|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
וווווווווווווואווו... פשוט אין מילים,  אתה מקצוען אמיתי... גדלים מרשימים סרטונים ערוכים בטוב טעם... אני יכול להגיד לך שזה אחד הדוחות... על אף שאני תמיד שמח לקרוא בדו"ח את החוויה... יאלללה תריץ עוד כמה בקרוב 
|
|
|
|
|
|
|
וווווווווווווואווו... פשוט אין מילים,  אתה מקצוען אמיתי... גדלים מרשימים סרטונים ערוכים בטוב טעם... אני יכול להגיד לך שזה אחד הדוחות... על אף שאני תמיד שמח לקרוא בדו"ח את החוויה... יאלללה תריץ עוד כמה בקרוב  תודה רבה, מחמם את הלב 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
אין מילים אתה פשוט מקצוען אשמח לדעת פחות או יותר תאריכי תפיסה של טרכונים כמה זמן אתה בתחום ?
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
אין מילים אתה פשוט מקצוען אשמח לדעת פחות או יותר תאריכי תפיסה של טרכונים כמה זמן אתה בתחום ?
היי, תודה על התגובה.
טרכונים נתפסים באביב ובסתיו: באביב מחודש אפריל עד אמצע יולי, בסתיו מאמצע ספטמבר עד אמצע נובמבר.
על פתיונות אפשר לתפוס כבר כחודש לפני.
יש את הלהקות של הקטנים, גדלים 18-22 ס"מ נתפסים על כל הדמויים הקטנים, המלצה שלי - Ima Gun 7gr אין שם ממש מה לאכול, לשחרר לתת להם לגדול.
יש את הבינוניים, גדלים 29-45 ס"מ נתפסים טוב על דמויים קטנים ובינוניים, המלצה שלי - פנסילים עד 10 גרם.
והגדולים 1.5-4 קילו נתפסים על הכל, ממליץ על פנסילים עד 16 גרם.
דג 22 שנה, מז'רז'ר מהחוף 6.5 שנים.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
הי פאבל  דגים יפים ביותר וניכרת ההשקעה בסרטונים  אני חושב שנתקלנו בעבר בריפים של הצפון אבל לא סגור על זה לגמרי  מחכים לדוח חדש ומורחב בזמן אמת 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של תפיסות סרטונים ברמה עליונה 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
פבל, תמונות וסרטים מרשימים עם דגים יפים ומכובדים.  טוב שחזרת לכאן grouphugg;ונשמח לקרוא ולראות את התפיסות יותר בזמן אמת 
|
|
|
|
|
|
|
תפיסות וסרטונים ברמה, במילה אחת- תותח
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תפסת דגים ותפסת גם אותי מרותק לסרטונים אין ספק אתה יודע מה אתה עושה מחכה לדוח הבא שלך 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ניכר שהתמקצעת בתחום, חתיכות מרשימות ומגוונות ,אחלה סרטונים.
|
|
|
|
|
|
|
פאבל , אחלה סירטונים  לא יודע מה קשה יותר , העריכה או תפיסת הדגים , מצריך סבלנות ויידע לא פחות מהדיג . לגביי הלוקוס , אני נמנע מדיג ממקומות גבוהים עקב הסיכון , לדייג ...ולדג  הטורלוסים הם הטורפדו של הקיץ , חוויה לא נורמאלית כשנדבק לך אחד . בהצלחה ביציאות הבאות , הוכחת לגיא שבצפון הדשא גם ירוק .. 
|
|
|
|
|
|
|
פבל ברוך השב  ללא ספק יש לך את זה התפיסות והסרטונים מרתקים ועל כך שאפו  אבל...נשמח לקבל ממך גם קצת פרוט על הציוד שעבד טכניקות העבודה ולקחים שהבנת עם הניסיון והשנים  בטוח שהידע שצברת יכול לעזור לאחרים בתחום הזירזור 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
פבל, כל הכבוד, נראה כי מקצוען אמיתי ללא ספק. העבודה בסרטון הראשון הראתה טיפה על סגנון עבודה של אחד שמנוסה בעבודה ויודע מה הוא עושה. מצטרף לשאר החברים בבקשה לקבל עוד פרטים על העבודה שלך. וללא ספק מחכה בקוצר רוח לדוחות הבאים שלך.
שיהיה המון בהצלחה.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
חזק ביותר פאבל  ברוך שובך ליומן הדוחות עם תפיסות יפות וסרטונים שעושעים חשק לצאת עכשיו לים  אתה אלוף בזרזור וטוב שאתה איתנו  הזמן החזק ביותר של הטרחונים זה שהמים מגיעים ל30 מעלות אבל העונה נפתחה טוב ומקווה שימשיך כך בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|