|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 12/6/2016 | דרום - פלמחים | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 00:30 | קלמארי - | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 1.250 |
הדו"ח:אהלן חברים שנים שאני יוצא לדייג אבל רק עכשיו הצטרפתי לחבורה אז ברוכים הנמצאים. אספר לכם קצת על אותו ערב... מגיע לים בשעה 22:00 עם החברים פותח 2 סטים זריקה ראשונה סרטן זריקה שנייה סרטן זריקה שלישית אבונפחה והחברים שבאו איתי אותו הדבר, מחליף לריג אחר משנה קרסים שם ראשים של קלמרי ופא פאם פצצה על החכה גומבר שנתן פייט ממרחק של 100 מטר בערך יצא עייף עייף. זורק לאותה נקודה משתמש בחתיכות של טלוויזיה שתפסו החברים בתחילת הערב ולאחר חצי שעה מכה יפה לברק של כמעט קילו מחייך אליי. מאז המשיכו הסרטנים האבונפחות מידיד פעם והחתולי ים אבל אין מה להתלונן היה ערב מהנה מאוד!
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אני אוהב כניסות כאלו לפורום , ברוך הבא  בדו"ח הבא כבר תרשום את שני הדגים למעלה 
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אחלה דוח סרף  ברוך הבא לפורום וליומן הדוחות וסחתיין על הזוג המנצח  עם כול החיבה שלי לגומברים, לברק על פיתיונות זה לא דבר נפוץ  נתפס על חתיכה? שלמה? האם נתפס על ריג לגומבר (כבל)?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של כניסה ליומן הדוחת ולפורום בכלל מקווה שתמשיך לפנק אותנו בדוחות נראה שיש מה ללמוד ממך בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 21, 2016, 19:50:03 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
ברוך הבא עדן, הגעת למקום טוב, וכמו שצור אמר, נראה שיש מה ללמוד ממך. מקווה לראות ממך עוד דוחות בהמשך. אשמח לשמוע ממך קצת על הריג.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
ברוך הבא עדן  כניסה מרשימה לפורום עם זוג אס  גומבר ולברק יפים ....שאפו  נשמח לקבל עוד טעימות מהיציאות שלך וגם טיפים מנצחים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין עדן 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
נחמדה ? חותם על לברק או גומבר כזה בכל יציאה  הלברק, נתפס על כבל ? אחלה חתיכות, בטוח שהלברק לא יותר מקילו ?
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ברוך הבא אלינו  כניסה מכובדת ישר ליומן הדוחות. זוג דגים משובח  להוציא לברקים בפתיונות, זה פחות נפוץ אצלנו
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
ברוך הבא  איזה יופי של תפיסות וחגיגה עם החברים צמד מכובד ביותר ארוחת מלכים
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
אהלן חברים... מצטער שאני עונה רק עכשיו אני לא כול כך מבין עדיין איך מתנהלים באתר ואיך אני עושה שאני יקבל הודעה או משהו על התגובות שלכם פה לכן אני עונה רק עכשיו. לשאלותיכם... מעולם אינני עובד עם כבלים שכן כבלים מקטינים את הסיכויים להיפגש בדגים חששניים. הריג שאני עושה אני מוציא סביבל מהחוט הראשי וקושר לו שוק לידר 100 וגם הקרסים קשורות עם חוט 100 קרסים מידה 2/10, הריג מורכב משני קרסים ומשקולת ששני הקרסים מעל המשקולת בהפרש של 30 סנטימטר זו מזו. הפיתיון המועדף על לברק הוא הדג הקטן ביותר שיש באזור אז בהתחלה אני עובד עם ריג של קרסים רקטנות מידה 9 מוציא מספר דגים קטנים טלויזיות בננות סרגוסים וכו... חותך ותופר חתיכות יפות יחסית משהו כמו חצי טלוויזיה של 10 סנטימטר (תופר חתיכה של 5 סנטימטר לערך). בכול מקרה הלברק לא יותר מקילו לא נראה לי לפחות את האמת היא שלא שקלתי אותם כי אין לי משקל אבל לפי הדגים שתפסתי בעבר אני מעריך אותו כקילו פלוס מינוס.
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
ברוך הבא ונתת כניסה ואני רק יכול לדמיין מה מחכה לנו בבאות  דוח מדהים שפו 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
yin171167
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין על התפיסות!!
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אהלן חברים... מצטער שאני עונה רק עכשיו אני לא כול כך מבין עדיין איך מתנהלים באתר ואיך אני עושה שאני יקבל הודעה או משהו על התגובות שלכם פה לכן אני עונה רק עכשיו. לשאלותיכם... מעולם אינני עובד עם כבלים שכן כבלים מקטינים את הסיכויים להיפגש בדגים חששניים. הריג שאני עושה אני מוציא סביבל מהחוט הראשי וקושר לו שוק לידר 100 וגם הקרסים קשורות עם חוט 100 קרסים מידה 2/10, הריג מורכב משני קרסים ומשקולת ששני הקרסים מעל המשקולת בהפרש של 30 סנטימטר זו מזו. הפיתיון המועדף על לברק הוא הדג הקטן ביותר שיש באזור אז בהתחלה אני עובד עם ריג של קרסים רקטנות מידה 9 מוציא מספר דגים קטנים טלויזיות בננות סרגוסים וכו... חותך ותופר חתיכות יפות יחסית משהו כמו חצי טלוויזיה של 10 סנטימטר (תופר חתיכה של 5 סנטימטר לערך). בכול מקרה הלברק לא יותר מקילו לא נראה לי לפחות את האמת היא שלא שקלתי אותם כי אין לי משקל אבל לפי הדגים שתפסתי בעבר אני מעריך אותו כקילו פלוס מינוס.
בס"ד עדן, תודה על הפירוט של הריג  יש מצב לתמונה שלו שממראה את המבנה?
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
כרגע אין לי תמונה של הריג מכיוון שאני בכול סוף דייג גוזר אותם מהחוטים ומחזיר אותם לקופסאות ככה זה שומר על הקרסים נקיות חדות ועם סיכויים גבוהים לנעילה בכול אכילה. בנוסף לזה לכול יום וים ויש את הריג שלו מחר בלילה אני יוצא לדוג אצלם לך את הריג והעלה אותו לכאן..
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|