חברים שלום עד היום דגתי רק במים מתוקים(בצורה חובבנית ביותר) ובזמן האחרון הים מאוד מעניין אותי אני רוצה לנסות לדוג גומברים(אני מז'רז'ר מתחיל אבל דיג פתיון חי יותר מעניין אותי) אשמח לקבל כמה טיפים על בניית ריג ומקומות דייג באזור המרכז תודה מראש
לפני הכל ברוך הבא לפורום תרגיש בנוח להציג עצמך בכמה מילים וכמובן - תרגיש בבית...
אחרי הריכוז של גיאצוק נותר מעט... מציע לך גם להציץ בדוחות התפיסה של גומברים על פתיון בדיג חופי - כמה מהם עתירי מידע וטיפים..
אם זה עוזר לך, יש כאן היום לא מעט חבר'ה שהתחילו כמוך בשאלות לגבי סגנון מסוים, המשיכו בנסיונות... ומי שהתמיד - ההמשך היה תפיסות ודוחות תפיסה ביומן דוחות הדיג.. באוירה אופטימית זו - בקרוב אצלך...
תשמע, קבלת מגיא תשובה מפורטת ככל שניתן, מה שנותר זה לחפור בקישורים ולצאת לחוף. לגבי מיקום החוף, קשה להגיד, יום אחד בזיקים יכול להיות מעולה וביום אחר יובש טוטאלי ( כמו שהיה לי בשישי).
הם מסתובבים בחופים , תנסה לאתר את הבורות ולזרוק אל קצה הבור, או דווקא במקום בו הגל עולה שם יסתובבו בורים והגומברים יבואו אחריהם.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה והכי חשוב, לא נגע במקום אחד, תנסה לאתר מקום פוטנציאלי אחר בחוף, לפעמים זה מה שיעשה את ההבדל בין יובש לערב דיג פורה.