פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פרישה מניהול פעיל ... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: פרישה מניהול פעיל ... (נקרא 2789 פעמים) |
הדפסה |
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
חברים יקרים.. אחרי זמן מה של כמה שנים בניהול פעיל של הפורם הגיע העת לצערי להודיע על פרישתי בעקבות פשוט לצערי חוסר אפסי בזמן אם בחיים הפרטים,בעבודה,בזוגיות חדשה ועוד ועוד... מכיוון שאני כבר כמה חודשים טובים לא נותן תפוקה ולא באמת יכול להיות פעיל בפורם הגיע הזמן לתת צעד הצידה ולתת במה למנהלים קיימים ולמנהלים חדשים שיבואו  אני בטוח שכול מנהלי הפורם הנוכחיים והחדשים ימשיכו את מלאכתם, וירימו את הפורם לגבהים חדשים ולשיאים חדשים. תודה להנהלת הפורום על תקופה נהדרת ביחד! שמחתי להכיר כל אחד ואחד מכם באופן אישי. והיה לי כבוד גדול להיות חלק מהמנהלים שעבדו וקידמו את הפורם המדהים שלנו  אומנם לא נפטרתם ממני בקלות שכזאת  המשיך להיות חבר מן המניין והשתדל לעזור לכל מי שצריך במה שניתן, מספר הטלפון שלי מופיע בחתימה מצד ימין  ונתראה אם כולם במפגש בכנרת... 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אנדרי, לאחרונה החיים קצת בלעו אותך אבל את השנים שקדמו לתקופה האחרונה, אין מצב לשכוח  אני לא חושב שיכולתי לבקש שותף טוב לניהול פורום המתוקים ואין ספק שצור נכנס לנעליים גדולות אבל אל תדאג, עוד נטפל בו  כשאני מסתכל אחורה ונזכר בהפקות הענק, תיקתוק המשימות, אירגון כוח החלוץ וההשקה שניכרה בכול מקום ובכול פינה, מאירועים למאמרים, לתוכן ולשוטף, אני חושב שאפשר בהחלט להגיד שהיית אחד הבולטים ! בשקט, בלי קריזות (בדיוק כמוני  ), לאט ויסודי עד שמסמנים V ... תחסר לי בכחול בפורום המתוקים ומקווה שלא תיעלם מנוף המתוקים, בפורום ובדיג  בהצלחה בהמשך הדרך הנפרדת ודיר באלאק אתה נעלם  גיא
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 22, 2016, 16:06:15 PM על ידי gaichuk
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על תרומתך בניהול וגם מחוצה לו מהיום הראשון שלך בפורום ידעת תמיד לתת ולתרום בכל תחום באהבה ולב רחב מקווה שהפרישה מניהול לא תוציא אותך לגמרי מהפורום אנכנו עדיין צרכים אותך פה מקווה שניפגש בהקדם בשלולית בהצלחה בהמשך הדרך
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אנדרי היקר היה תודה ענקית על תרומתך בניהול בפורום המוצלח הזה כמובן נתת המון פה לחברים בשיתוף ובעשייה במיוחד בהצלחה בכל העניינים ויאלה זה הזמן לפתוח את מזללת פאבל 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 מה העתק הדבק ...?
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה אנדריי בכל מה שתעשה  תישאר אנדריי היקר תמיד
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
חבר יקר אין ספק שהיית מנהל מעולה השקעת נתת עזרת תרמת. הגיע הזמן שתפנה את ביצי החופש שלך (שכבר לא ממש בחופש עם הבת זוג). אבל אני עדיין מצפה בחורף הבא ליציאות איתך חביבי 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אנדרי, אני יחסית מהחדשים ולא כל כך יצא לי להכיר אותך כאן. אך ללא ספק מאחל לך מכל הלב הצלחה בכל, ואני מאמין שאין סיכוי שאתה נעלם מהפורום. זה מעבר לתחביב שאפשר להיעלם ממנו.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : יוני 22, 2016, 19:11:09 PM » |
|
אנדרי איש יקר שתמיד היה הראשון להירתם לכול פרוייקט במתוקים ובכלל. תודה רבה על תרומתך עד כה. תמיד זמין בטלפון לכול שאלה ובקשה. האיש עם החיוך הביישן והנעים. תודה איש יקר, וזה שבחרת אישה נוספת במערכת חייך לא אומרת שאין מקום לאישה הראשונה, ואני בטוח שתמיד תהיה איתנו ולצידנו.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אנדרי, תודה על התקופה והתרומה הגדולה לפורום בכל פרוייקט וארוע  לפעמים החיים מכתיבים לנו דברים אחרים ואין ברירה. בהצלחה בחיים הפרטיים
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנדריי המלך! תודה על תרומתך , שיחקת אותה, אתה תותח! אוהבים ומעריכים, חברי ISF , ואני מאוד אוהב אותך אישית אתה בחור ענק!!!! היום נרים לכבודך סוף סוף 
|
|
|
|
|
|
|
אנדירי היקר תרומתך בניהול לא תסלה בפז אבל כמו כל אחד בשלב כזה א אחר בחיים , ישנם דברים הגוברים על דברים אחרים עשית מעשה אצילי בכך שידעת לפנות את הבמה כאשר הבנת כי אינך מסוגל לתת את מה שאתה עצמך יודע ורוצה שמנהל יתן. הרצינות העזרה והמוכנות להיות שותף בכל משימה קטנה כגדולה , הפכה אותך לאחד המנהלים המשפיעים ביותר אין לי ספק כי גם כחבר פורום מן המניין תדע לתרום ולעזור ככל שניתן. בהצלחה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 24, 2016, 20:11:37 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנדרי בהצלחה בחיים ,בזוגיות, ובהכול אתה אדם מיוחד ומה שתרמת לפורום ולחברים אין מצב לשכוח לעולם. תודה רבה
|
|
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
69
פלא- 0503800055
|
|
אנדרי היקר, אתה איש מוכשר, ורב פעלים,חבר ,תמיד העשרתה אותנו בידע היתה זמין בכל פניה , נרתמת לכל פרוייקט נתת מעצמך, ותרמת רבות להצלחת הפורום, אני מאחל לך הצלחה ,ברמה האישית ,זוגית וכל תחום אחר. בהצלחה ונמשיך להיפגש בפורום
שמואל ברקן
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין