוד נשארה טיפונת אור ומתחיל לסרוק את החוף לנקודה שתאפשר צעידה קטנה ברדוד ע"מ לבצע את ההטלה מאחורי הקו הראשון של שבירת הגלים.
לאחר שנמצאה נקודה מבטיחה פורש 2 מקלות עם סט של כבל פלדה 30 ס"מ וקרס 0/4 , מחמש בפילה זורק מעבר לשבירה ומתיישב ליהנות מהאוויר הים הגלים והשקט שמתחיל עם פיזור האנשים לבתיהם.
כל חצי שעה בודק ומחליף פיתיונות , יש כנראה פעילות של קטנים שמנקים ומשאירים רק עור, מביט על החכות וקשה להסביר אבל יש הרגשה באוויר שמשהו עומד לקרות אוטוטו.
21:50 מקבל כיפוף על אחת המקלות והאקשן מתחיל, עובד עם חצי קלאץ' פתוח והבחור מתחיל אקרובטיקה בשחקים שלא משתמע לשום פנים מה נתפס, עובד אתו במשך 7 דקות לערך , כשהוא מושך אני משחרר וכשהוא משחרר אני מושך, לבסוף מוציא אותו בשליפה מהמים בחור נאה של קילו מאה ששים (נשקל) וישר לצידנית.
מחמש שנית בפילה בורי ושם לב לשפשוף קטן בכבל שהבחור השאיר, אבל מחליט שזה לא יהווה בעיה (טעות של טירונים),עד אחת ורבע לא הייתה פעילות ממשית, פה ושם היה נראה שיש נגיעה אבל לא נתפס, מחליט לסגור את הערב, מקפל את המקלות ולהפתעתי במקל עם הכבל השחוק מוצא רק כבל קרוע וקרס אין, קיבלתי שיעור לפעם הבאה, יכול להיות שבאחת הנגיעות שנראו לי אכן הייתה נעילה אך הכבל לא עמד בלחץ.
שבוע טוב לכולם

ובתאבון